@Turco merhabalar maili attarken, dosya eklerine herhangibir dosya eklememiz gerekiyormu ? Örneğin pasaport görseli yada ds 260 formu örneği gibi..Sadece kcc ye bu maili atmamız yeterli oluyormu
-
@olowen inşallah 7b7916ed-71cb-49c9-a5a0-847c014251b7-image.png
-
DV2024 e bakılırsa Mart veya Mart tan sonra olabilir. Ocak ta ki datalar önem taşıyor.
-
-
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
@istalin haftaiçi kccye mail atıp mülakat yerinizi sorun tekrardan teyit etmiş olursunuz
-
@antonio @istalin merhaba. cevaplar için teşekkürler. Tiflis in tüm geçmiş verilerine baktım. Case numaramın buraya yeteceğini düşünüyorum açıkçası. Kaldı ki benim case numaramın hemen hemen aynıları geçen senelerde Şubat ayı gibi mülakat alıp vize basımları tamamlanmış. Dosyayı avrupaya taşımak schengen vizesi sıkıntısı, asya ülkeleri deseniz Honkong veya bankog gibi yerler tercih edilebilir belki. Ama baktığınız da da bu bölgelere sadece gidiş dönüş uçak bileti biz 5 kişilik bir aile olarak yaklaşık 400-500 bin TL arası bir rakam. Bu parayı oraya harcamaktansa başka şekilde değerlendirmek te bir tercih sebebi.
-
@Turco merhabalar maili attarken, dosya eklerine herhangibir dosya eklememiz gerekiyormu ? Örneğin pasaport görseli yada ds 260 formu örneği gibi..Sadece kcc ye bu maili atmamız yeterli oluyormu
-
Bizimki de benzer oldu. Ülkeye giriş yaptıktan 2 hafta sonra ss administrationa gittik ssn gelmedi diye, resmi işlemleri yapabilmek için numaramızı öğrenelim diye. Giriş yaptıktan 21 gün içinde gelmezse o zaman bize gelmeniz gerekiyor biz şimdi yardımcı olamayız dediler. Bekledik gelmedi 30 gün sonra gittik dedilerki migration işlem yapmamış burdan baş vurmanız gerekiyor. Grin kartımız gelmişti evrak olarak yeterli oldu (normalde onlin form doldurmak gerekiyormuş eleman kendisi yardımcı oldu) ek evrak istemediler. Sadece şahısların kendilerin orda bulunması gerekiyor. Ben tek gitmiştim şimdi çocukları ve eşim geldikten sonra eşimle gidip müracaat edeceğiz
-
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ildorado Gecen ay viyana' ya KCC uzerinden tasidik. Yazdigiim ornek formati sizinle paylasabilirim.
Bu arada kararinizi verdiyseniz current olmasini beklemeyin. Suan KCC uzerinden tasiyin. -
Yeşilkart forum sayfasının bir başarasını da göz ardı etmemek lazım. TR den GC kazanan 4194 kişiden 824 kişi (asıl kazanan ve aile üyeleri ile birlikte) 2025 excel listesinde mevcut. Buranın ne kadar etkili ve büyük bir yer olduğunu görebiliyoruz. Buradaki her deneyim sürecin işleyişi hakkında muazzam bilgiler verecek. Özelliklede işleyişin hızı açısından.
-
@veyso34 eşlerden biri üzerine olması yeterli. Talihli üzerine hazırlık yapmanızı öneririm.
-
Surecini beraber takip ettigimiz arkadaslarimizdan birinin dosyasi icin viyana' ya yazdigim ornek mail formati asagidaki gibi. Kendisi DV2025 kazanani ve KCC uzerinen tasima yaptik. Maili gonderdikten bir saat sonra tasidiklarina dair cevap aldik. Dileyen kendine gore uayarlayip kullanabilir. Bol sans herkese.
KONU BASLIGI;
TRANSFER DV2025 CASE TO VIENNA / YILMAZ, MEHMET/ CN : 2025EUXXXXX
MAIL FORMATI;
Case Number: 2025EUXXXXX
Preference Category: DV Diversity
Principal Applicant Name: Yilmaz, Mehmet
Date of Birth: 01/01/1990Dear Officer,
I hope this message finds you well. My name is Mehmet Yilmaz and I am writing to seek your guidance and assistance regarding my Diversity Visa (DV2025) Lottery case.
