DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 7 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐

@onuru, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera buradan su anlami cikartabiliriz anladigim kadariyla. Hastane veya doktorlardan asi olmadigi icin vurumadik gibi bir yazi isimize yaramayacak, her turlu orada olacagiz gibi.

Tam olarak değil aslında. Siz Türkiye’den bu belgeyi alın. Eğer Hongkong’ta da yoksa oradan da bu belgeyi alın ve ikisini birden sunun. Ama orada varsa aşı olmanız gerekiyor ve Türkiye’den aldığınız belge o durumda işe yaramıyor.

• ⭐⭐⭐

@10urdmn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera eğer Türkiye de covid aşısı kalmadıysa dosya taşıdığımız ülke de mi vurunacağız covid aşımızı? Bir de burada aşı kalmadığına dair belge alacak mıyız ?

Bir üstteki iletimde belge için cevap verdim. Eğer taşıdığınız ülkede aşı varsa evet, orada aşı olacaksınız. Çünkü aşı ile ilgili kural değişmedi. Şu an Unganların aşı konusundaki bu tutumunun sebebi, Türkiye’de aşıya erişim olmaması. Gittiğiniz ülkede durum farklı olabilir.

• This post is deleted!

• @Kübra-Kırmacı Hayırlı olsun. Mülakat planlandı mı planlandıysa ayın kaçına?

• @misha90 merhaba hayır henüz mülakat planlanmadi, sadece taşındı maili geldi, hala dosya Kccde görünüyor, current olmadığı için sanırım

• @Kübra-Kırmacı Selamlar...İmzanızda dosya numaranız 2024 görünüyor.2025 yapar mısınız? Aksi halde çok farklı süreçlere air sorulara maruz kalabilir veya sorularınıza farklı cevaplar alabilirsiniz...Başarılı bir süreç dilerim.

• @EzgiLera Sizi çok yordum ama bir sorum daha var. Adres yerlerini check ediyordum da devlette yazanla gerçekte olan bir değil. Mülakatta devletten yaşadığımız adreslerle alakalı çıktıyı isterler mi? Evetse, başvuru formuyla devleti check edip sorun çıkartırlar mı? Edevlette doğumdan itibaren yaşadığım yeri 2007 gösteriyor 🙂 Şaştım kaldım ya.

• ⭐⭐⭐

@blueboy21, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Sizi çok yordum ama bir sorum daha var. Adres yerlerini check ediyordum da devlette yazanla gerçekte olan bir değil. Mülakatta devletten yaşadığımız adreslerle alakalı çıktıyı isterler mi? Evetse, başvuru formuyla devleti check edip sorun çıkartırlar mı? Edevlette doğumdan itibaren yaşadığım yeri 2007 gösteriyor 🙂 Şaştım kaldım ya.

E-devlet önemli değil, zaten ikametgah ile ilgili bir belge de götürmüyorsunuz.
    Gerçekte olan neyse o adresleri yazmalısınız. Resmi kayıtlar değil, gerçek bilgiler her zaman daha önemli.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ugurbocegi devlet memuru olmanızın AP'ye kalma ile bir alakası yok, olmaz da.
    zaten gri pasaporta göçmen vize basılmaz, mecburen bordo pasaport sunmak zorundasınız.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan Sokak hayvanlarına her ay 15 kilo mama veriyorum sizce çağrılır mıyım? 🙂 Gitsem bile hesabımın adresini değiştirip görevi başka arkadaşa teslim edip yine ödemeye devam edeceğim. Gidemezsem de canları sağ olsun mamaya devam 🙂

yaptığınız sevapları hesabınıza işlenecek, ay sonu ekstrenizden bunun kontrolünü yapabilirsiniz.
    mülakata çağrılmanız için de sokak hayvanları ile ilgilenen tanrıyla görüşmelerimiz sürüyor, umarım olumlu sonuç alacağız.

müşteri hizmetlerine ulaştığınız için teşekkürler.

• @EzgiLera Ezgi hanım ben forumu doldururken e devlettekı adres kayıtlarına göre girdim 😕 hepsi doğru adrestı sıkıntı yok ama sadece 2 sene çocugun okul kaydı için ben ve oğlum aynı ilçede başka adreste kayıtlıydık eşimin ikametgah kaydı mevcut ev adresimizde kalmıştı ben gc talihlisi olunca kaydımı eşimle olan adrese aldım şimdi siz böyle dıyınce bu sıkıntı olur mu 2 sene esınden farklı adreste mı yasadın gc çıkınca ikametgahını aynı yere almışsın dıye 😕

• Arkadaşlar merhaba bir noktadan emin olmak istedim, dosya taşıdıktan sonra aileye yeni katılan bir bebeğin DS 260'ını sonradan submit edebilir miyim ? Yoksa dosya taşıma maili atmadan mı eklemeliyim?

1. sayfadan herkese selamlar baya bir yol katettik hep beraber .surec suan guzel ilerliyor bakalim ,herkese bol sans okumaya paylasmaya soru sormaya cevap vermeye devam 🙂

• ufak bir analiz yaptigimda mülakat tarihinden 2 ay önce 2nl maili ulasmis hep. Sanirim bu hafta ya da haftaya mülakat alan herkese mail gelecek gibi

• @rezanclz inşallah bizde bekliyoruz sabırla

• @Flight101 merhaba çok teşekkür ederim uyardığınız için, hemen düzelttim.

• Merhabalar mülakat zamanı biraz para bir de arabamı göstermek istiyorum araba için ne yapmam gerekiyor ruhsat yeterli oluyor mu?

• @ildorado Merhaba, benim de case numaram sizinkine çok yakın ve bende Viyana'ya dosya taşınması için email attım geçen hafta dönüş alamadım. Bir haber alırsanız bana da bilgi verirseniz sevinirim, bol şanslar

• Evlilik icin dosya tasima islemini geciktiriyordum ancak goruyorum ki gec kalacagim, dosya tasidiktan sonra evlenip es ekleme yapabiliyormuyum.
    Dosya tasima islemi sonrasi ekleyecegim es bilgilerini tekrar transfer icin mail atmam gerekecek mi ?

• Arkadaşlar selamlar, yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Benim 3 sorum daha var. İşin içine girdikçe sorular birikiyor.

1- Eşim okuldan mezun olduktan sonra staj ve bazı yerlerde çok az çalıştı. Totalde 128 gün ve 5-6 farklı iş yeri gözüküyor. Hemşire kendisi. Evlendikten sonra çalışmasını istemedik, başka planları vardı. Şimdi iş yerlerini sorduğunda; bu 6 yeri anasağlığı vb. tek tek belirtmesi gerekiyor mu yoksa genel bir şey yazsak kabul ederler mi, durumu açıklayan bir belgeyi de götürdüğümüzü farz ediyorum? Çocuk vs olduğundan çalışamadığından vs.

2- ABD'ye varışta kartı gönderecekleri adrese ben kuzenimin adresini yazdım. ABD'de tanıdığınız birisi var mı sorusuna ne demeli? Benim kuzenim oraya work and travel ile gittikten sonra iltica yaptı. Onun adını vermek sorun olur mu? Şu an adreste contact Number ve ev adresi ona ait gözüküyor?

3- Hong Kong'un geçen seneki performansına dair verilere ulaşamadım. Bu noktada bir link vs var mı?

Çok teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• 152
  • 16368
  • 194
  • 62
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

111

47.7k
Users

4.7k
Topics

462.5k

| | | |