@Kushimekito oturum izni varsa mümkündür bildiyim qədərilə .
-
İyi akşamlar, Annemle bir gün boyunca evi aratarak aşı kartımı buldurttum. Aşılarım, 99 Gölcük depremine denk geldiği için evimizi güçlendirmeye aldırıp, o dönemde bir süreliğine memleketimize gittik ve aşılarım orada yapılmış. Bu yüzden aşı kartım biraz gelişi güzel doldurulmuş. Örnek vermem gerekirse, babamın ismi bile kimliktekine uygun değil, çünkü babama günlük hayatta farklı bir isimle hitap ediliyor ve o isimle kaydetmişler. Doğum tarihim de aynı şekilde yanlış yazılmış ve kağıtta ne kaşe, ne imza, ne de mühür bulunmakta. Bu kağıdı alıp aile sağlığı merkezine götürsem, durumu anlatsam, tekrardan düzgünce kaydedip sisteme girerler mi?
-
@sonokege merhaba,
Aynı şey bizim başımızı da geldi. Biz de Miami den giriş yaptık. Biz de sizin yaptığınız gibi 11 Ekim'de döneceğiz. Benim ve eşimin greencardlari geldi ama çocuklar için biometric randevu verdiler. Verdikleri tarih 20 ekimdi. Allah'tan biz burdayken geldi ve randevu tarihini 8 ekime çektik Uscis online sayfasından. Tabi biz yaklaşık 45 gün burada kalacak şekilde planlamistik.Biometric randevu uyarısı 37. Günde geldi. Kartlarımız 40. Günde geldi. Online Uscis sayfasından Max ne kadar erteleyebileceginizi bir kontrol edin isterseniz.
-
@sonokege bir çok kişi bahsetti bu konudan daha önce forumda. Büyükelçilikte yapamazsınız amerikada halletmeniz gerekecek maalesef.
-
-
-
-
@gucarslan haklısınız. teşekkürler.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
@Tunc-oz, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
@EzgiLera olmuyor ezgi hanım doğru yazıyorum Electronic Diversity Visa Confirmation Number yinede olmuyor yanlış diyor
DS260 formunda yazan, AA ile başlayan numara değil, çekiliş başvurusu yaptığınızda size verilen 2025 ile başlayan numarayı deniyorsunuz değil mi?
Ayrıca dediğiniz gibi 10 kez hatalı denediyseniz formunuzu kitlemiş olma ihtimaliniz yüksek. Doğrusuna emin olmadan daha fazla deneme yapmayın.
-
Merhabalar Lise diploması eksikliği için mulakat erteleme mi yoksa mulakata girip ap e kalmayı mı tercih etmeliyim sizce hangisi daha risksiz ve mulakat erteleme nasıl yapabilirm tesekkurler
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Benim attığımda mailde ne yazık ki tarih paylaşmadılar. Aşağıdaki dönüşü yaptılar. Yanlış mı istedim acaba farketmeden.
-Can I know the date of my GreenCard DV2025 interview in Ankara?
CN:xx
FN:xx
DOB:xx"
Thank you for your inquiry.Your case has been forwarded to the United States Consulate/Embassy in Ankara. Because your case has been scheduled, KCC can no longer unlock your application. Any further inquiries regarding this case must be directed to them.
"
-
@okiti bugun gelmezse normal mulakat bildirimi
bende mail atacağım takipteyim sizleri -
Bir tane soru geldi aklıma...Daha önceki konuşmalarımızda bir konsolosluğun dosyanın taşındığını hatta kaç defa taşındığını, içeriğindeki bilgilerin değiştirilip değiştirilmediğini gördüğü söylenmişti..Peki şu an taşıma yapılan konsolosluklar -şu an Viyana- mülakat verdikleri dosyaların tüm bu log larını bilerek ve görerek mi mülakat veriyorlar yoksa farklı bir durum mu söz konusu...
