DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Herkese merhaba,
    Daha önce dosyasını Hollanda'ya taşıyan var mı? Hollanda'da mülakat deneyimi olan varsa paylaşabilir mi?

• @cttl 2023 Aralık ayında Canada'ya vizeye başvurmuştum, hala vize sonucunu bekliyorum. Canada vizesinin sonuçlanması çok uzun sürüyor, Schengen gibi değil

• @cttl adresi nasıl eklediniz bir rezervasyon yaptınız mı? Herhangi bir dönüş sağladılar mı ? ☺

• ⭐⭐⭐

@sedaa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhabalar, ben 2025 talihlisiyim. Dosyam henüz current olmadan KCC’ye mail attım dosyamı taşımak için, normalde taşınma işleminiz yapılmıştır tarzında bir geri dönüş almıyor muydunuz? Ben şöyle bir geri dönüş aldım;

''Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.''

Bana bunu atmışlar, yani ne istiyor değiştirmek istediğim ülkeden bir adres falan mı istiyor? Böyle birşeyle karılaşan var mıdır?

Bir daha mail atın. Böyle ezbere cevaplar atıyorlar. Dosyanız taşınana kadar mail atmaya devam etmelisiniz.

• @sedaa merhaba ezgi hanımın dediği gibi 4. Kez attım henüz bir dönüş alamadım olumlu olarak. Mail atmaya devam edeceğim. Forumun son bir kaç günlük kısmını okuyabilirseniz güzel bir yardımlaşma oldu bu konuda ☺

• @zeynepebe merhabalar tamamdır çok teşekkürler

• @sedaa İşte ben de bu cevabı alıyordum. Maili okumadan nasılsa reddettiler diye 3 kez yolladım tekrar tekrar. Orda mülakat sırasında kalacağınız adresi iletin demiş. Dün, mülakat sırasında kalacağım adresi de yazıp tekrar mail attım. Artık otomatik ya da değil, gerçekten lazım ya da değil, ne istedilerse verdik:) Bakalım ne cevap gelecek, dikkate alacaklar mı göreceğiz.

@zeynepebe rastgele bir otel seçtim googledan, adını adresini yazdım yolladım. Zaten akşam göndermiştim maili, saat farkından dolayı henüz mesaiye başlamadılar. Bugün ya da pazartesi gelir, vaktimiz var.

• @cttl teşekkür ederim inşallah olumlu sonuç alırız hepimiz☺

• @orhanozbekk Paylaşacak bir şey yok aslında. Talep eden herkesin dosyasını taşıyorlar. Hongkong ile ilgili herhangi bir şey yapmadım.
    Siz green card talihlisi misiniz? Sıra numaranız kaçlarda? Sıra numaranız yüksekse bir ülke belirleyip direkt talepte bulunabilirsiniz kcc üzerinden.

• Merhaba,

Pasaportumu yenilediğim için pasaport bilgilerimi değiştirmek istiyorum. Kiminle iletişime geçmem gerekir?

• @rezanclz merhaba teşekkür ederim. Direkt attığınız maili paylaşabilir misiniz? Ben de bu haftaiçi atmıştım otomatik mail dönmüşler de

• This post is deleted!

• @akinoo0 tabii
    Hello

I am writing to inquire about the location of my DV 2025 interview. Could you please provide me with the details of where the interview will take place?

Name:
    Surname:
    Date of Birth:
    Case Number:

Thank you for your assistance.

Best regards,

• @eym Öncelikle bilgilerinizi imza bölümüne aşağıdaki örnekteki gibi girin. Örnektir
    Dosya Numarasi: 2025EU53XX
    DS-260 Gonderimi: 04/05/2024
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris:gg/aa/yyyy

• ⭐⭐

@eym, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

selamlar bu seneki çekilişte şanslılardan biri bendim sanırım dv 260 forumunu doldurdum fakat henüz ne gelen var ne giden gibi bir durum var şu ana kadar her hangi bir dönüş almadım normal mi mülakat süresi bu kadar uzun mu sürüyor bilgi paylaşmanız mümkün ise çok sevinirim

Merhaba. 2025 kazananlarının dönemi Ekim ayında başlayacak.
    Sizin bu dosya numarası ile Ankara'dan mülakat almanız mümkün değil. Bu başlığı baştan itibaren okumaya başlayın ve vakit kaybetmeden dosyanızı başka bir ülkeye transfer etmeye bakın.

