DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @EzgiLera Merhaba imzamı ve kendimi excel listesine ekledim. Yanlışlarım kusura bakmayın. Current olduğumu nasıl anlayabilirim? ceac.state.gov adresinde completed yazıyor, current yazması gerekmiyor mu? Belki ds 260 formunu geç gönderdiğim için olabilir.

• ⭐⭐⭐

@cokuzgunadam, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Merhaba imzamı ve kendimi excel listesine ekledim. Yanlışlarım kusura bakmayın. Current olduğumu nasıl anlayabilirim? ceac.state.gov adresinde completed yazıyor, current yazması gerekmiyor mu? Belki ds 260 formunu geç gönderdiğim için olabilir.

Visa Bulletin (vize bülteni) açıklanıyor her ay. O bültende current sayıları belli oluyor. Sizin ceac üzerinde gördüğünüz, formunuzun durumu. Formu tamamlayıp submit ettiğiniz için completed yazıyor ki zaten yazması gereken de o. Current olup olmamak, mülakat almak hatta vize almak bile o yazıyı değiştirmeyecek.

Siz Eylül bülteninde current oldunuz. Bu başlığın ilk 3 iletisini dikkatlice okuyun. Eğer aşina değilseniz bu bülten, current gibi terimleri anlamanızı ve hangi aşamada olduğunuzu bilmenizi sağlar.

Anladığım kadarıyla Ankaradan mülakat bekliyorsunuz. Size henüz mülakat verilmedi.

• @cokuzgunadam, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba case number’ım 12xx olmasına rağmen hala current olamadım, acaba ds260 doldururken bir hata mı yaptım. soracak varsa dosya taşımadım.

Merhaba, siz current olmuşsunuz çünkü CN’niz 1200, ilk 6000’in içerisinde. Sizin current olmak için DS260 formunuzu doğru submit etmekten başka yapabileceğiniz hiçbir şey yok, formunuzun karşısında completed yazıyorsa hiçbir sorun yoktur. Her current olan ne yazık ki hemen mülakat alamıyor, hele ki Ankarada mülakata girecekse Ankaranın bu performansı ile 1200 CN ancak 2025’te mülakat alır. Bol şanslar

• Gunaydin, abd deki adres isini nasil cozmeyi dusunuyorsunuz? Normalde bir tanidigin var fakat kendisi adresini vermeye cok sicak bakmiyor olacakki hala adresini vermedi. Bende alternatiflere bakayim diyorum.

• ⭐⭐⭐

@onuru, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Gunaydin, abd deki adres isini nasil cozmeyi dusunuyorsunuz? Normalde bir tanidigin var fakat kendisi adresini vermeye cok sicak bakmiyor olacakki hala adresini vermedi. Bende alternatiflere bakayim diyorum.

Eğer gelmeden evinizi tutarsanız kendi evinizin adresini verebilirsiniz.

Gideceğiniz eyaletteki forum kullanıcılarına ulaşıp onlardan bu konuda destek olmalarını rica edebilirsiniz.

Bir de bu işi para karşılığı yapan şirketler var. Sanıyorum ki forumda da varlar. Onlarla da işi çözebilirsiniz.

• ⭐⭐

@Tunc-oz hayır 01.09.24 son değil, sizin numaranız bültende current oluncaya kadar siz dosyanızı KCC ile taşıyabilirsiniz şu an ki güncel mevzuata göre ama yarın KCC artık dosya taşımıyorum kararı alırsa siz zor durumda kalabilirsiniz. Buna ilave olarak, dosyası taşınan talilhlilere mülakat tarihi CN’ye göre değil de taşıma tarihine göre verilirse, siz geç taşıdığınız için yine durumunuz risk altında. Bu yeni süreçte bir çok konu muamma ve kartların yeniden karıldığı bir yıl olacak…

Hali hazırda sahip olduğunuz 28xxx’e Ankara’dan mülakat tarihi gelmesi çok düşük ihtimal. Karar vereceğiniz konsolosluğa neden bir an önce taşımayı düşünmüyorsunuz? Bol şans

• ⭐⭐

@tunc-oz

1-pasaport numarasını dosya taşıdıktan sonra ve mülakat tarihi aldıktan sonra formunuzu açtırarak güncelleyebilirsiniz.