-
@rezanclz hayırlı olsun bu kadar hızlılarsa Kasım ilk hafta sıra bende umarım.Şu adres kaydı atlastı sanırım onu ayrıntılı anlatırsanız memnun olurum.Ayrıca molnara aşı antikor testlerinizi atıp olmanız gereken aşıları soracak mısınız.takipteyiz
-
herkese iyi forumlar tam anlayamadığım bir şey var ver ben ds260 formumu zamanında gönderdim şimdi tek yapmam gereken mülakat için mail mi beklemek oluyor. Bu konuda forumu okudum ama tam olarak bir şey anlayamadım
-
-
Ben de bugün KCC’den 09 Ekim’de Ankara’da mülakatımın planlandığına dair maili aldım. Mailde ayrıca önünüzdeki 7-10 gün içinde mülakat mailini resmi olarak göndereceklerini de belirtmişler.
-
@sdz Farkettim sildim zaten iletimi
-
@goktug1122 evet.Bu sırada forumu dikkatlice takip etmenizi öneririm,dosyanızı herhangi bir yere tasimadiysaniz Ankara'dan mülakat bekleyeceksiniz.Ancak Ankara sizin numaralarınıza 2024 te Temmuz ayında ancak gelebildi seneye ne olur bilinmez
-
@Felix-0 tebrikler
-
@rezanclz hayırlı olsun. Umarım sorunsuz bir süreç olur. Takipteyiz. Senin sürecin bizler için yol gösterici olacaktır.
-
@Uzuzi teşekkür ederim. evet ankarayı bekleyeceğim gibi duruyor. Yeni yıldan çnce yurtdışına gitmem zor gözüküyorç eğer oyle bir şansım olursa 2025in ilk aylarında dosyamı taşıyabiliyor muyum yoksa belli bir süresi mi var
-
@sevdemimi merhaba. Atlas kaydini 2nl geldikten sonra yapmayi planliyorum. Ilk dosya tasimaya karar verdigimde saglik ocagindan tetanoz hatirlatma dozu yaptirdim ve hepatip b asisi icin antikor testi yaptim. Cocukluktan kalan asi kartimi buldum sayin @MMT nin deneyimini okudum ve sonrasinda kendisine ulastim bana cocukluktan kalan asi kartini kendi eliyle cevirip excel e yazdigini ve gecerli oldugundan bahsetti. Ben de ayni yolu izledim kendim ingilizceye cevirip excelin ciktisini aldim. Muayeneye gittigimde sunacagim.
-
@rezanclz bu iletiye birşey yazmasaydım olmazdı. 23 yıllık öğretmenliği ve burda kurduğum yaşantımı çocuklarımın(biri 23 yaşında ve diğer 3 oğlum var. 23 yaşındakini ilerki süreçte yanıma almak için ayrı bir mücadelem olacak) geleceği açısından bu süreci yürütüyorum. Her ne kadar acıda olsa gerçeklerin bize yaşattığı bir durum.
Her zaman söylerim 'herkes yüreğindeki yemeği yemesi' dileğiyle. Umarım bu yoldaki herkes hedefine ulaşır -
@Felix-0 gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun hocam. Ben attığım maile istinaden gelen yanıtta tarih bilgisini alamadım. Siz maile tam olarak ne yazmıştınız paylaşabilir misiniz ?
-
@siraç aynı mücadeleyi bende veriyorum türkiyedeki her imkanımı takaslayarak amacım 24 yaşındaki oğlumun yolunu açmak yoksa ben burada amerikada yaşar gibi yaşıyorum size başarılar diliyorum
-
@okiti sağolun, aşağıdaki maili yazdım hocam:
I was selected for the DV2025 lottary. I want to learn my interview location and date based on my information below, could you check please?
Case Number:
Applicant Name:
Preference Category:
Date of Birth:Regards,
-
@okiti, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Felix-0 gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun hocam. Ben attığım maile istinaden gelen yanıtta tarih bilgisini alamadım. Siz maile tam olarak ne yazmıştınız paylaşabilir misiniz ?
Merhaba, CEAC sitesinden DS-260 formunu doldurduğunuz yerde, sağ üstte yer alan kısımdan mülakat yerinizi görebiliyor musunuz? geçen günlerde forumda edindiğimiz bir tecrübeye göre mülakat yeriniz yazıyorsa, mülakat tarihiniz planlanmış demektir.
-
@Uzuzi teşekkür ederim
-
@Baran-Soylu selamlar, evet Ankara olarak görüyorum, bu sebeple mail yazdım ama belki KCC beni yanlış anladı bilemedim.
Benzer Başlıklar
54
46.8k
Users
4.6k
Topics
458.4k