Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Bu arada su videoda (

) 2NL'lerin hiçbir ülke vatandaşına daha gonderilmediginden bahsediyor. Adamın yaptıgı yorumlara gore KCC'nin bu sene 2NL gonderme konusunda sistemsel (teknik) bir hata olabileceğinden bahsediyor (tahmin)

• @seda80 merhaba. Biraz daha aşağıda diversity visa başlığına bakarsanız görebilirsiniz. “Documents showing that you have either a qualifying high school education OR …” Zaten konsolosluktan mail geldiğinde gerekli evrakları da size bildirecekler. Kolaylıklar.

• @sevdemimi teşekkür ederim yanitiniz icin. Peki KCC'nin mailde, DS260 formunu gönderdikten sonra... diye baslamasinin sebebi nedir? DS260 formunu bu linkten [https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx] görüntülemek isterken yanlislikla formu acmam degil mi?

@EzgiLera Sizce adres vermeden tasima yapmak icin tekrar KCC'ye mail göndermek adına bir gun daha bekliyim mi yoksa current olma ihtimaline karsilik maile adres yazarak risk almiyim mi?

• @MMT haklısın atlamışım, çok teşekkürler

• ⭐⭐⭐

@seda80, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Ben Londrayı da düşünüyorum . Ama https://uk.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/ linkinde
    DV için gerekli evrakları bulamıyorum, daha doğrusu sayfa açılmıyor. Ama anladığım kadarıyla her konsolosluk (VİYANA hariç, BANG KOK ve HONG KOK dahil olmak üzere) sayfasına sadece vatandaşlarına ve oturum sahiplerine göçmen vizesi vereceğini belirtmiş. 72** ler current olmasın diye dua ediyorum gerçekten bu ay. Bakalım, görelim kim oturum isteyecek kim istemeyecek.

Londra oturum istiyor mülakatta. Arama çubuğunu kullanarak geçmiş mülakatlara bakabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@seda80, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera CP yi de turistik vize ile yapabiliyor muyum? CP hakkında pek bir bilgi bulamadım sitede.

Amerikan turistik vize ile AoS yapabilirsiniz. CP Consular Process.

• @EzgiLera benim oturumum var, tek sorun bu ekimde bitiyor. Yenilemeye başvurursam ingiltereyi terk edemem ve muhtemelen çıkacak ilk bültende current olacağım. Elimde de sadece süresi yeni dolmuş bir oturum kartı olur. Bu durumda nasıl yaklaşırlar olaya hiç bilmiyorum.

• @seda80 cevaba ek olarak taşımak için atılan maillerin çoğunda oradan bir adres belirtilmemişse adres belirtilmesi şeklinde KCC den dönüş yapıldı. Zamanı olanlar 6-7 mail sonrasında adressiz taşıyabildiklerini yazmışlardı. Sizin bu sıralar current olma ihtimaliniz var o nedenle belirtilen örneğin içine bir adres belirtirseniz taşımanıza faydası olacaktır. Forumda üstadlar, adresin otel/aibnb vb olabileceğini söylemiş ve mümkünse belirttiğiniz adreste kalmaya çalışın şeklinde tavsiyede bulunmuştu. Gönlünüzce olmasını diliyorum.

• @onurakbas evet kuzenim viyanada, onun adresini de eklerim maile. önemli olan schengen alabilmek 🙂

• @EzgiLera CP hakkında çok şey bulamadım. Ama AOS 5-6 ay sürüyor en az girişle ve beklemekle beraber. O yüzden Konsolosluk görüşmesini her türlü tercih ederim. CP ne kadar sürüyor?

• @sevdemimi Verilen adreste kalınması şart mı? Mesela 3-4 ay sonra otelde yer olmayabilir sonrada pasaportun geleceği adresi değiştirebilir miyiz?

• ⭐⭐⭐

@Mustafa-ELMACI hepsini aynı yazı yada video altında bulmanız zor mesela ehliyet alma durumu her eyalette farklıdır veya bankadan hesap açma durumu da her banka ve şubesi için bile farklıdır. Yapacağınız en iyi şey göçmen vize ile giriş yapan kişilerin deneyimlerini yazdığı konu başlığındaki deneyimleri okumak özellikle gitmeyi planladığınız eyaletle alakalı olan deneyimleri

• ⭐⭐⭐

@eym öncelikle sürecinizi imzanıza taşıyın ardından sorularınıza cevap alabilirsiniz

• Belgrada nasil bir mail yaza bilirim ?
    mulakat zamani onlarin ulkelerine giris yaptikta oturum izni veya baska dosya istemeyeceklerini
    yardim edermisiniz?

• ⭐⭐⭐

@seda80 diploma istememe imkanı yok çünkü bu sizin çekilişe katılmaya uygun olup olmadığınızı kanıtladığınız belgeniz

• @Uzuzi ve @SEYMENOGLU cevaplarınız için teşekkürler. Ben KKC ye bu hususta mail atmıştım cevap alamayınca onlardan foruma dün sormuştum. Dün forumda bir arkadaşımızda ana CN taşındığında ona bağlı olanlarda taşınıyor diye cevaplamıştı. Az öncede KKC den mail aldım bu husus hakkında. KKC nin mailini aşağıya ekliyorum.

Thank you for your inquiry.

Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.
    For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state

• Selamlar , yeşil pasaportum mevcut avrupaya vizesiz gidebiliyorum bende viyana ya mı taşımalıyım? Ailem de benim dosyamda onların da mülakatta olması gerekiyor mu? Sanırım viyana oturumsuz başvuru kabul ediyor başka nereleri var acaba

• yurtdışında mülakata girecek olanlar belgelerin ingilizcesi mütercim tercümana çevirtip noterden onaylı fotokopisini mi alıyorlar? Hiç yurtdışına evrak toplayan var mı?

• @seda80 özenli bir niyet mektubunun avrupa için vizeye faydası olacaktır. Kolaylıklar dilerim.

• ⭐⭐⭐

@seda80 cp denilen işlem consular processing. Yani ankarada mülakata girmek bir CP, dosyanızı taşıtıp viyanada mülakata girmek bir CP. kısacası amerika dışındaki herhangi bir ülkenin amerikan konsolosluğunda vize mülakatına girmek CPdir

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

114

51.0k
Users

4.8k
Topics

474.9k

| | | |