Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐

@Aylin-Camkiran-Kenan eylül ayıyla bir işiniz yok sizin isterseniz ocakta bile ds260 form doldurursunuz

• Merhaba herkese,

Bu yilki kazananlardan birisiyiz ve yaklasik 7 yildir Kanada da yasiyoruz.
    Daha once buna benzer bir soru sormustum ve cevap gelmisti ama simdi ek bir soru ile guncellemek istiyoruz.
    Kanada vatandasligimiz yakinda onaylanacak ve basvuru formunu gonderirken henuz vatandas olmamistik. Ilerleyen aylarda gelecek Kanada vatandasligini bildirmem gerekir mi? Gerekirse nasil yapmam gerektigini paylasabilir misiniz?

Tesekkurler

• @BeHumble dönüş alabildiniz mi ?

• Arkadaşlar merhabalar 20025 mülakatları tahmini ne zaman başlar?

• @Candemir-TOKAY
    Merhabalar, mülakatınız planlandıktan sonra ilgili konsolosluktan bilgilerinizi güncellemek için dosyanızı açtırma talebinde bulunarak gerekli düzenlemeleri yapmanız yeterli olacaktır.

• ⭐⭐

@kayaomerrrr ağustosta ilk mülakat mailleri gelir ekim ayı 2025 başlar

• Merhabalar, çekiliş sonrası nişanlımla evlendik. Kimlik ve pasaportlarımızı yeniledik. Bugün forma add aplicant diyerek onun bilgilerini girdik. İncelemeye alındığını 1 saat sürebileceğini yazan bir uyarı verdi. Bu durum normal mi? Bilgisi olan biri cevaplarsa çok sevinirim.

• ⭐⭐⭐

@gorkemuz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, çekiliş sonrası nişanlımla evlendik. Kimlik ve pasaportlarımızı yeniledik. Bugün forma add aplicant diyerek onun bilgilerini girdik. İncelemeye alındığını 1 saat sürebileceğini yazan bir uyarı verdi. Bu durum normal mi? Bilgisi olan biri cevaplarsa çok sevinirim.

Normal. Form açılınca onun için doldurursunuz.

• Merhabalar,
    2025 DV tahlillileri exceli güncel midir? Dosyasını taşıyan herkes oraya nereye taşıdığı işledi mi? İşlemeyen varsa işleyebilir mi ? Dosyasını taşımak isteyenler için yararlı olacaktır.

• Herkese merhaba.Dün KCC’ye yazdığım maile 3 saat içinde cevap geldi ve dosyam Hong Kong’a taşındı.Umarım her şey yolunda devam eder.Hong Kong’a dosya taşımayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek istedim.

• ⭐⭐

@DenizMaths, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba.Dün KCC’ye yazdığım maile 3 saat içinde cevap geldi ve dosyam Hong Kong’a taşındı.Umarım her şey yolunda devam eder.Hong Kong’a dosya taşımayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek istedim.

Biz de oğlum @Kramer için dosyayı Hong Kong'a taşımıştık.
    Gitmeyi hiç düşünmeyeceğimiz bir ülkeye gezmeye gitmiş olduk ve çok güzel anılarımız oldu. Sizin de mali yıl daha başlamadan taşımış olmanız çok akıllıca. Tebrikler ve bol şanslar.

• @Serapp Mülakata orada mı girdi oğlunuz?Umarım rahat geçmiştir.

• ⭐⭐

@DenizMaths, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Mülakata orada mı girdi oğlunuz?Umarım rahat geçmiştir.

Evet orada girdi. İsmine tıklayıp deneyimini okuyun. Çok rahat geçti.

• @Serapp Çok teşekkür ederim.Deneyimi okuyup yararlanacağız🙏

• Merhaba,

DV2025 Kazananıyız. Asıl kazanan eşim, DS260 formunu doldururken kendi bilgilerimi doldurduğum kısımda çalışma geçmişini çok ayrıntılı doldurmadım. Yani aslında çok fazla sigortasız çalıştığım için resmi olarak çalıştığım 2 adet yeri yazdım. Bu kısımdaki gayri resmi de olsa bu eksiklikler problem olur mu acaba?

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

• Merhaba KCC ye cuma günü yazdığımız maille dosyamizi Umman a taşıdık. Herkese bu yolda başarılar diliyoruz .

• ⭐⭐

@kelebek 2025 kazananları çok bilinçlı gördüm süreç başlamadan dosya taşımak ileriyi görmek çok isabetli karar verdiniz tebrikler

• @salih-atilla bu bilince ulaşmamızı sağlayan bu formdaki paylasimlar oldu .yesilkart forum kurucularına ve destek veren tüm üyelerine teşekkür ederim

• Herkese Merhabalar, Benim sıralamam 14 bin küsürlerde. acaba dosyamı taşımalı mıyım? DV2025 için dosya taşıma yapan var mı, varsa yardımcı olabilir mi? en azından bilgi kaynaklarını paylaşabilir mi? Şimdiden çok teşekkürler herkese başarılar.

• @kelebek kesinlikle katılıyorum.Tüm yazdıklarınız bize inanılmaz kılavuz oldu.Greencardını seneler önce alıp hala bu foruma emek verenler var.Herkese teşekkürler🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |