Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Flight101 haklısınız ama yapacak birşey yok artık,hamama giren terler☺

• @cemciftcioglu ceac de Ankara yazıyor

• @cemciftcioglu kcc ye ne yazdınız tam olarak sizlere mülakat tarihi ile birlikte dönüş yaptı. Tarihi Ankara konsolosluğu vermiyor mu kcc mi belirliyor

• ⭐⭐

@erttas selamlar, aslinda soyle normal sartlar ceac sitesinden baktiginiz zaman dosyaniz kcc olarak gorunuyor. eger sizde ankara gorunuyorsa bu mulakat aldiginiz anlamina gelir henuz 2nl gelmedigi icin tarihi kcc mail atarak ogreniyoruz.
    ek olarak kcc dosyam nerede diye yazarsaniz, mulakat tarihinizi ogrenme sansiniz var.

• @Kübra-Kırmacı hayırlı olsun

• @EzgiLera Bu hanımefendiye katılıyorum bu sene eşimde kazanan ve onun yerine ben bakıyorum 23 -24 dosyalarını inlecedim hatta şans eseri 24 kazananı çok eski bir arkadaşıma rastladım forumda ve numarası 5.000 lerde olmasına rağmen daha yeni 10 gün olmadı mülakata gireli bence göz ardı etmemeliyiz. tecrübe bazen sabittir değişmez alternatif durumlarda zaten yine formda bilgilendirmeler yapılıyor. kimsenin art niyetli olacağını düşünmüyorum ve lütfen imzanızı doldurmanızı ve aramızda katılmanızı heyecanı beraber paylaşmanızı diliyorum ve şimdiden başarılar 🙂 Ezgi sağolsun herkese yetişiyor umarım bir gün yolumuz denk gelir. güzel günlere

• @Kübra-Kırmacı bizimde Viyana'da inşallah deneyimleri paylaşırız hayırlısı herkez için

• @akara Merhaba, bende dosyasını Viyana taşımış biri olarak hakkımızda hayırlısını diliyorum. Viyanaya dosya taşıyanları daha yakından takip ediyorum bu nedenle. Sizin imzanızda CN 76xx olarak görünüyor. Ama kullanıcı adınızı exelde göremedim. Ekleyebilirseniz takip açısından güzel olur. Nasıl ekleneceği bu konunun ilk iletisinde yazıyor. Hepimizin gönlüne göre olması dileğiyle…

• @mpalaoglu Aynı şeyi ben de yaşıyorum, bir türlü dosyamı taşıtamadım ilkinde olayı bile anlamadılar ikincisinde adres istediler. Tekrar tekrar yazmaya da korkuyorum spame düşer diye.

• @lesnarhomie merhabalar dosyamı 6. Mailimde taşıyabildim. Ümidinizi kaybetmeden mail atmaya devam edin. Spama düşme konusunda daha tecrübeli arkadaşların söylediğine göre kcc spama düşmüyormuş günde çok fazla mail atmayınca.

• Selamlar, tüm talihlilere öncelikle bol şanslar.. CN’im alttan olacak şekilde 4.5k’ya oldukça yakın.. case’imi en garanti olduğunu düşündüğüm (daha doğrusu forumun düşündüğü) Viyana’ya taşıma adına hem KCC hem de Viyana ile mailleşmelerim oldu ama olumlu bir sonuç alamadım. Anlık durumda ise case’im KCC’de gözükmekte ve CN’im current. Mail yollamalarıma KCC’den mi Viyana’dan mı devam etmeliyim? Bunun yanı sıra askerlik konusu ile ilgili de bir sorum olacak tecrübeli forum sakinlerine.. Şubat 2025’e kadar tecilim gözüküyor, tarihi geçirmem görüşmeye Ankara’da girmem durumunda bir sorun yaşar mıyım? Dosyamı Viyana’ya taşımayı başarabilirsem tarih gelmeden vize görüşmeme girmiş olur muyum? Cevaplarınız ve vaktiniz için şimdiden teşekkürler..

• ⭐⭐⭐

@erttas, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cemciftcioglu ceac de Ankara yazıyor

Öyleyse mülakat almışsınız siz de, tebrikler. KCC ye mail atarak veya birkaç gün daha bekleyerek mülakat tarihinizi öğrenebilirsiniz.

• @ildorado, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar, tüm talihlilere öncelikle bol şanslar.. CN’im alttan olacak şekilde 4.5k’ya oldukça yakın.. case’imi en garanti olduğunu düşündüğüm (daha doğrusu forumun düşündüğü) Viyana’ya taşıma adına hem KCC hem de Viyana ile mailleşmelerim oldu ama olumlu bir sonuç alamadım. Anlık durumda ise case’im KCC’de gözükmekte ve CN’im current. Mail yollamalarıma KCC’den mi Viyana’dan mı devam etmeliyim? Bunun yanı sıra askerlik konusu ile ilgili de bir sorum olacak tecrübeli forum sakinlerine.. Şubat 2025’e kadar tecilim gözüküyor, tarihi geçirmem görüşmeye Ankara’da girmem durumunda bir sorun yaşar mıyım? Dosyamı Viyana’ya taşımayı başarabilirsem tarih gelmeden vize görüşmeme girmiş olur muyum? Cevaplarınız ve vaktiniz için şimdiden teşekkürler..