I am reaching out to kindly request the transfer of my case from the U.S. Embassy in Ankara, Turkey, to the U.S. Embassy in Vienna, Austria. I will be residing in Vienna and, if an interview is requested, I will be available to attend the consulate on the specified date. I have completed all necessary visa processes to ensure that I am prepared for this interview.
Thank you very much for your time and attention to my request. I look forward to your response and hope to receive your guidance on the best course of action.
Kind regards,
MEHMET YILMAZ -
@rezanclz sizin tecrubeniz bizlere yol gösterici olacak size ve hepimize kolaylıklar diliyorum
-
@orhanozbekk Case numaranız kaç imzanız olmadıgından göremiyoruz ve schengen varmı ?
-
@Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera Anlıyorum ki ikimizin de yanıldığı bir nokta yok. Veriler baktığımız noktalar veya başlıklara göre farkediyor olabilir. Ben bu konu olan rakamları yazarken şöyle yaptım
sayfasına girdiğimizde aşağıda "Currently showing data for embassy" başlığı altındaki tabloya bakıyorum..Bildiğim kadarıyla buradaki sayılar dosya sayısını gösteriyor...Biraz daha derğne immek istersem sayfanın biraz altına inip "DV2024 Raw CEAC Data" başlığı altında ister csv uzantılı dosyaları (pc başındaysam) yada alttaki search kısmına incelemek istediğim konsolosluğun kısaltmasını yazarak o kondoloslukta işlem gören CN ve dosya içindeki kişi sayısına bakıyorum...
Filtelediğiniz zaman üstte çıkan tablodan kişi/dosya olarak görüntüleyebilirsiniz.
Tüm bölgelerde 777 dosyaya mülakat verilmiş ve toplam 1400 küsür kişi.
543 dosya issued olmuş tüm bölgeler için.
Zaten sorun da bu biraz. Geçmiş senelerde EU AS arası epey fark oluyordu. AS düşük tutuluyordu. Şu an EU da aynı şekilde düşük kalıyor ve neredeyse AS ile eşdeğer bir seviyede. Zamanında AS nin düşük olma sebebi politikti.
2020 öncesinde current olan herkes Ankaradan mülakat alabiliyordu EU olduğu sürece. Şu an maalesef durumu görüyorsunuz.
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
DV2025 istatikleri ve ilk bülteni herkes için hayırlı olsun.
ilgili konu için lütfen bu başlığı kullanmaya gayret gösterin.herkese bol mülakatlı bir mali yıl diliyorum
O başlığa yazacaktım bültenden sonra ama hala kilitliydi maalesef. Açılmış olmasına sevindim
-
@orhanozbekk, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Benim viyana' ya yazdigim ornek mail formati asagidaki gibi. Maili gonderdikten bir saat sonra tasidiklarina dair cevap aldik. Dileyen kendine gore uayarlayip kullanabilir. Bol sans herkese.
KONU BASLIGI;
TRANSFER DV2025 CASE TO VIENNA / YILMAZ, MEHMET/ CN : 2025EUXXXXX
MAIL FORMATI;
Case Number: 2025EUXXXXX
Preference Category: DV Diversity
Principal Applicant Name: Yilmaz, Mehmet
Date of Birth: 01/01/1990Dear Officer,
I hope this message finds you well. My name is Mehmet Yilmaz and I am writing to seek your guidance and assistance regarding my Diversity Visa (DV2025) Lottery case.
I am reaching out to kindly request the transfer of my case from the U.S. Embassy in Ankara, Turkey, to the U.S. Embassy in Vienna, Austria. I will be residing in Vienna and, if an interview is requested, I will be available to attend the consulate on the specified date. I have completed all necessary visa processes to ensure that I am prepared for this interview.
Thank you very much for your time and attention to my request. I look forward to your response and hope to receive your guidance on the best course of action.
Kind regards,
MEHMEY YILMAZSürecinizi imzaya taşır mısınız?
CN kaç?
Current oldunuz mu?
Maili ne zaman gönderdiniz?
Maili Viyana’ya mı attınız yoksa KCC’ye mi?
Kendiniz için mi mail yazdınız yoksa danışmanlık mı yapıyorsunuz? -
Selamlar...
DV2025 ilk bülteni yayınlandıktan sonra foruma yeni üyelerimizin katıldığını farkediyorum. Gördüğüm kadarıyla süreçlerini imzalarına taşımışlar bir de Türkiye'nin projeksiyonu olan excel tablomuza https://bit.ly/4b6swID linkinden ulaşarak gerekli bilgileri doldurmaları süper şahane olur...
