DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Benim attığımda mailde ne yazık ki tarih paylaşmadılar. Aşağıdaki dönüşü yaptılar. Yanlış mı istedim acaba farketmeden.

-Can I know the date of my GreenCard DV2025 interview in Ankara?
    CN:xx
    FN:xx
    DOB:xx

"
    Thank you for your inquiry.

Your case has been forwarded to the United States Consulate/Embassy in Ankara. Because your case has been scheduled, KCC can no longer unlock your application. Any further inquiries regarding this case must be directed to them.

"

• @okiti bugun gelmezse normal mulakat bildirimi
    bende mail atacağım takipteyim sizleri

• Bir tane soru geldi aklıma...Daha önceki konuşmalarımızda bir konsolosluğun dosyanın taşındığını hatta kaç defa taşındığını, içeriğindeki bilgilerin değiştirilip değiştirilmediğini gördüğü söylenmişti..Peki şu an taşıma yapılan konsolosluklar -şu an Viyana- mülakat verdikleri dosyaların tüm bu log larını bilerek ve görerek mi mülakat veriyorlar yoksa farklı bir durum mu söz konusu...

• @rezanclz hayırlı olsun bu kadar hızlılarsa Kasım ilk hafta sıra bende umarım.Şu adres kaydı atlastı sanırım onu ayrıntılı anlatırsanız memnun olurum.Ayrıca molnara aşı antikor testlerinizi atıp olmanız gereken aşıları soracak mısınız.takipteyiz

• herkese iyi forumlar tam anlayamadığım bir şey var ver ben ds260 formumu zamanında gönderdim şimdi tek yapmam gereken mülakat için mail mi beklemek oluyor. Bu konuda forumu okudum ama tam olarak bir şey anlayamadım

• @Sinan-D yanıtta tarih bilgisini alamamak canımı sıkmadı değil ama 🙂 @EzgiLera konu hakkında ne düşünür merak ediyorum. Tekrar başka bir metinde mail atmalı mıyım yoksa mülakat mailini mi beklemeliyim.

• Ben de bugün KCC’den 09 Ekim’de Ankara’da mülakatımın planlandığına dair maili aldım. Mailde ayrıca önünüzdeki 7-10 gün içinde mülakat mailini resmi olarak göndereceklerini de belirtmişler.

• @sdz Farkettim sildim zaten iletimi 👍

• @goktug1122 evet.Bu sırada forumu dikkatlice takip etmenizi öneririm,dosyanızı herhangi bir yere tasimadiysaniz Ankara'dan mülakat bekleyeceksiniz.Ancak Ankara sizin numaralarınıza 2024 te Temmuz ayında ancak gelebildi seneye ne olur bilinmez

• @Felix-0 tebrikler

• @rezanclz hayırlı olsun. Umarım sorunsuz bir süreç olur. Takipteyiz. Senin sürecin bizler için yol gösterici olacaktır.

• @Uzuzi teşekkür ederim. evet ankarayı bekleyeceğim gibi duruyor. Yeni yıldan çnce yurtdışına gitmem zor gözüküyorç eğer oyle bir şansım olursa 2025in ilk aylarında dosyamı taşıyabiliyor muyum yoksa belli bir süresi mi var

• @sevdemimi merhaba. Atlas kaydini 2nl geldikten sonra yapmayi planliyorum. Ilk dosya tasimaya karar verdigimde saglik ocagindan tetanoz hatirlatma dozu yaptirdim ve hepatip b asisi icin antikor testi yaptim. Cocukluktan kalan asi kartimi buldum sayin @MMT nin deneyimini okudum ve sonrasinda kendisine ulastim bana cocukluktan kalan asi kartini kendi eliyle cevirip excel e yazdigini ve gecerli oldugundan bahsetti. Ben de ayni yolu izledim kendim ingilizceye cevirip excelin ciktisini aldim. Muayeneye gittigimde sunacagim.

• @rezanclz bu iletiye birşey yazmasaydım olmazdı😊. 23 yıllık öğretmenliği ve burda kurduğum yaşantımı çocuklarımın(biri 23 yaşında ve diğer 3 oğlum var. 23 yaşındakini ilerki süreçte yanıma almak için ayrı bir mücadelem olacak) geleceği açısından bu süreci yürütüyorum. Her ne kadar acıda olsa gerçeklerin bize yaşattığı bir durum.
    Her zaman söylerim 'herkes yüreğindeki yemeği yemesi' dileğiyle. Umarım bu yoldaki herkes hedefine ulaşır

• @Felix-0 gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun hocam. Ben attığım maile istinaden gelen yanıtta tarih bilgisini alamadım. Siz maile tam olarak ne yazmıştınız paylaşabilir misiniz ?

• ⭐⭐

@siraç aynı mücadeleyi bende veriyorum türkiyedeki her imkanımı takaslayarak amacım 24 yaşındaki oğlumun yolunu açmak yoksa ben burada amerikada yaşar gibi yaşıyorum size başarılar diliyorum

• @okiti sağolun, aşağıdaki maili yazdım hocam:

I was selected for the DV2025 lottary. I want to learn my interview location and date based on my information below, could you check please?

Case Number:
    Applicant Name:
    Preference Category:
    Date of Birth:

Regards,

• @okiti, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Felix-0 gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun hocam. Ben attığım maile istinaden gelen yanıtta tarih bilgisini alamadım. Siz maile tam olarak ne yazmıştınız paylaşabilir misiniz ?

Merhaba, CEAC sitesinden DS-260 formunu doldurduğunuz yerde, sağ üstte yer alan kısımdan mülakat yerinizi görebiliyor musunuz? geçen günlerde forumda edindiğimiz bir tecrübeye göre mülakat yeriniz yazıyorsa, mülakat tarihiniz planlanmış demektir.

• @Uzuzi teşekkür ederim

• @Baran-Soylu selamlar, evet Ankara olarak görüyorum, bu sebeple mail yazdım ama belki KCC beni yanlış anladı bilemedim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

54

46.8k
Users

4.6k
Topics

458.4k

| | | |