@cttl Dediğin doğru henüz olumlu dönen olmadı en kralı KCC yapıyor oraya git dedi. Bu iş bir yerde tam bilinmezliğe dönüşüyor. Her ne kadar araştırsamda son 2 yıldır başka ülkenin vatandaşlarına mülakat veren bir yer gelecek seneyi pass geçebilir.
KCC ile taşısam yukarıda ki bahsettiğim sorunla karşılaşmamam için hiçbir sebep yok.
Current olmasını beklesem bu apayrı bir koşuşturmaca ki numaram yüksek olduğu için daha da riskli. Ülke ülke gezip şansımı denemem gerekiyor.Başarılı olan veya olamamış bir kaç örnekte gördük.
AOS ciddi maddi yük ve günün sonunda yine de başarısız olma ihtimali var ama diğer seçeneklere göre maddi bir sorun yoksa daha garanti duruyor.
Günün sonunda bir yerde zar atmak zorunda kalıyoruz. Verilere de baksak geçmişte tecrübe yaşamış kişileri de incelesek işlerin kötü gitme ihtimalini azaltmak için elimizde ki tüm mantıksal seçenekleri de değerlendirsek yine de ortada sağlam bir risk oluyor en azından benim açımdan.
Bu arada başarısız olmaktan kastım mülakat sonrası elenmek yada eksik evraktan elenmek değil. Davet alamamak yada daveti geç almaktan kaynaklanan sorunlardan bahsediyorum.