DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Herkese merhaba emin olmak için yazıyorumda ds 260 formunda anne ve babamın bilgilerini doldurdum ama onlar için ds 260 formu göndermedim bir problem olmaz herhalde değil mi ?

• Dosyamı taşımak için kcc ile mail trafiğim sonrasında şöyle bir mail aldım

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

bu tam olarak ne anlama geliyor bilen var mı nasıl bir yol izlemeliyim dosyamı aktardılar ise ne yapmalıyım.

• @dogan28 banada bir sefer yazdılar bunu bir iki gün sonra tekrar attım aynı maili onaylandı.

• @dogan28 Selamlar Okumadan gelir geçer bir cevap vermişler...Sizin mesajınız içinde hem size hem de genele söylemiş olalım KCC'ye attığınız maileri uzatmayınız, gereksiz bilgilerle doldurmayınız, okumazlar. Konunuzla alakasız bir şablon cevabı yollarlar. Talebinizi basit ve tek cümle olarak yazınız.
    Eğer sizinde mailiniz uzun ve içinde KCC için birşey ifade etmeyen bilgiler varsa fazlalıklardan kurtulun bir daha deneyin...
    Sürecinizde başarılar...

Edit: Ayrıca https://bit.ly/4b6swID bu tabloya bilgilerinizi ekler misiniz?

• @dogukan-altn Selamlar....Sizi de https://bit.ly/4b6swID listesine bilgilerinizi girmeniz için davet ediyorum...Ayrıca CN da bir yazım hatası mı var? ...2.000 lerde miyiz yoksa 20.000 lerde mi?

• @bahar_aydin

Slm, ben yedinci mailimi aşağıdaki şekilde (xx yerine otel bina no yazmak suretiyle) göndererek dosyamı taşıdım.

I will be at Althanstrabe "XX", 1090 Wien, Austria.

I kindly request your assistance in transferring my case to the U.S. Embassy in Vienna, Austria.

Best Regards.

• @Flight101 Selamlar 20 binlerdeyim ama excel tablosunu açıyorum nasıl bilgilerimi gireceğimi bulamıyorum

• Selamlar...Excel dosyası listesi karışmış bilginize...

• @Flight101 Selamlar benim bilgilerim tabloda mevcut, cevap için teşekkür ederim.

• @dogukan-altn Linke tıkladığınızda elektronik tablo olarak açılmalı...Excel tablosunun en alt satırına yukarıdaki başlıklara uygun olarak bilgilerinizi dolduracaksınız...

• @EzgiLera selamlar, pazar gunu aksam saatlerinde dr.nicolsona ve konsolosluga bir mail atacagim bakalim ne donecekler. umarim en kisa surede 2nl lerimiz gelir.

• Referenced by  ATS16 ATS16 

• @onuru 2nl mailler yeni bültenle beraber gönderilmeye baslayacak diye ümit ediyorum cünkü yeni bültenin aciklanmasina az bir süre kaldi

• Şu 2nl ler gelince sizlerden ricam kişisel bilgilerinizi gizliyerek bir görsel atınız..Biz de sizin kadar bekledik görmek hakkımız...😂😂

• Öncelikle hayırlı olsun, çok şanslısınız.
    DS160'da göçmenlik sorunuzun yanıtı neydi? Ve göçmenlik durumu varken turistik vize açıklamanızı nasıl yaptınız?
    @ness, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar şubat ayında turistik vize için 3 eylüle randevu almıştım. Görüşmeye girdim.Nereye gideceksin? ne amaçla gideceksin? evli misin?ne iş yapıyorsun? Gibi sorular soruldu, sonrasında biraz bir şeylere bakmaya başladı ve göçmen olarak gözüktüğümü neden gitmek istediğimi sordu. Tüm soruları cevapladıktan sonra Turist vizemi aldım hatta pasaportum bile geldi.

• @ness piyanonun artı piyangosu olmuş tebrikler. Hayatınızda şansınız inşallah hep böyle açık olur.

• Merhaba, vizeye alamama ihtimalimize karsi onumuzdeki sene icin tekrar green card basvuru yapmayi dusunuyoruz. Talihli olarak tekrar green card basvurusu yapmak surecimizi etkiler mi ? Sizlerde ne olur ne olmaz diye tekrar başvurmayı düşünüyor musunuz ? Tesekkurler

• @ness tebrikler, ben turist vize başvurumdan red aldım Haziran ayında, pek çok seyahatim ve aktif Schengen’im olmasına rağmen. Yöneltilen sorular doğrultusunda 2 yıl sınırına takıldığım aşikardı. Hala 2 yıl sınırı olmasına rağmen ve Ais kaydını ‘red aldığınızı göstermeden’ yapmanız gerekirken, 1 yıl önce aldığınız red ile ilgili soru yöneltilmedi mi?

• @eciskoec merhaba teşekkür ederim. Göçmen olduğum halde neden turist vizesi diye sorulmadı bana. Sadece ilk gittiğimde ne amaçla gideceksiniz dendi bende turist dedim. Göçmen olduğunuz gözüküyor neden orası diye sadece sordu bende başvurdum ve çıktı bizde orada yaşamak istiyoruz dedim ekstra bir şey sorulmadı.

• @gdv25 cok teşekkürler, ben de en kısa sekilde yazmak uzere 5. mailimde (adres belirtmeme ragmen) taşıyabildim

• @oguzhansxd otelin bulunduğu konumun adresini yazdım ben de maile (forumda okuduğuma gore otelin ismini vermenize gerek yok, sadece bulunduğu adresi yazmanız yeterli diye biliyorum)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

59

46.8k
Users

4.6k
Topics

458.4k

| | | |