DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐

@cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera teşekkür ederim o halde kendimize onay sayfasını mail atabilirmiyiz

Evet atabilirsiniz.

• Referenced by  gucarslan gucarslan 

• Merhaba arkadaşlar dosyamı kcc aracılığıyla taşımak için nasıl bir mail yazmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz

• Sıram 11xxx dosyamı 11 haziranda doldurdum. ankarada sıra alma ihtimalim nedir tesekurler

• @EzgiLera benım sıra 21 bın kusuratlarda sıra tahmını ne zaman gelır acaba

• @EzgiLera kcc den dosyamı Hong Kong a taşımasını rica edecem nasıl bir mail yazmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz

• Merhabalar
    2025 Talihlisiyiz ds-260 formunu doldurduktan sonra aklımıza geldi 1995 2000 yıllarında ailem Almanyada kalıyor o yıllarda bebek olduğum için beni annemin pasaportuna işletiyorlar belirtilen yılın sonunda yurtdışı edilip Türkiye'ye dönüş yapıyorlar.Ds-260 formunda yurtdışına çıkmadım işaretledim.(ASIL TALİHLİ EŞİM) bu durum karşıma çıkarmı mülakatta bilen varsa yorum yaparsa sevinirim

• Merhabalar, dosyamı Viyana'ya taşıtmak istiyorum fakat mülakat açısından daha garanti olabilmesi için dil okulunun bir faydası olabilir mi?

• Referenced by  btek14 btek14 

• @yazartugce 2024 yılı için sanıyorum şu an 5500 lere verildi mülakat. Her yılın dinamikleri farklı fakat maalesef sıranız düşük değil. Dosya taşıma seçeneklerini muhakkak düşünmelisiniz

• @sehmsy merhaba. Sorularınıza cevap alabilmek için lütfen imzanızı oluşturun.

• @cemal1153 merhaba. Bu başlığın son on sayfasını okursanız birden çok örnek görebilirsiniz. İyi okumalar.

• @MMT hangi başlık bulamadım abi

• ⭐⭐⭐

@cemal1153 özeldende yazdınız size konuyla ilgili yapmanız gerekenide söyledim forumda araştırma yaparsanız daha önce mail içeriği paylaşanlar oldu. Bulduğunuz her konu başlığına aynı soruyu yazmak yerine forumda ufak bir araştırma yapsanız şimdiye mailinizi atmıştınız zaten

• @Emre-Kurtulmuş abi teşekkür ederim fakat o dediğiniz sayfayı bulamıyorum

• ⭐⭐⭐

@yazartugce, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera benım sıra 21 bın kusuratlarda sıra tahmını ne zaman gelır acaba

Sıra derken bültende current olmayı diyorsanız önceki yılın bültenlerine bakarak çıkarım yapabilirsiniz. Tahminen mayıs civarı.

Ama Ankara’da mülakat almaktan bahsediyorsanız, Ankara mülakatlar konusunda radikal bir değişiklik yapmadığı sürece Ankaradan mülakat alamazsınız.

• ⭐⭐⭐

@cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera kcc den dosyamı Hong Kong a taşımasını rica edecem nasıl bir mail yazmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz

Oluruz, olduk, oluyoruz. Sizin ise sadece daha önceki yazılanları okumanız gerekiyor. Göreceksiniz ki tekrar tekrar yardımcı olmuşuz.

• ⭐⭐⭐

@ahope, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar
    2025 Talihlisiyiz ds-260 formunu doldurduktan sonra aklımıza geldi 1995 2000 yıllarında ailem Almanyada kalıyor o yıllarda bebek olduğum için beni annemin pasaportuna işletiyorlar belirtilen yılın sonunda yurtdışı edilip Türkiye'ye dönüş yapıyorlar.Ds-260 formunda yurtdışına çıkmadım işaretledim.(ASIL TALİHLİ EŞİM) bu durum karşıma çıkarmı mülakatta bilen varsa yorum yaparsa sevinirim

Yanlış hatırlamıyorsam o soruda son 5 yıl soruluyordu. Yani sorun olmaz.

• ⭐⭐⭐

@kutayakdogan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, dosyamı Viyana'ya taşıtmak istiyorum fakat mülakat açısından daha garanti olabilmesi için dil okulunun bir faydası olabilir mi?

Olabilir. Neden buradasınız diye sorarlarsa bir sebebiniz olur.

• @EzgiLera teşekkür ederim

• @EzgiLera Teşekkür ederim Bilgi için sağolun

• Merhaba süreç hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorum ve 2024 green card lotosu kısmında diploma hakkında orijinal diplomamizi götürmemizi söylemişler diplomam kayboldu e devletten çıkardığımızi götürmek bir sorun mu illa orijinali mi gerek teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

112

46.0k
Users

4.6k
Topics

454.1k

| | | |