DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Özellikle dosyasını viyanaya taşıyan arkadaşlara soruyorum (daha önceki yıllarda Viyana'da mülakata girenler veya bilgisi olanlarda cevaplarsa sevinirim)

-Neden burada mülakata girdiniz?

Sorusuna cevap olması açısından nasıl bir cevap verebiliriz
    (Not:oturum yok)

Bunun için dil okulu araştıranınız var mı acaba veya nasıl bir cevap vermeyi düşünüyorsunuz?

• Merhaba aynı soruyu bilerek iki kez soruyorum ilk sorduğumu farklı sayfa da yazıp göndermişim. Özür dilerim şimdiden ben lise mezunuyum ve diplomam kayıp benden istenecek diploma orijinal diploma mi bende orijinal bulunmamakta ne yapacağım bu büyük bir sorun mu moralim bir hayli düştü yardımcı olursanız çok mutlu olurum elerler mi beni bu durumdan dolayı :(( teşekkürler şimdiden

• @EzgiLera detaylı bilgi icin tesekkur ediyorum 🙂 Ankara için evet dosyamoızı taşımıcaz fakat son 3 sene içerisinde yüksek rakamlara sıra geldıgını fark ettım belkı bu sene yine aynısı olur. Nedense güzel seyler hissediyorum dosyamı taşımadıgım halde ezgi hanım 🙂

• @sevgilisena teşekkür ederim. Elbet sıra gelir diye düşünüyorum daha oncekı yıllara verılmıs yuksek rakamlarda. Ankarayı herkes yavaş oldugunu söylemiş nedense bu sene dengeli ve iyi gideceğini düşünüyorum ki işleyişi kimse bilmiyor aklına gelen fikir üretiyor.

• @Revolter Merhabalar benım sıramda 21. bin küsaratlar da . Sıra gelme ihtimali var gecmıs senelere gore. Ekimden sonra mı biizm başlıyor? bu konuyla alakalı bılgınız varsa dinlemek isterin yüksek rakamların süreçleri nasıl ilerliyor?

• @gamefry Bu yorumunuz umut verdi şuan anlatamam zaten umutluyum herkes cımaz ankrada ıslem yavas sıra gelmez dıyor lakın gelecegını hıssedıyorum 21 bin küsaratlkı sıramız tahmınıu mail ne zaman gelır? bu konuyla alakalı bılgılerınızı aktarır mısınız

• Merhabalar belki daha once konusuldu. Dosya tasima mailinde DV kazanan mailde aile bireylerinin KCC numaralarini da eklese yeterli mi?

• @sılassingec-12, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba aynı soruyu bilerek iki kez soruyorum ilk sorduğumu farklı sayfa da yazıp göndermişim. Özür dilerim şimdiden ben lise mezunuyum ve diplomam kayıp benden istenecek diploma orijinal diploma mi bende orijinal bulunmamakta ne yapacağım bu büyük bir sorun mu moralim bir hayli düştü yardımcı olursanız çok mutlu olurum elerler mi beni bu durumdan dolayı :(( teşekkürler şimdiden

selamlar, mezun oldugunuz okuldan tekrardan alma sansiniz yok ise, bulundugunuz ilcedeki Milli Eğitim Müdürlüğü'den alabiliyorsunuz diye hatirliyorum. tecrubeli arkadaslarda yorum yapacaktir konuyla ilgili.

• @yazartugce isleyisi kimse bilmiyor derken? forumda yillardir bulunan insanlar tecrübelerine dayanarak bunu söylüyorken siz daha hicbir sey görmeden nasil emin sekilde söyleyebiliyorsunuz acaba? 5 dakikalik bir arastirma yaparak sadece excel tablolarinda hangi cnye ne zaman mülakat verildigine bakarsaniz ankaranin gecmis yillardan günümüze yaklastikca performansinin düstügünü görebilirsiniz forumda kimse kafasindan bir sey sallamiyor kendinizi kandirmak yerine dosya tasima isleminizi yapmanizi öneririm, son olarak ayni iletiyi defalarca yazmayin iletileriniz onaya düsüyor onaylandiktan sonra herkes tarafindan görülüyor.

• @gamefry dv2022 de cnden bagimsiz ds-260in submit edilme tarihine göre mülakat planlandi yanlis bilgi vermeyin.

• Yurtdışında oturum almak üzereyim. Sadece ben oturum alacağım. Eşim ve çocuklar vizeyle gelip gidecek. Green kart bana çıkmıştı. KCC üzerinden dosyayı o ülkeye taşırsam eşim ve çocuklar için de randevu alabilir miyim yoksa sadece bana mı randevu verirler?

• ⭐⭐⭐

@yazartugce 50binde olan cut off numberı 6bin ile takip eden bir ankara varken kimsenin ankara yavaş gidiyor lafına aklına gelen fikir üretiyor dememelisiniz bence.Sürecinizin ne zaman başladığından bile emin değilken iyi olacak ankaradan yüksek numaralara sıra gelecek şeklinde yorumlamanızda aslında “aklına gelen fikir üretiyor” yorumunu sizin için doğruluyor diyebiliriz.

Yorumunuz Umut verdi dediğiniz 23binlerdeki kişinin imzasına bakarsanız kendisi vizesini ankaradan almamış zaten dosyasını taşımış. Siz umutlarınızla beklemek isteyebilirsiniz lakin elinize gelen bu şansı göz göre göre riske atmak istiyorsanız tercih sizin sonuçta herkes kendi sürecinden sorumlu. Başkalarını bu dayanaksız fikir ve hislerinizle etkilemediğiniz sürece size iyi bekleyişler dilerim

• ⭐⭐⭐

@yazartugce, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera detaylı bilgi icin tesekkur ediyorum 🙂 Ankara için evet dosyamoızı taşımıcaz fakat son 3 sene içerisinde yüksek rakamlara sıra geldıgını fark ettım belkı bu sene yine aynısı olur. Nedense güzel seyler hissediyorum dosyamı taşımadıgım halde ezgi hanım 🙂

Söylediğimi anlatamadığımı düşünüyorum. Bültende current olursunuz evet. Ama Ankara’da mülakat beklerseniz mülakat alamazsınız. Son 5 yılda istisna/bug durumu hariç sizin numaranıza mülakat verilmedi Ankara’da.

• @yazartugce bende sizden daha yüksek CNli kişilerin araştırmalarını yapıp dosyalarını taşıyıp vizelerini alacağını ancak sizin ankarayı bekleyip vize alamayacağınızı HİSSEDİYORUM nedense

• ⭐⭐

@sılassingec-12 mülakata Ankara’da girecekseniz daha önce e-devletten alınan belge ile alanlar oldu vizesini ancak riske atmaya gerek yok, tekrar temin etmeye çalışın.

Buna ilave olarak sahip olduğunuz CN ile Ankara’dan mülakat almanız imkansız gibi bir şey, yurtdışı dosya taşımayı düşünüyorsanız sürece devam etmek için, mutlaka diplomanızı önümüzdeki uzun süreçte (çok hızlı geçecek bu süreç) tekrar edinmeniz faydanıza olacaktır. Bol şans

• @ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Easychamp

DV2024 kapsamında @emirhan1 turistik vize ile KCC aracılığıyla taşıdığı dosyası ile 12/07/2024 tarihinde Montreal'de mülakata girecek. Size de tecrübe olması adına isterseniz kendisinin mülakat sonucu ve yaşadığı deneyimi okuduktan sonra deneyin. Kendisini takip ederek süreç konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Bol şans

Merhabalar, mülakat deneyimi ilgili kategorinin altına yazdım. Konuyla ilgili soru sormak isteyen herkese elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

• This post is deleted!

• @ATS16 ankaradan mülakat almam çok zor ve dosya taşımayı düşünüyorum fakat diplomam kayıp olduğu için kayıp belgesi vereceklermiş bu verecekleri belgeyi mülakatta kabul ediyorlar mı onun dışında 2021 mezunuyum ve mezun olduğum okuldan diplomamin aslını temin edebilir miyim onu bilmiyorum bir kaç kişi mebden alacaksınız dedi kimisi kayıp belgesi gotururseniz kabul olur dedi diplomanın aslı mi olması lazım kesinlikle yoksa kayıp belgesi gotursem de kabul oluyor mu

• ⭐⭐

@sılassingec-12
    Her ikisinide yapın 🙂 garantiye alın. Edevlette belge varsa onuda alın. Meb le görüşün, okulunuzla görüşün vaktiniz çok.

• @sılassingec-12 e devletten mezuniyet belgesi çıkarın , ikincisi liseden lise transkripti de alın

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

94

46.0k
Users

4.6k
Topics

454.1k

| | | |