Herkese süreçte başarılar... -
@orhanozbekk sıranız kaçlarda ben de orada gireceğim
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
DV2025 istatikleri ve ilk bülteni herkes için hayırlı olsun.
ilgili konu için lütfen bu başlığı kullanmaya gayret gösterin.herkese bol mülakatlı bir mali yıl diliyorum
Elinize sağlık. Sizin varlığınız güç veriyor. Emeklerinizin karşılığını kat be kat almanızı dilerim.
İlk bülten hayırlı olsun.
Bu yılın DV Lotery talihlileri çok bilinçli. Umarım Ankara da üzerine düşeni yapar ve çok sayıda kişi vizesini alır -
@EzgiLera @sevdemimi @metinbeci Kendim icin degil. Surecini beraber takip ettigimiz arkadaslarimizdan birinin dosyasi. CN 24k. Kendisi DV2025 kazanani ve KCC uzerinen tasima yaptik.
-
This post is deleted! -
@EzgiLera Kendim icin degil. Surecini beraber takip ettigimiz arkadaslarimizdan birinin dosyasi. CN 24k. Kendisi DV2025 kazanani ve KCC uzerinen tasima yaptik.
Öyleyse maili Viyana'ya değil, KCC’ye yazdınız?
Siz danışmanlık mı yapıyorsunuz bu kişiye? -
@EzgiLera bahsettiginiz detaylari yazmamisim, eksik kalmis haliyle siz soyledikten sonra revize edip ekledim. Danismanlik degil bu, kisi kendi arkadasim surecini beraber takip edip yonetoyoruz, buradan da deneyimlerimi paylasiyorum herkes gibi. Arastirmasni yapip, mailini ben yazdim ve tasima islemini gerceklestirdik. DV2025 kazanani ve KCC uzeriden tasidik. Zaten current olmadan nereden tasiyabilirsiniz ki!
Yanlis bilgi bunun neresinde? hitap seklinize dikkat ediniz lutfen. -
@EzgiLera bahsettiginiz detaylari yazmamisim, eksik kalmis haliyle siz soyledikten sonra revize edip ekledim. Danismanlik degil bu, kisi kendi arkadasim surecini beraber takip edip yonetoyoruz, buradan da deneyimlerimi paylasiyorum herkes gibi. Arastirmasni yapip, mailini ben yazdim ve tasima islemini gerceklestirdik. DV2025 kazanani ve KCC uzeriden tasidik. Zaten current olmadan nereden tasiyabilirsiniz ki!
Yanlis bilgi bunun neresinde? hitap seklinize dikkat ediniz lutfen.Arkadaşınız buraya bir zahmet üye olsun, imzasını eklesin ve soruları kendi sorsun lütfen. Çünkü her soru sorduğunuzda benzer soru işaretleri oluşacak.
Siz ona foruma nasıl soru soracağı konusunda destek verin. -
Merhabalar, Ds260 formunu doldururken is deneyimine lise sonda 15 günlügüne aile isletmemizde calistigim sureci yazmadigimi fark ettim, sigorta giris cikisi gorunce 15 gunluk kayitlarda fark ettim. Eksik beyan gibi yorumlanip bir soruna sebep verir mi acaba ? 🥺
-
Herkese merhaba arkadaşlar , https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx CN buradan kontrol ettiğim zaman CN geçersiz gibi bir ifadeyle karşılaştım. 1 ocak 2025 tarihinde verilerin yansıtılacağı söyleniyor ancak öncesinde mülakat maili almamız durumunda case number durumumuzu nerden kontrol edebiliriz ?
-
@Ysfuncu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese merhaba arkadaşlar , https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx CN buradan kontrol ettiğim zaman CN geçersiz gibi bir ifadeyle karşılaştım. 1 ocak 2025 tarihinde verilerin yansıtılacağı söyleniyor ancak öncesinde mülakat maili almamız durumunda case number durumumuzu nerden kontrol edebiliriz ?
Kazandığınızı öğrendiğiniz sayfaya girip bakabilirsiniz. Altta mülakat bilgileriniz görünecek mülakat aldığınız zaman.
Benzer Başlıklar
176
48.1k
Users
4.7k
Topics
464.5k