DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Flight101 Moral için teşekkür ederim. Aslında benim pasaportumda gecen yıl hollandaya gıtmıstım 1 aylık vıze vermıslerdı ustelık ilk avrupa turıstık gezimdi ama orada arkadasım vardı ve onun bilgilerini dosyaya girdim ve millet istanbuldan randevu bile alamazken ben vizemi almıştım aslında bu durum bir nebze olsun moral veriyor bana. acaba hollandaya taşımak vize alma sürecinde daha mı iyi olur yoksa viyanamı daha iyi olur. Viyanaya zaten dosya tasırsak mulakat tarıhımız bellı olunca otel,ucak,vb biletleri zaten temin edip dosyamıza destekleyici belgelerle birlikte koyacagız.

Mesela dv2024 de herseyı olması gerektıgı gibi yapıpda acaba schgen alamayan varmıdır. alamadıysa ne yaptı süreci nasıl sonlandı .

• @onuru evet hollanda tatilimi 1 ay planlamıştım banada 1 ay vize vermişlerdi 2023 de benzer durumları duymuştum ve yaşamış oldum.

• @EzgiLera çok teşekkür ederim

• @metinbeci Rica ederim...Morali yüksek tutmak akıl sağlığı için iyidir...Sağlıklı akıl lazım planlama yapabilmek ve mücadele edebilmek için 😂😂...Herkes bir değil imkanlar ve donanımlar herkeste farklı dolayısıyla birinde olmuyorsa diğerinde de olmayacak kanısına kapılmam hiçbir zaman..Bu forumda ilk okuyup kafama yazdığım cümle şuydu, "süreçler kişiye özeldir"..Aynen öyle... Schengen bölgesine neresinden girersen gir Viyana ya ulaşılır. DV2024 te İspanyadan uçanlar mı dersin İtalyadan Alpleri aşanlar mı dersin.. Hepsi kahraman benim gözümde...tebrikler olsun hepsine...👏

• ⭐⭐⭐

@lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dv2025 için ilk visa bulletin ne zaman yayımlanacaktı arkadaşlar?

Muhtemelen 2 hafta içerisinde.

• Arkadaşlar merhabalar, ben 2025 talihlisiyim. Dosyam henüz current olmadan KCC’ye mail attım dosyamı taşımak için, normalde taşınma işleminiz yapılmıştır tarzında bir geri dönüş almıyor muydunuz? Ben şöyle bir geri dönüş aldım;

''Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.''

Bana bunu atmışlar, yani ne istiyor değiştirmek istediğim ülkeden bir adres falan mı istiyor? Böyle birşeyle karılaşan var mıdır?

• @zeynepebe
    Merhaba, kcc son bir kaç gündür ısrarla adres istiyormuş benden. Ben de sizin gibi taşıma maili atıyorum bir kaç seferdir reddediliyor, hiç okumadan tekrar taşıma maili atıyorum.
    Şimdi ne yazmışlar diye bir okuyayım dedim, adamlar bana demiş ki, interview esnasında kalacağınız adresi de yazın öyle gönderin.
    Sizinki de öyledir diye düşünüyorum. Gelen maili siz de benim gibi okumamış olabilir misiniz?
    Ben tekrar gönderdim bakalım bir otel adresi ekleyerek.

• @cttl Merhaba cevabınız için teşekkür ederim mail içeriğinde adres istiyormuş şimdi dikkat edince fark ettim bilgi için teşekkür ederim. En son gönderdiğim maile cevap gelmedi. Adres güncellemesi yapıp göndermeli miyim yoksa beklesem mi daha uygun olur acaba. Sizin son durumunuz nedir ? İnşallah olumlu bir dönüş olur

• @zeynepebe @cttl Dosyanızı hangi ülkeye taşıdınız acaba? Performansı iyi bi ülkeye taşımayı düşünüyorum ben de önümüzdeki hafta

• @Ben-Batur Viyana’ya taşımaya çalışıyorum ancak henüz olumlu bir yanıt alamadım.

• @zeynepebe, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur Viyana’ya taşımaya çalışıyorum ancak henüz olumlu bir yanıt alamadım.

