Teşekkür ederim cevabınız için.
-
İyi akşamlar, Annemle bir gün boyunca evi aratarak aşı kartımı buldurttum. Aşılarım, 99 Gölcük depremine denk geldiği için evimizi güçlendirmeye aldırıp, o dönemde bir süreliğine memleketimize gittik ve aşılarım orada yapılmış. Bu yüzden aşı kartım biraz gelişi güzel doldurulmuş. Örnek vermem gerekirse, babamın ismi bile kimliktekine uygun değil, çünkü babama günlük hayatta farklı bir isimle hitap ediliyor ve o isimle kaydetmişler. Doğum tarihim de aynı şekilde yanlış yazılmış ve kağıtta ne kaşe, ne imza, ne de mühür bulunmakta. Bu kağıdı alıp aile sağlığı merkezine götürsem, durumu anlatsam, tekrardan düzgünce kaydedip sisteme girerler mi?
-
@sonokege merhaba,
Aynı şey bizim başımızı da geldi. Biz de Miami den giriş yaptık. Biz de sizin yaptığınız gibi 11 Ekim'de döneceğiz. Benim ve eşimin greencardlari geldi ama çocuklar için biometric randevu verdiler. Verdikleri tarih 20 ekimdi. Allah'tan biz burdayken geldi ve randevu tarihini 8 ekime çektik Uscis online sayfasından. Tabi biz yaklaşık 45 gün burada kalacak şekilde planlamistik.Biometric randevu uyarısı 37. Günde geldi. Kartlarımız 40. Günde geldi. Online Uscis sayfasından Max ne kadar erteleyebileceginizi bir kontrol edin isterseniz.
-
@sonokege bir çok kişi bahsetti bu konudan daha önce forumda. Büyükelçilikte yapamazsınız amerikada halletmeniz gerekecek maalesef.
-
-
-
-
@gucarslan haklısınız. teşekkürler.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
@Tunc-oz, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
@EzgiLera olmuyor ezgi hanım doğru yazıyorum Electronic Diversity Visa Confirmation Number yinede olmuyor yanlış diyor
DS260 formunda yazan, AA ile başlayan numara değil, çekiliş başvurusu yaptığınızda size verilen 2025 ile başlayan numarayı deniyorsunuz değil mi?
Ayrıca dediğiniz gibi 10 kez hatalı denediyseniz formunuzu kitlemiş olma ihtimaliniz yüksek. Doğrusuna emin olmadan daha fazla deneme yapmayın.
-
Merhabalar Lise diploması eksikliği için mulakat erteleme mi yoksa mulakata girip ap e kalmayı mı tercih etmeliyim sizce hangisi daha risksiz ve mulakat erteleme nasıl yapabilirm tesekkurler
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@cemal1153 çok teşekkür ederim.
-
Herkese Merhaba,
Case numberım 14binlerde muhtemelen Ankaradan mülakat alamayacağım dosyamı taşımayı düşünüyorum. Bu iletideki tüm yazıları ve cevapları okudum, kendi soruma net bir yanıt alamadığım için sormak istedim.
E nabızda herhangi bir aşı kaydım gözükmüyor ama ilkokulda hepatit kızamık v.b aşıları olmuştum . Son pandemi döneminde de 2 doz biontech aşısı oldum.
1 - Dosyamı taşıma yaptığımda Antikor testi ile bu aşıların vücudumda bulunduğunu kanıtlasam yabancı konsoloslukta bir geçerliliği olma şansı nedir ?
2 - Eğer Doktor geçersiz sayar ise yabancı ülkede mi aşı olmam lazım yoksa Türkiyede aşı olup belgelerini çıkarttıp , yeminli tercüman ile tercüme ettirir isem yabancı doktor muayensinde kabul görür mü ?
3 (Bu soru hakkında az çok cevap buldum diyebilirim ekstra olarak soruyorum farklı fikirler de görmek için) - Dosyamı Dil okulu aracılığı ile Kanadaya taşımak istiyorum, Okulun başlayacağı tarihi benim mülakatıma denk getirmem gerekiyor. Okul Ocak Nisan ve Haziran aylarında dönem başlangıçları yapıyormuş sizce hangi tarihte okulumu başlatıp oraya gitmeliyim, Bir de kanada için vize başvuruları 1 -3 ay gibi sürelerde sonuçlanıyormuş bu süreyi de göz önüne alır isek şimdiden süreçlerimi başlatmam gerekiyor.Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim, umarım herkes mülakatını ve vizesini alır.
-
@Arya merhaba öncelikle teşekkürler. Asi kaydı sırasında 1 yıl önce Red aldığımı işaretledim. Hayır 1 yıl önce aldığım Red ile ilgili hiç soru sorulmadı. Sadece iletmiş olduğum konuşma geçti.
-
Herkese merhaba aklımı çok karıştıran bir soru var daha önce hiç yurtdışına çıkmadım yeşil pasaportumda yok dosyamı Viyanaya taşımak istiyorum ama Schengen vizesi almam gerekiyor. Orada akrabalarım var bana sponsor olursa vizeyi almam kolaylaşır mı sizce yoksa hiç riske atmadan Hong kong’a taşısam daha mı iyi olur ?
