DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @siraç teşekkür ederim hocam. Süreçlerimiz güzel geçsin inşallah

• Her şey yolunda giderse Viyana bu sene çok canlı olacak gibi 😆 . Ancak B-C planlarını da düşünmekte faydalı olacaktır. Ne olacağı hiç belli olmaz.

• Merhaba,
    KCC ile dosyamı viyana'ya taşımak için temmuzda mail atmıştım ve sonuç olarak bana bu şekilde onay maili gelmişti ;
    Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Vienna. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

fakat teyit amaçlı mülakat yerimi öğrenmek için tekrar KCC'ye mail attığımda bana bu şekilde dönüş yapıldı ve gelen cevapta mülakatın ikamet yerinde yapılacağı yazıyor. Benim dosyamı viyanaya taşımadılar mı ? tam olarak anlamadım açıkçası

The place of application, i.e., location of interview, for noncitizens seeking an immigrant visa will normally be in the consular district with jurisdiction over their place of residence, with limited exceptions.

• @zeynepebe Hayırlı olsun....tebrikler...

• Merhaba dosyamı viyanaya taşımıştım, Sayın @rezanclz yolunu izleyerek dosyamın Viyana' da olduğunu teyit ettim. Kendisine teşekkür ediyorum. Gelen mail bu şekilde.

Your interview location is Vienna and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

• ⭐⭐

@zeynepebe Çok güzel, hayırlı olsun.

• Öncelikle merhabalar tüm 2025 talihlilerinin süreçlerinin güzel geçmesini ve bol mülakatlı bir yıl olmasını dilerim ayrıca yeşilkartforum ailesine ve burada bizlere yardımcı olan tüm arkadaşlara ve yöneticilere de şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum

2024 deneyimlerinden takip ettiğim kadarıyla Türkiye de şuan covid aşısı olmadığını görmüştüm ben şuana kadar hiç covid aşısı olmadım ve bir aşı kartım yok, il sağlık müdürlüğü ve sağlık bakanlığı ile görüştüm ve ellerinde aktif aşının olmadığını sonraki sevkiyatın ne zaman olacağı ile alakalı bir bilginin olmadığını ve hatta aşının geleceği ile alakalı da bir toplantı yapılmadığını belki bu süreden sonra aşı getirmeyebileceklerini belirttiler

Bu durumda nasıl bir yol izleyebilirim, mutlaka en az 2 doz olmam gerekiyor mu, covid aşısı ile alakalı zorunluluk göçmen vizelerde devam etmeme gibi bir durum söz konusu olur mu önümüzdeki süreç için acaba

• Selamlar. Geçen ay bülten ayın 4'ü 5'i gibi açıklanmıştı. Bu ayda benzer bi durum gelir mi acaba 🙂

• @Flight101 çok teşekkür ederim

• @Serapp çok teşekkür ederim yardımlarınız için

• @Ege-0 Üsküp ile ilgili bir gelişme varmı dosyanızı taşıdınızmı?

• @mustafa-samet-öztürk, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selam herkese iyi forumlar
    Ben gerencard talihlisiyim mailler nezaman gelir ne zaman sağlık rapor hazırlamamız lazım acaba

Merhaba, Mülakat mailleri (2NL) bu ayın ilerleyen günlerinde, yani tahmini olarak ağustos ortasına doğru ilk dağıtımlar belli olacak. Bu CN ile Ankara'dan mülakat alacaksınız bir sorun oluşmadığı taktirde. Tarih olarak Ankara çok tutarsız o yüzden net bir şey söylemek zor. Benim şahsı tahminim olarak geçen senenin verilerine baktığımız zaman 2024 yılı içerisinde mülakat mailinizi alırsınız. Mülakat tarihiniz belli olduktan sonra, mülakat tarihinden en erken 1 ay en geç 2 gün öncesinden Ankara Unganlar'dan (sadece buradan yapılıyor sağlık raporu) çıkartabilirsiniz.

• @Baran-Soylu teşekkür ederim gerçekten çok açıklayıcı oldu 🙏🙏

• Arkadaşlar daha fazla beklemeye katlanamayacağıma karar verdim ve forumun tecrübeli arkadaşlarının mantıklı çağrılarına hak verdim.Dosyamı Viyana’ya taşıdım ESC üzerinden mülakat kontrolü yaparsınız diyor bu hangi site acaba.Ocak ayında vizemizi alırız umarım her şey gönlünüzce olsun.Teşekkür ederim.

• @sevdemimi schengen yada yeşil pasaport varmiydi

• @VIRTUE rica ederim hocam umarım AP'siz hepimiz vizelerimize kavuşuruz. Bu mailleri kaydedin ya da çıktısını alın olur da konsolosluk mülakat dağıtmazsa bu mailleri gönderip dosyamızın onlarda olduğunu gösterebilmek için bir malzeme olsun elimizde, mülakatta da oturum sorgulanırsa bunu sunabiliriz ki umarım ihtiyacımız olmaz 😃

• @sevdemimi Merhabalar, ESC isimli site ilk sonuçları kontrol ettiğimiz yer, mülakat planlanınca mülakata gireceğimiz tarih orada yazacaktır.

• @rezanclz Teşekkür ederim. Aynı şekilde mailleri başka bir maile alıp yedekledim😊 umarım sorunsuz ilerleriz hepimiz.

• @EzgiLera Ezgi hanım peki kcc ile dosyamızı taşıdığımız konsolosluğa çalışma prosedürleri ve hangi evrakları istedikleri ile alakalı mail atmamıza gerek olur mu ? yoksa sadece araştırma yapıp onların mülakat mailini almayı mı bekleyelim ? teşekkürler.

• @rezanclz üstat sana bir sorum olacak iletilerinde parantez içinde şöyle yazmışsın
    (kcc ile tasindiginda herhangi bir oturum izni gerekmiyor mülakat zamani orada legal olarak ülkede bulunabilmek yetiyor)

Sorum şu bu her ülke icinmi geçerli yoksa sadece Viyana icinmi yani ben makedonya Üsküpe kcc ile şimdi tasisam oturum iznine gerek yokmu? Yada başka ülke ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

79

46.1k
Users

4.6k
Topics

454.4k

| | | |