@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ugur-2 şimdi daha net oldu.
yaptığınız işlemde sorun yok, geçtiğimiz senelerde aynı durumda olan bir arkadaşımız vizesini ankara'dan sorunsuzca aldı.
ilgili durum FAM'a göre uygun; mülakata gireceğiniz konsolosluk bunu sorun yapmazsa vizenizi sorunsuzca alırsınız.mülakatınızda bol şans.
Teşekkürler cevabınız için. Gecen yıl visa'sını almış olan arkadaşımızın mülakat deneyimi 2024 mülakat deneyimleri içinde varımdır? Eğer yok ise arkadaşımızın bilgilerini iletebilir misiniz bana birkaç bir şey sormak istiyorum kendisine.
-
@fatmakoc, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
@Ben-Batur Merhaba,
Güzel, yol gösterici bilgiler için teşekkür ederim. DS260 formunu konsolosluk mu açıp düzeltmenizi istedi. Yoksa sizin düzeltmek istediğiniz bilgiler mi vardı? Biz de taşıma isteği gönderdik KCC'ye Muskat için. Bu nedenle sormak istedim. Sizden sonra kimseye randevu vermemişler, endişelendik biraz 13 bin'e sıra gelir mi diye?Merhabalar, konsolosluk kimseden ds260'ını düzenlemesini istemez, ben talep edip açtırmıştım mülakat tarihim belli olduktan sonra.
Muscat konsolosluğu gördüğüm kadarıyla kendi rızasıyla dosya kabul edecek gibi görünmüyor. Zaten bizim mülakat sürecimizde gördüğümüz kadarıyla personel sayısı az, yeri küçük ve oldukça yoğun bi konsolosluk. Fakat KCC ile taşınan dosyalara da bakıyor (Bana baktı en azından yani). endişelenmek için henüz erken olsa da yedek planlarınızı da değerlendirmeyi bırakmayın kesinlikle. Muscat özelinde demiyorum, her konsolosluğun ne zaman ne yapacağı belli olmaz, bu sizin kalan hayatınızı tamamiyle etkileyecek bir iş, Her şey gönlünüzce olsun 🙂
-
Son zamanlarda son 12 ayda Covid aşisi yaptirmadan gocmen vizesi ile Amerikaya giris yapan var mi? Giriste Covid aşisi yaptirmaya zorluyorlar mi?
-
-
@mehmetdmn25 aynı endişeyi yaşıyorum.
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkürler
-
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan Geri dönüşünüz için teşekkür ederim, DV2024 evet bir şeyler anlatıyor ama hangi riski almak daha mantıklı karar vermek zor yeterince deneyimim olmadığı için sürece dair. Olabildiğince forumda her yazılanı okumaya gayret ediyorum, daha önceki tecrübelerini aktaranlara tekrar teşekkürler
-
Evet tekrar selamlar dostlar.yaklasik 1-2 ay once Hong Kong a tasimistik dosyamizi.o sureden beri sessizce okumaya devam, gelen sorulara destek olmaya calisiyorum kendimce.suan aklima bir soru geldi okumalari yaparken.HK daki olasi vize gorusmesinin,vize bultenindeki gibimi olucak yani// July bulteninde euro 27.500 e kadar current olmus mesela .seneyede bu sekilde olursa ornegin temmuz gibi mulakat tarihi beklemeliyim ,temmuz ayinda current oldugumu varsayarsak
-
Sizin dosya numaranız Current olmadan zaten size mülakat maili gelmez, Current olduktan sonrada hemen gelmeyebilir yani temmuzda current oldu diye temmuzda gelecek diye birsey yok hongkong ilgili sıra numaralarına nezaman mulakat dagıtırsa sızede ozaman gelir. Ayrıca beklemekten baska careniz yok gibi yani ankaranın gidişatına göre dosyanızı geri çekmeyi düşünüyorsanız zaten süreci beklemelisiniz ama hongkong gecen dv24de 22xx lere nezaman mulakat dagıtmıs bakmalısınız aşağıda dv24 hongkong ile ilgili csv dosyasından alıntı yaptım sizin numaraya yakın olanlar haziran temmuz gibi mail almış gibi görünüyor.
-
Merhaba, iş sebebiyle Suudi Arabistan'a gitmeyi planlıyorum 1 haftalığına. Pasaportumda Suudi Arabistan vizesi/damgası bulunması Green Card başvuruma olumsuz etki eder mi?