2-2024 ve geçmiş yılların konsolosluk performanslarını bu siteden inceleyebiliyorsunuz.

• ⭐⭐

@Tunc-oz doğru içeriğe sahip olan ikinci yazdığınız format. Muscat özelinde iyi düşündünüz mü, taşıma hususunu iyi incelediniz mi ve forumdaki DV2025 taşıma deneyimlerini okuma şansınız oldu mu?

• @Sinan-D @Uzuzi @salih-atilla Yanıtlar için teşekkür ederim. @EzgiLera hocam sen ne düşünürsün bu konuda ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@okiti para sizinse sorun olmaz.
    siz de kendi birikiminize ait hesapları alın ve mülakata o şekilde katılın.
    eşler için hesap dökümlerinin farklı olması sorun yaratmaz.

• Forumdaki bilgilendirmeler sayesinde dosyamızı Viyana'ya taşıdık emeği olan herkese teşekkürler. Viyana 5xxx için mülakat tarihi oluşturdu sanırım. Schengenimiz olmadığı için risk alıp taşıdık. Viyana için case numberima tahmini hangi ayda mülakat maili gelir ? geçtiğimiz senelere göre bir öngörü yapmaya çalışıyorum fakat bu sene tabloda viyana geçtiğimiz yıllara göre bir hayli fazla o nedenle öngöremiyorum da. Schengen vizesi randevusu bulmak da bir hayli zor olduğu için bizim durumumuz gibi schengeni olmayanlar nasıl bir yol izleyecek acaba?

• Merhabalar arkadaşlar Covid-19 aşılarını biontech 2 kez normal ve 3. defa da hatırlatma dozu şeklinde oldum 4. Doz olmama gerek var mı

• @onuru Biraz önce Dr. Molnar dan Covid hatırlatma dozu ile alakalı mail gelidi. Son 12 ay içerisinde hatırlatma dozu olmamız gerekiyor.

• @mrt01 merhaba, viyanada yasayan tanidigima bu konu icin danistim bana bir adres verdi bu adreste randevusuz ücretsiz bir sekilde covid asisi yapildigini söyledi adresi asagiya paylasiyorum

City Test Center im Trinicum LAB in der Zaunergasse 4 (1030 Wien)

• @rezanclz teşekkürler Türkiyedeki aşıların tamamı Sağlık bakanlığı tarafından son kullanma tarihi geçtiği için toplatılmış. Yeni aşıların ne zaman geleceği ile alakalı bilgide henüz yok. O yüzden Viayanada yaptıracağız. CDC'ye de mail attım bu konuda çünkü Covid-19 technical Instructions sayfası CDC'nin sayfasından kaldırılmış otomatik olarak başka sayfaya yönlendiriliyor. Eğer CDC'den hatırlatma dozuna gerek yok diye bir mail gelirse onuda paylaşırım.

• @rezanclz merhabalar benim de Viyana’da bi tanıdığım var fakat schengen veya herhangi bi vizem yok. Pasaport boş yeşil olmayan bi pasaport. Viyana’ya bu halde tanıdığım vasıtasıyla gidebilir miyim ? Gitsem dosyamı taşıyabilir miyim ? Lütfen yardımcı olur musunuz ?

• @mrt01 merhabalar, bilgilendirme icin tesekkurler. Cdc den yanit geldigi zaman paylasirsaniz cok seviniriz.

• Arkadaşlar merhabalar. Viyanadaki sağlık kuruluşuna covid ile ilgili attığım emaile şöyle bir cevap geldi.

WhatsApp Görsel 2024-08-26 saat 12.47.03_015bf973.jpg

• @siraç en son opsiyon orda olacağız artık

• Viyana bekleyen arkadaşlar mülakat davet emailiniz geldi mi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

80

46.8k
Users

4.6k
Topics

458.4k

| | | |