Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Iricss, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, benim case kodum 2000larda bir case kodu. Merak ettiğim şey 8. Ayda interview açılmasına rağmen bana halen mesaj gelmedi gmailden. Bir bilginiz var mı ortalama ne zamana gmail gönderirler 2-4 ay mı yoksa daha uzun mu sürer ? Hiçbir bilgim olmadığı için soruyorum yetkililer banlamazsa sevinirim. Azerbaycanlıyım ve Türkiyede okurken başvuru yapmıştım ds260 tamamladım ve halen bekliyorum.

Merhaba mumkunse cevaplar misiniz ?

• @Mehmet-Özata sorunuzu anlayamadım tam olarak tekrar yazabilir misiniz

• @erg35 Hocam selamlar, adres değişikliğini mülakata gittiğinizde konsoloslukta da halledebilirsiniz ancak eğer dosyanız current oldu ve mülakat tarihi olduysa isterseniz açtırıp da halledebilirsiniz çok sorun olacağını sanmıyorum, ancak mülakat erteleme olayları biraz da hangi ülekede ve konsoloslukta girdiğinizle de alakalı vize yoğunlukları vs vs. Türkiye’de mülakata girecekseniz ertelediğinizde ya geç zamana ya da vize bittiyse aksatma sıkıntıları yaşanabiliyormuş yoğunluktan.

• Merhaba, Td ap , MMr , Varicella , influenca , aşılarını vurdular hocam bana

• Herkese merhaba. 2025 kazananıyım. Dosyamı kcc ile bangkok a adres belirterek taşımıştım. Şimdi ise başka bir konsolosluğa taşımak istiyorum. Bu problem yaratır mı acaba ? dosyamı 2. defa kcc ile sorunsuz taşıyabilir miyim ?. Eğer problem oluşturmuyorsa nasıl bir mail atmalıyım. KCC mi yoksa İlgili konsolosluktan mı talep etmeliyim. Sorduğum sorular daha önceden sorulduysa ve ben tekrarladıysam özür dilerim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Merhabalar greencard başvuru sitesinde doğum tarihimi yanlış yazmıştim. doğum tarihi ds-260 formundada doğru yazılı bu sorun olur mu? Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olurmusunuz teşekkür ediyorum

• @Emre-Kurtulmuş Merhaba. Bahsettiğiniz eş için ds formu doldurma ve kendi formumuza ekleme işlemini mulakat tarihi geldikten sonra yapıyoruz değil mi ?

• ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153 olması gereken başvuru esnasındaki bütün bilgilerin doğru girilmesi yönünde ancak daha öncede isminde harf yanlışı yapan, isim ve soyisim yerini karıştırıp hatalı yazan kişiler vardı. Ankara konsolosluğu buna genelde biraz daha ılımlı yaklaşıyor sorun çıkarmıyor ancak yurtdışı konsoloslukları bu konuda biraz daha titiz davranabilir. Kesin elerler mülakatta veya kesinlikle sorun olmaz demek zor bu durum için

• ⭐⭐

Merhabalar, saglik muayenesi islemlerini tamamladim. Biraz dinlenip detaylarini yaziyor olacagim.

• Arkadaşlar merhaba,

Sürecin başında ben dosyamı KCC ile Umman/Muscat'a taşımıştım. Konsolosluk maillere dönmediği ve geçen sene yaşanan olaylardan dolayı Muscat'tan mülakat alamayacağımı düşünüp dosyamı konsolosluk aracılığıyla Hong Kong'a taşımaya çalışıyordum. Hong Kong konsolosluğu çok ilgilendi ve maillere hızlıca dönüş yaptılar, en son ''Hangi tarihlerde Hong Kong'ta olacaksınız?'' diye sormuşlardı. 2 aylık bi periyodun yeterli olacağını düşünüp Ekim'in başından Kasım'ın sonuna kadar orada olacağımı söyledim ama bu sabah Hong Kong konsolosluğundan gelen mail ile 5 Kasımda Muscat'ta mülakatımın planlanmış olduğunu öğrendim. DS260 sayfasından kontrol ettim KCC olan yer Muscat olarak değişmiş.

Muscat konusu böyle buradan haber bekleyenler için güzel bi gelişme en azından. 🙂

@kayayca @fahriakc @ahmetgul2536 @cttl @16bilgin @kelebek @olowen

• @Ben-Batur Bol şans hocam merakla takip ediyorum vize sürecinizi.

• @Emre-Kurtulmuş cevabınız için teşekkür ederim bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153 maalesef düzeltme yapabilmenin bir yolu yok çünkü başvuru formunu değiştiremezsiniz. Yapmanız gereken ds260 formunu doğru bilgilerinizle doldurup mülakatta sorarlarsada doğru bir şekilde anlatmanız hata olduğunu

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mrt01 msorularınızı sormadan önce lütfen forumdaki ilgili başlıkları inceleyin;

https://yesilkartforum.com/forum/post/215666

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cemal1153 nasıl bit yanlışlık bu?
    ay / gün yerine gün / ay şeklinde mi

• @Ben-Batur Selam, 5 kasım çok yakın evrak hazırlama süreci vs derken biraz stresli gececek gibi sizin sorunsuz vize almanız bizede ışak tutacak merakla bekliyoruz bizi haberdar edin lütfen.

• @metinbeci Nerdeyse 1 buçuk ay var rahat rahat hazırlarım diye düşünüyorum aslında hocam, acaba 5 Ekim gibi mi anladın? 🙂

• @Ben-Batur 😁 aynen öyle 5ekim anladım ben iyi bari senden daha hevesli şekilde arastırmaya basladım muscatı belki bizde tasırız oraya hongkong cok pahalıya gelıyor eger sen başarırsan bize ışık olursun paramızın neredeyse yarısı cebımızde kalır

• @Ben-Batur Adınıza çok sevindim umarım başarılı bir şekilde geçer. Sormak istediğim ingilizce olarak mı gireceksiniz yoksa tercüman kabul ediyorlar mı veya Viyana gibi Türkçe mülakat kabul ediyorlar mı?

• @Emre-Kurtulmuş çok teşekkür ederim, herşey gönlünüzce olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

57

52.5k
Users

4.8k
Topics

479.4k

| | | |