-
@metinbeci Bu tabloyu siz mi hazırladınız ? geçmiş mesajlarınıza baktım ama Linki bulamadım. son 3 yılda CN lerin current olma ayları hep farklılık göstermiş. umarım 2025 yılında 20 binler nisan mayıs gibi current olur 2023 deki gibi. tablonun linki varsa paylaşır mısınız Viyana nın durumuna bakacağım.
-
@Cansu-mer merhaba bende dosyamı taşımak istiyorum. Sizi HK ya taşımayı ne ikna etti yani neden HK ? Açıklar mısınız
-
@fahriakc https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY23.html# bu linkten girin ekranın altında mevcut
exceli actıgınızda tek hucrede bırlesık gelir sütünlara ayırın filtre yapın VIYANA ıcın gorebilirsiniz.
-
@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Evet tekrar selamlar dostlar.yaklasik 1-2 ay once Hong Kong a tasimistik dosyamizi.o sureden beri sessizce okumaya devam, gelen sorulara destek olmaya calisiyorum kendimce.suan aklima bir soru geldi okumalari yaparken.HK daki olasi vize gorusmesinin,vize bultenindeki gibimi olucak yani// July bulteninde euro 27.500 e kadar current olmus mesela .seneyede bu sekilde olursa ornegin temmuz gibi mulakat tarihi beklemeliyim ,temmuz ayinda current oldugumu varsayarsak
Numaranız aktif olduğunuz andan itibaren mülakat maili bekleyebilirisiniz.
Örneğin CN'ı 22XXX olanlar;
2022 yılında Nisan ayında,
2023 yılında Mart ayında,
2024 yılında Temmuz ayında aktif olmuşlar.2025 yılında hangi ayda aktif olursanız o tarihten sonra mail alırsınız. Hong Kong'a taşıdığınız için tebrikler. Ankara'da kalsanız gitmenizin imkanı yoktu.
-
@ugurbocegi olumsuz etki etmez
-
@metinbeci Bu ekranı biliyorum . konsolosluk durumlarını takip ediyorum ama tam olarak liste haline getiremedim. tek bir sıraya tıklayıp excel olarak açınca senin koyduğun görsel çıkmadı ben beceremedim sanırım.
-
Merhaba case number 10.000’lerde.Sizce dosya taşımalı mıyım? Teşekkür ederim. Exel’e verilerimi girdim. Umuyorum doğru girmişimdir.
-
@mbt4272 vizeniz varsa evet maddi imkan varsa evet gitmek istiyorsanız evet
-
@10urdmn gecen sene ve bu sene euro bolgesinden gorusme ayarlamislar ve giden bir kac turk var.euro dan uzak olmasi az vatandasin oraya transfer etmesi (ucak vs maliyeti yuksek oldugu icin) ve vizesiz olmasi oturum istememesi .fiziki orda bulunmami isterse uygun ucak bulabilme durumum oldugundan en azindan gider fiziki bulunur hemen donebilirim
-
KCC ye bugun,transfer teyidi icin bir mail attim tasindi maili almistim ama bi yoklamak istedim galiba otomatik mail geldi
Thank you for your inquiry.
Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.
tekrar atsammi mail
-
I am writing to ask about the location for my DV 2025 interview. Could you please let me know my interview location?
Fiziksel adres mi istiyor anlamadim ,ben sadece tasindimi diye mail attim sade bir sekilde ama bu cevap geldi .
-
@Cansu-mer orada kalacağınız bir otel adresi yazıp gönderin dosyayı taşırlar
-
This post is deleted! -
@Burakhan-Bircan Ağustos ortalarında açıklanır
-
Herkese merhabalar, biz dosya taşımak için kcc mail attık bize aşağıdaki gibi geri dönüş yapıldı. Tam ne demek istediklerini anlayamadık da dosyamız taşınmış mı acaba?
Thank you for your inquiry.
Your DS-260 has been processed. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.
For additional information, please refer to the following websites:
Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/
Tammy
Support Contractor – LDRM/DTSV
CA/VO/DO/KCC
Kentucky Consular Center
3505 N Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
[email protected]*Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
*This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
-
@sevdemimi Dosyam tasindi maili almistim . sadece teyit etmek icin yazdim ben ancak bunu attilar
Benzer Başlıklar
100
48.8k
Users
4.7k
Topics
467.5k