Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @veyso34 hastane ile görüştünüz mü acaba şuan sistemden randevu oluşturuluyor fakat hastaneye gittiğinizde aşının olmadığını söylüyorlar

• ⭐⭐

@veyso34 selamlar, bilgilendirme icin tesekkurler. asinizi olup olmadiginiz hakkinda da bilgi verebilirseniz sevinirim.

• @cemal1153 Merhaba Bangkok.

• @ATS16 Teşekkürler

• @deebee teşekkürler, CEAC ta hala KCC göründüğü için mail atmadım. Ailem de interview e gireceği için biraz erken haberim olsa, planlama konusunda iyi olur gibi ama bakalım.

• ⭐⭐

@Mustafa-Bayram selamlar, mulakata nerede girecektiniz? Eger Ankara ise, yanlis hatirlamiyorsam, 300 ve altinda kalan talihlilere mulakat duzenledi.

• @gloria merhaba Bangkok

• @Mustafa-Bayram Ekim veya Kasim da girersiniz.tirana.png

• Cümleten selamlar, Türkiye’de mülakata girecekler için yazıyorum; güncel covid aşısı şu an Türkiye’de aktif olmadığı için Ankara’daki rapor alacağımız sağlık kuruluşu covid aşısı olmamıza gerek olmadığını ve başka herhangi bir aşı olmadan muayeneye gitmemiz gerektiğini, söyledi.

• @ahmetgokaya öncelikle hayırlı olsun. Daha önce 2 arkadaştan daha istemiştim mülakat yeri mailini. İlettikleri mailleri atınca oto cevap aldım hep. Rica etsem siz de mülakat yerini sorduğunuz maili paylaşabilir misiniz? Bir de ayrı mail mi attınız yoksa taşıma mailinin üzerinden mi sordunuz? Son sorum da mailinize cevap veren kişinin adı nedir? Ona denk getirmeye çalışacağım.

• Dosya taşıdıktan sonra online olarak teyit edebileceğimiz bir sayfa var mı yoksa kcc ye mail mi atmalıyız

• Herkese selam. Aşı konusu gündemdeyken 2 sorum olacak. 1,5 yaşındaki oğlum için covid aşısı istenir mi? Pandemiden sonra doğduğu için haliyle olmadı. Birde geriye dönük aşılarım enabızda görünmüyor 35 yıl önce yapıldığı için, çocuklukta yapılan aşılarımı nasıl kanıtlayabilirim?

• @mehmetdmn25 Merhaba, bende dosya taşıyacağım garanti bir yer bakıyorum B.K neresi acaba?

• @veyso34 hocam şehir hastahanesi ile iletişime geçtik ve ellerinde aşı olmadığını söylüyorlar gelişmelerden haber bekliyoruz sizden. 🙂

• Arkadaşlar merhaba bende dosyamı Viyana’ya taşıdım . Viyana için alt gurup var mı ?

• @mehmetdmn25 başarılar diliyorum polis tutanaklı adli sicil kaydında geçmişe dönük icra davaları büyükelçilik te sorun olur mu

• ⭐⭐

Selamlar...Forumda dosya taşınan konsolosluklar genelde kısaltma olarak yazılıyor..Sık kullanılanları aşağıya paylaşıyorum..
    HK : Hong Kong
    BK : Bangkok
    KL : Kuala Lumpur
    Viyana : Viyana 😉

• @Ege-0 enfeksiyon bölümüne git aşıların adını söyle doktor antikor testi yapar .diğer aşılarıda gidince olursunuz

• @Mustafa-ELMACI Ankara'daki sağlık kuruluşu dediğiniz"UNGANLAR"mı acaba. Ona göre Türkiye de mülakata girecek olanlar hastane hastane arayıp covid 19 aşısı bulmaya çalışmayalım.

• @erttas, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mustafa-ELMACI Ankara'daki sağlık kuruluşu dediğiniz"UNGANLAR"mı acaba. Ona göre Türkiye de mülakata girecek olanlar hastane hastane arayıp covid 19 aşısı bulmaya çalışmayalım.

Evet, kendi web sitelerinde de covid ile alakalı kısımda yazıyor, aşının aktif olmadığı

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

120

55.1k
Users

4.8k
Topics

483.6k

| | | |