Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
@warmgrey Çok teşekkürler. İçten desteğiniz ve yardımlarınız için. Darısı orada görüşmemize olsun
@lale-demir
Selamlar ...
Bucketlist..
Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar...🍀
Bir executive order'a bakar bu arada. İsterse tüm ülkeye tüm immigrant girşini durdurabilir. Covid zamanı yaptı bunu. Şimdi bizim gibi 20K+ olanlar için en büyük tehlike büyükelçiliklerin Trum etkisiyle bürokrasiyi arttırıp gecikmelere yolaçması olarak görüyorum.
@bahasever , Siz Artik Amerikadasiniz.
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
@Emre-Kurtulmuş Teşekkürler
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.
bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.
davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.
sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.
davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
sevgiyle kalın..
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Görüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
@Aylin-Camkiran-Kenan eylül ayıyla bir işiniz yok sizin isterseniz ocakta bile ds260 form doldurursunuz
Merhaba herkese,
Bu yilki kazananlardan birisiyiz ve yaklasik 7 yildir Kanada da yasiyoruz.
Daha once buna benzer bir soru sormustum ve cevap gelmisti ama simdi ek bir soru ile guncellemek istiyoruz.
Kanada vatandasligimiz yakinda onaylanacak ve basvuru formunu gonderirken henuz vatandas olmamistik. Ilerleyen aylarda gelecek Kanada vatandasligini bildirmem gerekir mi? Gerekirse nasil yapmam gerektigini paylasabilir misiniz?
Tesekkurler
@BeHumble dönüş alabildiniz mi ?
Arkadaşlar merhabalar 20025 mülakatları tahmini ne zaman başlar?
@Candemir-TOKAY
Merhabalar, mülakatınız planlandıktan sonra ilgili konsolosluktan bilgilerinizi güncellemek için dosyanızı açtırma talebinde bulunarak gerekli düzenlemeleri yapmanız yeterli olacaktır.
@kayaomerrrr ağustosta ilk mülakat mailleri gelir ekim ayı 2025 başlar
Merhabalar, çekiliş sonrası nişanlımla evlendik. Kimlik ve pasaportlarımızı yeniledik. Bugün forma add aplicant diyerek onun bilgilerini girdik. İncelemeye alındığını 1 saat sürebileceğini yazan bir uyarı verdi. Bu durum normal mi? Bilgisi olan biri cevaplarsa çok sevinirim.
@gorkemuz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar, çekiliş sonrası nişanlımla evlendik. Kimlik ve pasaportlarımızı yeniledik. Bugün forma add aplicant diyerek onun bilgilerini girdik. İncelemeye alındığını 1 saat sürebileceğini yazan bir uyarı verdi. Bu durum normal mi? Bilgisi olan biri cevaplarsa çok sevinirim.
Normal. Form açılınca onun için doldurursunuz.
Merhabalar,
2025 DV tahlillileri exceli güncel midir? Dosyasını taşıyan herkes oraya nereye taşıdığı işledi mi? İşlemeyen varsa işleyebilir mi ? Dosyasını taşımak isteyenler için yararlı olacaktır.
Herkese merhaba.Dün KCC’ye yazdığım maile 3 saat içinde cevap geldi ve dosyam Hong Kong’a taşındı.Umarım her şey yolunda devam eder.Hong Kong’a dosya taşımayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek istedim.
@DenizMaths, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese merhaba.Dün KCC’ye yazdığım maile 3 saat içinde cevap geldi ve dosyam Hong Kong’a taşındı.Umarım her şey yolunda devam eder.Hong Kong’a dosya taşımayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek istedim.
Biz de oğlum @Kramer için dosyayı Hong Kong'a taşımıştık.
Gitmeyi hiç düşünmeyeceğimiz bir ülkeye gezmeye gitmiş olduk ve çok güzel anılarımız oldu. Sizin de mali yıl daha başlamadan taşımış olmanız çok akıllıca. Tebrikler ve bol şanslar.
@Serapp Mülakata orada mı girdi oğlunuz?Umarım rahat geçmiştir.
@DenizMaths, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp Mülakata orada mı girdi oğlunuz?Umarım rahat geçmiştir.
Evet orada girdi. İsmine tıklayıp deneyimini okuyun. Çok rahat geçti.
@Serapp Çok teşekkür ederim.Deneyimi okuyup yararlanacağız
Merhaba,
DV2025 Kazananıyız. Asıl kazanan eşim, DS260 formunu doldururken kendi bilgilerimi doldurduğum kısımda çalışma geçmişini çok ayrıntılı doldurmadım. Yani aslında çok fazla sigortasız çalıştığım için resmi olarak çalıştığım 2 adet yeri yazdım. Bu kısımdaki gayri resmi de olsa bu eksiklikler problem olur mu acaba?
Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
Merhaba KCC ye cuma günü yazdığımız maille dosyamizi Umman a taşıdık. Herkese bu yolda başarılar diliyoruz .
@kelebek 2025 kazananları çok bilinçlı gördüm süreç başlamadan dosya taşımak ileriyi görmek çok isabetli karar verdiniz tebrikler
@salih-atilla bu bilince ulaşmamızı sağlayan bu formdaki paylasimlar oldu .yesilkart forum kurucularına ve destek veren tüm üyelerine teşekkür ederim
Herkese Merhabalar, Benim sıralamam 14 bin küsürlerde. acaba dosyamı taşımalı mıyım? DV2025 için dosya taşıma yapan var mı, varsa yardımcı olabilir mi? en azından bilgi kaynaklarını paylaşabilir mi? Şimdiden çok teşekkürler herkese başarılar.
@kelebek kesinlikle katılıyorum.Tüm yazdıklarınız bize inanılmaz kılavuz oldu.Greencardını seneler önce alıp hala bu foruma emek verenler var.Herkese teşekkürler