@Iricss , ankarada iyi ihtimal Aralık, kötü senaryo Nisan.
-
İyi akşamlar, Annemle bir gün boyunca evi aratarak aşı kartımı buldurttum. Aşılarım, 99 Gölcük depremine denk geldiği için evimizi güçlendirmeye aldırıp, o dönemde bir süreliğine memleketimize gittik ve aşılarım orada yapılmış. Bu yüzden aşı kartım biraz gelişi güzel doldurulmuş. Örnek vermem gerekirse, babamın ismi bile kimliktekine uygun değil, çünkü babama günlük hayatta farklı bir isimle hitap ediliyor ve o isimle kaydetmişler. Doğum tarihim de aynı şekilde yanlış yazılmış ve kağıtta ne kaşe, ne imza, ne de mühür bulunmakta. Bu kağıdı alıp aile sağlığı merkezine götürsem, durumu anlatsam, tekrardan düzgünce kaydedip sisteme girerler mi?
-
@sonokege merhaba,
Aynı şey bizim başımızı da geldi. Biz de Miami den giriş yaptık. Biz de sizin yaptığınız gibi 11 Ekim'de döneceğiz. Benim ve eşimin greencardlari geldi ama çocuklar için biometric randevu verdiler. Verdikleri tarih 20 ekimdi. Allah'tan biz burdayken geldi ve randevu tarihini 8 ekime çektik Uscis online sayfasından. Tabi biz yaklaşık 45 gün burada kalacak şekilde planlamistik.Biometric randevu uyarısı 37. Günde geldi. Kartlarımız 40. Günde geldi. Online Uscis sayfasından Max ne kadar erteleyebileceginizi bir kontrol edin isterseniz.
-
@sonokege bir çok kişi bahsetti bu konudan daha önce forumda. Büyükelçilikte yapamazsınız amerikada halletmeniz gerekecek maalesef.
-
-
-
-
@gucarslan haklısınız. teşekkürler.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
@Tunc-oz, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
@EzgiLera olmuyor ezgi hanım doğru yazıyorum Electronic Diversity Visa Confirmation Number yinede olmuyor yanlış diyor
DS260 formunda yazan, AA ile başlayan numara değil, çekiliş başvurusu yaptığınızda size verilen 2025 ile başlayan numarayı deniyorsunuz değil mi?
Ayrıca dediğiniz gibi 10 kez hatalı denediyseniz formunuzu kitlemiş olma ihtimaliniz yüksek. Doğrusuna emin olmadan daha fazla deneme yapmayın.
-
Merhabalar Lise diploması eksikliği için mulakat erteleme mi yoksa mulakata girip ap e kalmayı mı tercih etmeliyim sizce hangisi daha risksiz ve mulakat erteleme nasıl yapabilirm tesekkurler
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@fahriakc Hahaha bende telefonda app kurulu full açık.. Yaşlıların ajans dinlemesi gibi hep buradayım yani...
-
Merhabalar, an itibari ile kccye mülakat yerimi sorduğum maile dönüş geldi. 15 ekime mülakat verilmiş. Bu iletiyi viyanaya taşıyıp cn olarak arkamda olanlara araştırmaları ve analizlerine yardımcı olması adına atıyorum. Umarım yardımım dokunur herkesin vizesini almak için uğraştığı çabaya ve emeğe bir nebze de yardım edebilirim.
@Flight101 @sevdemimi @siraç @VIRTUE @Ertan-Turgun @zeynepebe viyanaya taşıyan arkadaşlara mülakatım belli olduğunda özellikle etiket atacağımı söylemiştim. Unuttuğum varsa kusura bakmayın
-
Excele eklersenız takını için güzel olur tabloda 3 kışı var mülakat almış
-
Bir tür bağımlılık yapıyor galiba, tanımadığımız insanların kendileri ve aileleri için iyi niyetle giriştikleri mücadeleleri okumak, onların heyecanına ortak olmak, sonuç alanların sevincini paylaşmak (şu an @rezanclz arkadaşımın mülakat aldığı bilgisi gibi) ve belki de bir gün bizim de bu mücadeleyi başarıyla tamamlayacağımızın hayalini kurmak bağımlılık yapıcı. Ben de bilgisayarı açtığımda hemen açıyorum forumu.
