DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Baran-Soylu hayırlı olsun vizenizi alırsınız inşallah

• @Baran-Soylu hayirli olsun, sorunsuz bir sekilde vizenizi almaniz dilegiyle.

• Arkadaşlar bu cn ile nasıl bir yol izlememi önerirsiniz forumu okuyunca karamsarlığa kapıldım açıkçası

• @goktug1122 bence kesinlikle beklemeden dosya taşıma işlemlerine başlamalısınız

• Merhaba değerli forum ailesi 22 temmuzda kcc aracılığıyla dosyanın Hong Kong a taşınmasını talep ettim ve kabul edildi. Fakat adres istemedi case number current olunca Hong Kong taki büyükelçilik adres belirtmeden taşıma olduğu için bana randevu verir mi?

• @cemal1153 verir, vermezse de adres beyan etmediğiniz için vermemezlik yapmaz. Güncellenen FAM’e göre, bu sene adres olmadan taşıyabilirsiniz, doğru yapmışsınız.

• @Baran-Soylu hayırlı uğurlu olsun bizde beklemedeyiz

• ⭐⭐⭐

@yalcin61 ds formunu eğer bilgi güncellemek için açtırmak istiyorsanız mülakat almayı bekleyin ondan sonra açtırın

• Ben dosyamı taşırken adres beyan ettim lakin kanıt istenmeden onayladılae taşımamı. Bu ileride bi sorun teşkil eder mi? Yani otel adresi yazmıştım belki hong konga geldim beğenmedim ve başka bir otelde kalmaya karar verdim. Bu nasıl bir sorun oluşturabilir ? Aklıma takıldı, içim rahat değil.

• @Ben-Batur veya başka tarayıcıdan deneyin

• @Baran-Soylu hayırlı olsun 🙂

• Tüm iyi dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ediyorum, umarım hepimizin istedikleri gönlümüzce olur. Herkesin bu hedefine en sıkıntısız yoldan ulaşması dileğiyle 🙏

• Güncellenen Fam sayesinde bizler dosyalarını ilk taşıyanlarız. @EzgiLera yol göstermesi sayesinde.. Biz taşırken saçma cevaplar geliyordu ancak hiç adres istememişlerdi şimdi ise adres istiyorlar. Süreç uzadıkça yeni istekler olabilir diye geldi aklıma. Dosya taşımayı düşünen arkadaşların değerlendirmesini tavsiye ederim.

• @Baran-Soylu hayırlı olsun sorunsuz bir şekilde vizenizi alırsınız inşaallah

• Maalesef geç kaldınız kcc ile dosya taşıma sürecine. Halbuki dosya taşıma konusunda araştırma da yapmışsınız bolca hocam.

Current olduğunuz için, artık dosyanızı konsolosluklara mail atarak taşıyabilirsiniz. Ya da ankaradan sıra gelmesini bekleyebilirsiniz.
    Ancak süreç henüz başlamadığından, ve bu fam yönergesi nedeniyle konsoloslukların iş yükü artacağından current olduktan sonra dosya taşıma işinin çok kolay olacağını sanmıyorum.

Dosya taşıma için 1. Sayfadaki excel tablosunun sekmelerinden birinde konsoloslukların mail bilgileri var. O mail listesinden kafanıza yatan konsolosluklara mail atabilirsiniz..

@leylaa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mrt01 Ben muallaktaydim, suan dosyamı taşımak istiyorum ama current oldum. Siz current olmadan mi asidiniz dosyanızı? Ben current oldugum icin nereye yazmam gerekiyor biliyor musunuz?

• excel'e 2025 talihlileri içinde ilk mülakat tarihini girdim. KCC'den cevap alan arkadaşlarda girmeye başlarlarsa diğer arkadaşlar içinde takibi kolay olur

• merhaba, kccye mülakat tarihimi ögrenmek icin dosyam nerede maili attim ama mailiniz ulasti dönüsü almadim. Daha önce kccye 2 kere mail atmistim ve atar atmaz bu bilgilendirme maili gelmisti. Mailimin ulasmamis olma ihtimali var mi?

• @mrt01 Eline sağlık..
    Bir de forumda süreci imzasında olan ancak excel e veri girişi yapmamış üyelerimiz var...Lütfen o kısmı da boş geçmeyelim... Teşekkürler

• @mrt01 Kardeşim hayırlı olsun.Mülakatının da güzel geçmesi dileğiyle.Her şey gönlünce olsun.

• @deebee değerli görüşünüz için teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

89

47.0k
Users

4.7k
Topics

459.6k

| | | |