-
Herkese selamlar.Hk tasimasi basarili olmustu ve sureci bekliyoruz.forum bu aralar 2nl ye yonelmis dogal olarak umarim biran once bekleyenlerin maili gelir ozellikle @onuru .surecini yakin takipteyim hem yakin tarihte kcc tarafindan verilen tarih , hemde ucak otel rez vs stresli bir donemdesin.allah bahtimizi hayirlara cikarsin ins.
bu saglik raporu ile ilgili onceden tecrubeli forum sakinlerine sorum var…
esimde bende sigara kullaniyoruz ciger filmi vs ufak lekeciklerim var dogal olarak …
tereddute dustum bundan kalirmiyiz vs diye kucuk bir sorun mu yoksa buyukmu bilgim yok :// -
Selamlar...Dosya taşımaların yoğunlaştığı postlara ait DV2024 performansları derledim..
Sıralamalar 2nl mail gönderimine göre yapılmıştır. Tarihler AY-GÜN-YIL formatındadır. Herbir ay farklı renklerle ifade edilmiştir. -
@Cansu-mer Transferiniz hayırlı olsun..Sağlık raporu ile ilgili bilgim yok ancak ben çekiliş sonucunu öğrendiğim an bıraktım, tavsiye ederim...
-
@Flight101 merhaba dosya taşıma ile gidenler sanırım biraz geç giriyorlar. Bu konu hakkında net bilgi var mı bilmiyorum ama bazılarına birbirine çok yakın cnn numarası olmasına ve 2nl maili aynı anda gelmesine rağmen birine 4. Ayda diğerine 7. Ayda randevu verilmiş. Bu neden olabilir?
-
@Burak3445 Selamlar DV24 sürecinde konsolosluklara mail atarak onların müsaitliğine ve kabulüne göre ilerlendi ondan bu şekilde tarihleri karışık.
-
- Post kendi takvimine göre vermiş olabilir.
- Talihli schengen i yetiştiremiştir, ileri tarih talebi kabul görmüştür. (Viyana için örnekleri oldu)
Aklıma gelen senaryolar bunlardan ibaret...
Edit: 3.Dosya taşıma işlemine küçük olan CN daha geç aksiyon almış olabilir...
-
@emirhankd 1.sorunuzu viyanadaki doktor özelinden cevaplıyorum dr molnar test ya da çocukluktan kalan aşı kartını kabul ediyor diğer ülkelerdeki doktorların sitesinden gerekli bilgileri bulabilirsiniz örneğin ankaradaki doktor hiçbir türlü kabul etmeden aşıları kendisi yapıyor 2.sorunuz için de yine doktorun sitesinden bu bilgiyi almanız lazım ama yanlış bilmiyorsam aşıları kabul etmedikleri takdirde parasıyla aşıyı sağlık raporunu alırken yapıyorlar 3.sorunuz için de şöyle örnek verebilirim (oturum almak için dil okulu planı yaptığınızı varsayıyorum) kanadaya dosya taşıyan pekçok kişi daha fam yasası olmadan oturumsuz dosyasını taşıyıp mülakat aldı ve vizelerine kavuştu bu sene fam yasası da girince kanadada oturum sorgulanma ihtimalini çok az olarak yorumlayabiliriz.
-
@dogukan-altn Selamlar..Schengen işini çok konuştuk bu başlık altında. Özellikle ben çok şey yazdım bu konuyla ilgili...Çünkü ben de bu sürece schengensiz bordo pasaportum ile başladım..Ancak şimdi schengen im var...Önce hedefinize bir konsolosluğu koyun onun gerekliliklerini yerine getirmeye çalışın, bir diğer konsolosluğu da yedek plana dahil edin...
-
Merhaba arkadaşlar aradım ama bulamadım, paramı bankaya nezaman yaptırmalıyım acaba. Mülakat tarihi tahminimce Aralık Ocak gibi sanırım.
-
@Mehmet-ynd mülakattan 1 gün önce bile yatırıp sonra hesap dökümü alabilirsiniz bunun için bir kıstas yok, daha önce herhangi birinin mülakatında bir anda yüklü miktarda para girişinin sorgulandığını görmedim (çok astronomik miktar olmadığı sürece) sorgulansa bile fiziki mal varlıklarını bozdurup hepsini tek hesaba topladığınızı söylerseniz sorun yaşamazsınız, hesap dökümanının istenme sebebi amerikada iş bulup düzeninizi oturtana kadar sizi idame ettirecek bir birikiminiz olması.
-
@rezanclz çok teşekkür ederim
-
@Nalcabasmaz Merhaba. Sürecinizi hiçbir şekilde etkilemez.
-
@Nalcabasmaz 2024 talihlilerinden 2025 te de kazanan hemde çok daha küçük cn ile 2 kişi gördüm forumda birisi vizesini Mayıs'ta aldığı için ds260 doldurmamisti bu yıl diğer kişi Filipinler den daha yeni balgam testinden dolayı alamadı vizesini ama 2025 cn çok daha iyi inşaallah bu yıl Ankara dan alır gibi
yani tekrar başvurmak sürecinizi etkilemez tabiki -
@EzgiLera Ezgi hanım merhaba emin olmak için soruyorum bekarım ailemle yaşıyorum ds 260 formunu annem babam ya da kardeşlerim için ayrı ayrı doldurmadım çünkü sadece ben alacağım green cardı bir sorun olmaz herhalde değil mi ?
-
@dogukan-altn asıl talihli sizseniz anneniz babanız ve kardeşleriniz şu an için sizden faydalanamaz zaten onun için sadece kendi formunuzu doldurmanız gerekir
-
@Emre-Kurtulmuş sonrasinda faydalanma şansları var mi?
Benzer Başlıklar
72
46.8k
Users
4.6k
Topics
458.4k