-
@rezanclz hadi hayirli olsun, kazasiz belasiz vizeni alman dilegiyle.
-
@rezanclz Bir harika haber daha..Bilgi paylaşımı için teşekkürler...
-
@rezanclz Yolunuz, bahtınız açık olsun. Bilgi için teşekkürler.
-
@Ertan-Turgun @Flight101 sizin gibi kendisinden çok çocuklarının geleceği için yaşadığı ülkesinden ve o kadar kurulu hayatında vazgeçip bu yola girip emek harcayan insanlara ayrıca saygım sonsuz. Ben henüz 21 yaşımda bir bireyim. doğru düzgün bir düzenim dahi yok bu yolda çok da bir şeylerden feragat etmiyorum. ama sizin gibi büyüklerimin bu çabası gerçekten de takdire şayan bir şey çocuklarınız ileride size çok minettar olacaktır
-
This post is deleted! -
@rezanclz ben de
-
@rezanclz hayırlı olsun bu arada çok güzel haber,bizler için de yol gösterici olacaksiniz
-
@rezanclz Güzel düşüncelerin için teşekkürler nazik kardeşim...Sen de yaşının kıymetini bilerek gideceksin..Orası için bizden daha çok seçeneğe sahipsin.. Eğitim ve çalışma hayatı gibi...Senden sonraki neslin de sana minnettar olacak unutma
-
@rezanclz Rezan kardeşim hayırlı uğurlu olsun, yolun açık olsun.
-
bu arada bir şey daha eklemek istiyorum. Dün mail attığımda auto reply gelmemişti (yani mailimin kccye ulaştığını belirten otomatik mesaj) bundan dolayı mailimin bir tür firewall (bir tür güvenlik otomasyon ürünü) a takıldığını, ulaşmadığını düşünüp tekrardan mail atmıştım. Ve sonuç olarak 2 kere cevap geldi böylece benim başıma gelen bir şey sizin de başınıza gelirse boşuna panik yapmayın bu auto reply size gelmese bile mail kccye ulaşmış demektir. @EzgiLera siz de yeniden göndermemi söylemiştiniz fakat gerek yokmuş öğrenmiş oldum birisi daha bu konudan dolayı soru sorarsa net bir cevap verebiliriz
-
@fahriakc bende aynı şekilde kitap okur gibi sürekli forumdayım
-
@rezanclz hayirli olsun umarim vizenize de kavusursunuz
-
@rezanclz tebrik ederim, çok güzel haberler geliyor. Sureciniz de bol şans dilerim.
-
@Uzuzi eşim, bizim bu hayalimizi başlatan kişi, yukarıda bir genç arkadaşımızda bahsetmiş kurulu düzen bozarak çocuklarını ilk düşünüp bu sürece başlayanlardanız. Şuan ingilizce kursuna yazıldım. Ailede tek dil bilmeyen ama en çok yurt dışı gören kişi olarak, İnşallah gideriz ama gidemesekte kendime bir değer katmış olurum. İleride başkalarına faydamız olsun diye her adımı ayrıntılı paylaşacağız inşallah. Herkezin gönlüne göre olsun dilekleri.
-
@evrentnrkl
Selamlar, Schengen vizeniz için bir tarih güncellemesi yapamazsınız, yeniden başvuru yapabilirsiniz. Ancak DV vize mülakatınız için mülakatınız planlandıktan sonra Schengen vize durumunuza göre erteleme talebinde bulunabilirsiniz. Talebinizin kabul edilip edilmeyeceği, konsolosluğun takdirindedir.
DV2024 başlıklarında Viyana’da mülakata giren arkadaşların mülakat deneyimlerinin toplu bir dosyası mevcuttu, o deneyimleri okuyarak kendinize birkaç yol haritası çizebilirsiniz. -
@rezanclz Hayırlı olsun.Mülakatınızında iyi bir şekilde geçmesi dileğiyle.Her şey gönlünüzce olsun.
Benzer Başlıklar
83
46.8k
Users
4.6k
Topics
458.4k