DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @fahriakc Hahaha bende telefonda app kurulu full açık..😉 Yaşlıların ajans dinlemesi gibi hep buradayım yani...

• Merhabalar, an itibari ile kccye mülakat yerimi sorduğum maile dönüş geldi. 15 ekime mülakat verilmiş. Bu iletiyi viyanaya taşıyıp cn olarak arkamda olanlara araştırmaları ve analizlerine yardımcı olması adına atıyorum. Umarım yardımım dokunur herkesin vizesini almak için uğraştığı çabaya ve emeğe bir nebze de yardım edebilirim.
    011dda1c-ad22-4425-a6fa-39717491239c.jpg

@Flight101 @sevdemimi @siraç @VIRTUE @Ertan-Turgun @zeynepebe viyanaya taşıyan arkadaşlara mülakatım belli olduğunda özellikle etiket atacağımı söylemiştim. Unuttuğum varsa kusura bakmayın 🙂

• Excele eklersenız takını için güzel olur tabloda 3 kışı var mülakat almış

• Bir tür bağımlılık yapıyor galiba, tanımadığımız insanların kendileri ve aileleri için iyi niyetle giriştikleri mücadeleleri okumak, onların heyecanına ortak olmak, sonuç alanların sevincini paylaşmak (şu an @rezanclz arkadaşımın mülakat aldığı bilgisi gibi) ve belki de bir gün bizim de bu mücadeleyi başarıyla tamamlayacağımızın hayalini kurmak bağımlılık yapıcı. Ben de bilgisayarı açtığımda hemen açıyorum forumu.

• @rezanclz hadi hayirli olsun, kazasiz belasiz vizeni alman dilegiyle.

• @rezanclz Bir harika haber daha..Bilgi paylaşımı için teşekkürler...🤝

• @rezanclz Yolunuz, bahtınız açık olsun. Bilgi için teşekkürler.

• @Ertan-Turgun @Flight101 sizin gibi kendisinden çok çocuklarının geleceği için yaşadığı ülkesinden ve o kadar kurulu hayatında vazgeçip bu yola girip emek harcayan insanlara ayrıca saygım sonsuz. Ben henüz 21 yaşımda bir bireyim. doğru düzgün bir düzenim dahi yok bu yolda çok da bir şeylerden feragat etmiyorum. ama sizin gibi büyüklerimin bu çabası gerçekten de takdire şayan bir şey çocuklarınız ileride size çok minettar olacaktır 🙂

• This post is deleted!

• @rezanclz ben de😊

• @rezanclz hayırlı olsun bu arada çok güzel haber,bizler için de yol gösterici olacaksiniz

• @rezanclz Güzel düşüncelerin için teşekkürler nazik kardeşim...Sen de yaşının kıymetini bilerek gideceksin..Orası için bizden daha çok seçeneğe sahipsin.. Eğitim ve çalışma hayatı gibi...Senden sonraki neslin de sana minnettar olacak unutma 😉

• @rezanclz Rezan kardeşim hayırlı uğurlu olsun, yolun açık olsun.

• bu arada bir şey daha eklemek istiyorum. Dün mail attığımda auto reply gelmemişti (yani mailimin kccye ulaştığını belirten otomatik mesaj) bundan dolayı mailimin bir tür firewall (bir tür güvenlik otomasyon ürünü) a takıldığını, ulaşmadığını düşünüp tekrardan mail atmıştım. Ve sonuç olarak 2 kere cevap geldi 😃 böylece benim başıma gelen bir şey sizin de başınıza gelirse boşuna panik yapmayın bu auto reply size gelmese bile mail kccye ulaşmış demektir. @EzgiLera siz de yeniden göndermemi söylemiştiniz fakat gerek yokmuş öğrenmiş oldum birisi daha bu konudan dolayı soru sorarsa net bir cevap verebiliriz 🙂
    52de4abb-0f08-4ca3-9c0b-330279e63986.jpg

• @fahriakc bende aynı şekilde kitap okur gibi sürekli forumdayım

• @rezanclz hayirli olsun umarim vizenize de kavusursunuz 🙂

• @rezanclz tebrik ederim, çok güzel haberler geliyor. Sureciniz de bol şans dilerim.

• @Uzuzi eşim, bizim bu hayalimizi başlatan kişi, yukarıda bir genç arkadaşımızda bahsetmiş kurulu düzen bozarak çocuklarını ilk düşünüp bu sürece başlayanlardanız. Şuan ingilizce kursuna yazıldım. Ailede tek dil bilmeyen ama en çok yurt dışı gören kişi olarak, İnşallah gideriz ama gidemesekte kendime bir değer katmış olurum. İleride başkalarına faydamız olsun diye her adımı ayrıntılı paylaşacağız inşallah. Herkezin gönlüne göre olsun dilekleri.

• @evrentnrkl
    Selamlar, Schengen vizeniz için bir tarih güncellemesi yapamazsınız, yeniden başvuru yapabilirsiniz. Ancak DV vize mülakatınız için mülakatınız planlandıktan sonra Schengen vize durumunuza göre erteleme talebinde bulunabilirsiniz. Talebinizin kabul edilip edilmeyeceği, konsolosluğun takdirindedir.
    DV2024 başlıklarında Viyana’da mülakata giren arkadaşların mülakat deneyimlerinin toplu bir dosyası mevcuttu, o deneyimleri okuyarak kendinize birkaç yol haritası çizebilirsiniz.

• @rezanclz Hayırlı olsun.Mülakatınızında iyi bir şekilde geçmesi dileğiyle.Her şey gönlünüzce olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

83

46.8k
Users

4.6k
Topics

458.4k

| | | |