Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @rezanclz harika bilgilendirme icin teşekkürler. Cocukluk asi kartım benim de var, siz hangi asilari hatirlatma olarak yaptırmayı düşünüyorsunuz acaba?

• @ugursway

Selamlar verdiğiniz yanıt için çok teşekkürler.
    2NL maili almadan ds-260 formumu düzelttiğimde mülakat tarihimi ilerdeki aylara atabilir diye bir şey duymuştum, O yüzden 2NL maili gelmeden doldurma ve değiştirme talebinde bulunamıyorum. Ancak 2NL maili de bir türlü gelmiyor ve süre geçiyor. Ankarada mülakat zamanında ekletme yapmak riskli olabilir diye düşünüyorum, ayrıca eşim de unganlarda muaneye olmadan nasıl olacak anlamış değilim. Muane olabilmesi için mülakat detaylarına yer vermesi gerekiyor. Yazdığınız anahatar kelime ile ilgili forumda arama yapacağım. Tekrardan sağolun

• @IgotHope Evet o kadar beklemek istemediğim için dosyamı taşıma kararı aldım. Gördüğüm kadarıyla her yıl sayılar değişiyor hiçbir şeyin garantisi yok, ve ben acaba mail geldi mi gelecek mi stresini yönetemeyeceğimi bildiğim için şansımı denemek istedim. Umarım Ankara'nın yükü bu şekilde azalıyordur ama sanmıyorum 🙂 Çok teşekkürler size de sürecinizde bol şanslar diliyorum.

• @EzgiLera Aaa sizinle bir konuyu tekrar teyit etmek istiyorum. 2015-21 yılları arasında Amerika'da yaşadım, oradan criminal record almama gerek var mıdır? Eğer varsa nasıl yapmam gerekir? ( SFPD'ye mail attım ama dönüş yapmadılar.

• merhaba herkese Ekim ayında mülakatı olan arkadaşlar Unganlardan randevularını alsınlar 2nl maili bekleyeren randevu bulma imkanı kalmayacak öneri yazmak istedim almayan varsa elini çabuk tutsun randevular tukenmiş

• @bahar_aydin merhaba, tetanozu yaptırdım sadece bir de viyanada covid 19 aşısının hatırlatma dozunu olacağım

• @leylaa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Aaa sizinle bir konuyu tekrar teyit etmek istiyorum. 2015-21 yılları arasında Amerika'da yaşadım, oradan criminal record almama gerek var mıdır? Eğer varsa nasıl yapmam gerekir? ( SFPD'ye mail attım ama dönüş yapmadılar.

ABD’de yaşadığınız süre ile ilgili kayıtlar kendilerinde olduğu için, herhangi bir belge sunmanıza gerek yok.

• @rezanclz merhaba siz doktor randevusu aldınız mı? Aldıysanız 2nl maili olmadan nasıl aldığınızı anlatabilir misiniz?

• @ness konsolosluga mail atarak durumu izah ettim kcc ile olan mail trafigimi de ekledim dönüs bekliyorum dönüs yapildiktan sonra molnardan randevu alacagim

• Merhabalar, kcc ye mail atsam benimde mülakatim planlanmış mıdır acaba?

• @rezanclz deneyiminizi bekliyorum yazarken beni de etiketler misiniz?

• ⭐⭐

@dogukan-altn merhabalar, hong kong daki saglik raporu 10 gun icinde cikiyor. Malesef covid asisi ulkede bulundugundan burada olmaniz gerekiyor. Bu nedenle 1-2 gun onceden gidiyorum. Mulakatim 2 Ekim Carsamba gunu, eger bir aksilik cikmazsa(insallah) 3-4 gun icinde pasaportu alabiliyorsunuz. Buda hafta sonuna denk gelecegi icin bir sonraki haftaya sarkiyor. Olurda alirsam bir kac gunde oralari gezerim diye dusunuyorum. Bu yuzden 1 ay gibi sure planlamasi yaptim. Buna gore kendinize gore planlama yapabilirsiniz.

• @evrentnrkl Nasıl yani Viyana konsolosluğunda mülakatta çevirmen gerekmeden Türkçe bir şekilde mülakat mı yapılacak? Ben Viyana'da bir çevirmenle konuştuğumda haftada en az 2 kere Amerikan Konsolosluğuna gittiğini söylemişti. Madem çevirmene gerek duyulmuyor ne diye çevirmenle gidiyor millet. Kesin bir bilgi olduğuna emin miyiz?

• @Katzfiell_ Viyana konsolosluğu kendisi yazmış gerek yok diye çalışan Türkçe bilen personelimiz var diye yazmışlar maile gayet açık bir şekilde

• @Katzfiell_ Çok haklısınız şimdi bende Hong kong’a taşımak için mail atacağım da çok fazla konsolosluğa baktım Viyanayıda düşünüyorum fakat schengen vizesi alamazsam nolucak bu ihtimali de düşündüğüm için oturumsuz kabul eden en mantıklı konsolosluk Hk gibi görünüyor mülakat performansınıda incelediğimizde gayet iyi görünüyor.

• @Sinan-D çok doğru, Sinan abinin uyarısıyla ben de bu sabah randevumu oluşturdum, eğer boş randevu saati bulamazsanız onaylanmayan ya da iptal edilen randevu olması ihtimaline karşı ara ara tekrar kontrol etmekte fayda var.

• @evrentnrkl merhaba henüz current olmadan konsolosluk nasıl dosyanızı taşıdı? Kcc ile taşımanız gerekmez miydi? Yoksa numaranız 17bin değil de 1700 mü?

• @Katzfiell_ mail içeriğini direkt olarak attım. Her ihtimale karşı zaten gidilmeden mutlaka teyit alınmalı.

• @akinoo0 17.000 civarında. Zaten taşımadı ben istedim onlardan taşır mısınız diye ilk önce hayır dediler 2 ay sonra tamam taşırız bilgilerini gönder dediler. Bende olumsuz döndüm Hong Kong gideceğim.

• @evrentnrkl
    Merhaba hocam, Hong Kong da oturum izni istiyor mu? dosya taşımak için KCC ye mail attınız mı? Mail attıysanız örneğini benimle de paylaşabilir misiniz? Benim dosya numaram da 14900 lerde. Ankara dan sıra gelmeyecek gibi duruyor.

Benzer Başlıklar

• 7344
  • 16397
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

82

55.1k
Users

4.8k
Topics

483.6k

| | | |