• Arkadaşlar dosyamı diyelimki viyanaya taşımak istiyorum, shengen vizemi Yunanistan'dan alıp gidebiliyor muyum. Yoksa mülakata gireceğim ülkeden almak zorunda mıyım.

• ⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan Tabi ki. Önce Yunanistan'a uçar, oradan Viyana'ya geçersiniz. Viyana Konsolosluğu sizin nasıl ve nereden geldiğinize bakmaz.

• @cttl cevap geldi mi size?

• @Mehmet-Fatih-Aslan eğer maddi olarak sıkıntınız yok ise , Schengen vizesini ilk defa alıyorsanız (vize durumunuzu bilmiyorum.) bazen kısa süreli verebiliyorlar. Örneğin: ben 2017 yılında ilk aldığım isviçre vizesinde (yılbaşı içindi) 5 günlük ve multi olmayan vize vermişlerdi. aynı ülkeye 2022 yılında vize aldığımda 3 aylık 30 günlük multi giriş vize almıştım. Toparlamak gerekirse bu kısmı tabii siz yine araştırın. Gerçekten Yunanistan vizesini alın ve Yunanistan gidin - bir kaç gün kalabiliyorsanız kalın. Daha sonradan tekrar dan Yunanistan vize başvuru yaparsınız. Muhtemelen daha uzun verirler diye tahmin ediyorum. Tabii bu kısım için yaşanan tecrübeler var ise başka arkadaşlarımız yorum yapacaktır. Bu arada bildiğim kadarıyla Yunanistan çok talep var. (Yunanistan mı kolay bize veriyor - Viyana mı onu bilmiyorum.) Ben olsam şimdiden Viyana başvururdum ve Viyana giderdim ve daha sonra dan tekrar Viyana başvuru yapardım. Yada en hızlı hangi ülke randevu veriyorsa o Avrupa ülkesine giderdim. Daha sonra dan aynı ülkeye başvururdum. Çevrem den gördüğüm ve duyduğum kadarıyla önceden gittiğiniz bir ülkeden vize almak yada bir sonraki gidişler de uzun vize alma pratiği daha doğru bir yaklaşım. Sonuçta Schengen vizeniz ile vizenin geçerli olduğu tüm ülkelere rahatça giriyorsunuz. Biraz uzun ve karmaşık anlattım kusura bakmayım. Umarım ne demek istediğimi anlatabiliyorumdur. Sonuç itibariyle maddi olarak sıkıntınız yok ise hemen bir Avrupa seyahati planlarım ve gerçekleştiririm. 2. Vizeniz daha kolay ve uzun süreli olur diye düşünüyorum... (Bu arada olmayabilir de bunlar konsoloslukların takdirinde ve Türk vatandaşlarına bakış açılarını biliyoruz.) Lütfen başka yorumu olan arkadaşlarım bu yoruma ekleme yapsınlar. Yanlış yönlendirmek istemem. Syg.

• @Redbeard a katılıyorum.. Günümüz koşullarında schengen vizesi almak gerçekten zorlaştı..Geçtiğimiz günlerde bununla ilgili entrylerim oldu. Aynı ülkeye birkaç başvuru ve ziyaret bir sonraki vize alımında süreyi uzatıcı etkisi oluyor..Yunanistan bu konuda bu şekilde davranan ülkelerdendir.. Naçizabe bir de şöyle bir görüş bildirmem gerekirse dosya taşınan ülkenin komşu ülkeleri schengen başvurusu için değerlendirilmelidir. Austurya red oranı pranı yüksek bir ülke.. Schengen bölgesine bir yerden girdikten sonra içeride dolaşmak kolay...Çok ilginç bir bilgi vereyim.. Avusturya'nın doğu sınır komşusu Slovakya..Bratislava Viyana arası 80 km...Viyana U.S. konsoloslukta adını seslenseler Bratislava'dan duyarsın..😂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

127

46.1k
Users

4.6k
Topics

454.4k

| | | |