Merhaba, current olduğunuz için dosya transfer talebinizi taşımak istediğiniz Konsolosluğa yapmalısınız. KCC ile işiniz yok artık.

Askerlik konusuna gelince de, mülakatta edevlet üzerinden askerlik belgenizi sunduğunuz sürece, askerlik yapmışsınız, yapmamışsınız veya bakaya olmanız ile ilgilenmezler.

• ⭐⭐⭐

@lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mpalaoglu Aynı şeyi ben de yaşıyorum, bir türlü dosyamı taşıtamadım ilkinde olayı bile anlamadılar ikincisinde adres istediler. Tekrar tekrar yazmaya da korkuyorum spame düşer diye.

Korkmanızı gerektirecek bir şey yok. Zamanında KCCye her gün mail atıyordum, şu an Amerikadayım 🙂

İstediğiniz cevabı almadıkça tekrar tekrar yazın ta ki o cevap gelene kadar. Bol şans!

• @deebee cevabınız ve vaktiniz için teşekkürler.. bir sorum daha olacak, yakın zamanda Viyana’dan aldığım dosya taşıma mailime cevap şu şekildeydi, mail başlığında da cn’im 2025 açıkça gözükecek şekilde bulunmaktaydı..
    thank you for your nice email.
    Unfortunately all our DV slots are full and we cannot accept any more DV cases.
    We are sorry that we cannot accommodate your request.
    sizce yılı 2024 mü sanıp böyle bir cevap verdiler yoksa gerçekten böyle bir durum var mıdır?

• @zeynepebe Merhaba, yanıtınız için teşekkürler. Günde 1 mail atıyorum kccc'yi darlamıyorum 🙂 az önce de 3. mailimi attım, bakalım, taşıtana kadar her gün atacağız artık 🙂

• @EzgiLera Her gün bir mail atacağım taşıtana kadar yapacak bir şey yok 🙂 ama şunu biliyorum ki bunu yapmak zorundayım. Numaram current oldu mu benim için gc işi biter, Ankara'dan hiçbir şey olmaz, konsolosluk aracılığıyla taşıtmak zaten çok daha zor. O yüzden kcc ya taşıyacak ya taşıyacak başka yolu yok 🙂

• ⭐⭐⭐

@ildorado, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deebee cevabınız ve vaktiniz için teşekkürler.. bir sorum daha olacak, yakın zamanda Viyana’dan aldığım dosya taşıma mailime cevap şu şekildeydi, mail başlığında da cn’im 2025 açıkça gözükecek şekilde bulunmaktaydı..
    sizce yılı 2024 mü sanıp böyle bir cevap verdiler yoksa gerçekten böyle bir durum var mıdır?

Süreç başında böyle cevap vermeleri çok normal. Genelde süreç sonlarına doğru taşıma isteklerine olumlu dönüyorlar.
    Ayrıca bu sene konsolosluk aracılığı ile taşımanın daha zor olacağını düşünüyorum çünkü herkes KCC ile taşımayı önceden yaptığı için gerçekten bu popüler konsolosluklar dolu olacaklar.

Yeşil pasaport ile yanlış bilmiyorsam yaklaşık 140 ülkeye vizesiz veya e-vize ile gidilebiliyor. Açın listeyi bakın. Bütün ülkelerde şansınızı deneyebilirsiniz. Henüz önünüzde çok zaman var. Elbet sizi kabul edecek bir konsolosluk bulacağınızı düşünüyorum. Bol şanslar!

• @ildorado, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deebee cevabınız ve vaktiniz için teşekkürler.. bir sorum daha olacak, yakın zamanda Viyana’dan aldığım dosya taşıma mailime cevap şu şekildeydi, mail başlığında da cn’im 2025 açıkça gözükecek şekilde bulunmaktaydı..

Gerçekten böyle bir durum vardır, 2024 sanmamışlardır ancak Viyana böyle cevap verip sonradan slot açabiliyor.

Yerinizde olsam, current olduğunuz için @EzgiLera nin söylediği gibi diğer Konsoloslukları denerdim. Gidebileceklerinizden bir liste yapın sırayla gönderin, cevapları olumsuzsa sonrakine gönderin. Ara ara da Viyanayı deneyin, sadece Viyanaya bağlı kalmayın. Bizim dönemde yeşil pasaportlu bir arkadaş böyle yaparak Israilden randevu alabilmişti, 2022’den sonra özellikle diğer ülkelere bakın, bir sürü ülke oldu oturumsuz mülakat veren.

2023’te Viyana kapısını tabiri caizse açan Gökçe hanım ile bir sohbetimizde aynı öneriyi vermiştim, açın tüm ülkelerdeki Konsoloslukları bir excel yapın tek tek diye. O da Viyananın current olmadan olumlu yanıt verdiğini bu çalışma sonrası öğrenmişti.

Unutmayın ki DV vizesi, Türk talihliler için son yıllarda çabalayanlardan yana olmuştur.

• @zeynepebe

Merhaba, cevap almadan her gun yeni mail atmak problem yaratmiyor mu siz bu sekilde mi ilerlediniz

Benzer Başlıklar

• 153
  • 790
  • 8486
  • 1435
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

74

55.9k
Users

4.8k
Topics

484.7k

| | | |