Ben Shengen'im olmadığından başka ülkeleri deneyeceğim, Viyananın konsolosluk performansı çok iyi diye duydum, umarım biran önce olumlu bi yanıt alıp vakit kaybetmeden yola çıkarsınız 🙂

• @Ben-Batur Yeşil pasaportum oldugu için Viyana düşündük performans olarakta iyi. inşallah süreç hepimiz için güzel kapılar açsın.

• @zeynepebe olumsuz cevaba şimdi adres ekleyip tekrar gönderdim istedikleri gibi. Arka arkaya mail atanlar olmuştu daha önceden de, siz de atabilirsiniz ya da cevabı bekleyebilirsiniz, ikisinde de bir problem olmaz.

@Ben-Batur Benim de şengenim yok, hiç uğraşasım da yok aslında ama avrupa yakın, bilet fiyatları uygun. Bükreş için mail attım bakalım ne diyecekler.
    Hazırda kanada vizemiz var, b planı olarak onu tutuyorum.

• @rezanclz merhaba, mülakat yerinizi teyit etmek için ayrı mail mi attınız yoksa taşıma mailinin üzerinden mi cevapladınız?

• @cttl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@zeynepebe olumsuz cevaba şimdi adres ekleyip tekrar gönderdim istedikleri gibi. Arka arkaya mail atanlar olmuştu daha önceden de, siz de atabilirsiniz ya da cevabı bekleyebilirsiniz, ikisinde de bir problem olmaz.

@Ben-Batur Benim de şengenim yok, hiç uğraşasım da yok aslında ama avrupa yakın, bilet fiyatları uygun. Bükreş için mail attım bakalım ne diyecekler.
    Hazırda kanada vizemiz var, b planı olarak onu tutuyorum.

Kolay vize alınan ülkelere de bakabilirsiniz hocam ben de o şekilde planlıyorum bakalım. Kanada da durum nasıl bilmiyorum ama hazır vizeniz varsa ve dosya kabul ediyorlarsa şimdiden hayırlı olsun 🙂

• @Ben-Batur
    Kanada, çoğu ülke için vizeli olduğundan, hongkong ve kuala lumpura göre mülakat verilmesi açısından daha iyi bir seçenek diye kafamda algısal bir istatistik var:)
    Yani zor vize algısı kanadaya talebi düşürüyor gibi düşünüyorum. (Tamamen benim uydurmam da olabilir.)

Dezavantajı ise, ap oranı çok çok yüksek, nerdeyse %50, bu da çok büyük risk.
    Ama 2024'ten kimse ap'ye kalmadı takip ettiğim kadarıyla kanada'da. Bilet fiyatları aktarmalı olarak uzak doğuya oranla kat kat uygun.

Vize alma evrak süreci şengene göre çok daha rahat. Sisteme kendiniz yüklüyorsunuz. Sadece kötü yanı, yaklaşık 2-3 ay sürüyor.

En rahatlatan yanı ise forumda 2024 talihlilerinden yeni yönetmelikle dosyasını taşıyan var ve oturum vs sormadılar, mülakat verdiler, vizesini aldı.
    Düşünenler için, kendimce kısa bir kanada analizi yapmış olayım.

• @cttl ve @Ben-Batur DV2024 talihlisi @emirhan1 vizesini Kanada'da almış bir forum üyesidir...Profilinden Kanada ile ilgili entrylerine ulaşabilirsiniz...

• @akinoo0 merhaba, ayri attim.

• @Flight101 Soylediklerinize katiliyorum. Bizde arkadasim icin benzer bir yol izliyoruz aslnda. Fransa' ya basvuru yaptik. Fransa sonrasi Almanya ya basvuru yapacagiz. ALmanya uzun veriyor. Elbet hicbir vizenin garantisi yok ama arkadasin da profili uygun, biraz da bu yuzden alma ihtimali yuksek goruyoruz. Umarim sizde sorunsuz bir sekilde alirsiniz

• @cttl Sizden ricam hem Hong kong hemde bukres sonuclarini buradan da paylasabilir misiniz lutfen?
    Simdiden tesekkur ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

125

46.1k
Users

4.6k
Topics

454.4k

| | | |