DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @EzgiLera Tekrar kontrol ettim hiç hata yok. Şimdi tekrar mail gönderdim konu başlığına "lütfen mail içeriğini okuyun" ekledim 😅

• ⭐⭐⭐⭐

@VIRTUE USCIS officer işleme başlaması için bilgilerinizi sisteme girmesi gerekiyor. Bir bilgisayar gibi mecburi giriş dataları var. ABD de kaldiginız dönemlerde dahil olmak üzere yapılan tüm başvurularda klasik başvuru formatını kullanmanız gerekiyor. Önce standart gerekli on bilgileri akabinde metni yazmaniz lazım.

Email Subject Full name- Case No/Uscis No- Kisa başvuru sebebi

Full name :
    DOB (MMDDYYYY) :
    Case No / USCIS No

Subject : Dilekce sebebi

Tarih
    Dear Sir/Madam,

Metin

Tam Adi
    Case No
    Tel no - Email adresi

• @redsat2000 Çok teşekkür ederim. Aynı bilgileri içeren mailler gönderdim fakat her çalışan başka bir şey yazıp cevap gönderiyor. Detaylı bütün bilgileri içeren 2 adet mailime alakasız şeyler yazıp gönderdiler. Arkadaşlar maili uzun yazdığımı, basit cümleler kurmamı tavsiye ettiler. Bu defa dosya taşıma talebi gerçekleşen arkadaşımızın formatını kullanıp gönderdim içinde doğum tarihim dahil tüm bilgiler yazılı olmasına rağmen cevap olarak yine alakasız şeyler yazdılar. Sanırım bi süre pes etmeliyim 😅

• @kutayakdogan dv2025 talihlisi olduğunuz için vizenizi en geç 30 eylül 2025te alabilirsiniz. Bu tarih de pasaportunuz bitiş tarihinden neredeyse 1 yıl önce. Yani hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Umarım yeni pasaportunuzu amerikadaki türk konsolosluğundan alırsınız. Bol şanslar.

• ⭐⭐⭐

@VIRTUE, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Tekrar kontrol ettim hiç hata yok. Şimdi tekrar mail gönderdim konu başlığına "lütfen mail içeriğini okuyun" ekledim 😅

Öyle şeyler yazmayın işte. Case Transfer yazın sadece.

• @redsat2000 burda anladığım kadarıyla yanılıyor da olabilirim ds-260 formundaki bilginiz ve attığınız mail deki bilgiler uyumlu değil diyor.

• ABD'de Uber veya Doordash gibi işlerle uğraşmamak için zaten Türkiye'de ustası olduğum işin MEB onaylı belgelerini çıkarmak için bugün lise mezuniyet belgemi çıkarırken fark ettim ki okulumun adı farklı yazıyor. Ben DS-260 formunda mezun olduğum okulun eski adını yazmıştım, çünkü diplomamda okulun eski adı bulunuyor. Benim merak ettiğim şey bu isim değişikliği benim için sorun olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153 5 sene önce USCİS ile yaşadığımız enteresanlıklar bugün de yaşandığını fark ettim.
    O dönemde bizde onların istediği gibi düzelterek bir kaç defa göndermek durumunda kalmıştık. Ama en sonunda doğru cevabı almayı başarmıştık.
    Burada yaşanan sorun
    mesajın format sorunu , konuyu karşı tarafın anlamaması /güncel ingilizce / basit cümleler yerine birleşik karmaşık cümle kullanımı, Kasti olarak yapılan iletişim bloklama , Referans numarada yaşanan sorun ( case no / receipt no/ uscis no? ) , DOB Abd normunda yazılmaması

• ⭐⭐⭐⭐

@rasitcenngiz Doğru yapmışsın Diplomandaki okul ismi teyid edilecek.

• @redsat2000 anladım hocam. Teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.

• ⭐⭐⭐

@VIRTUE böyle devam ederseniz spame yönlendirirler otomatik zaten dünden beri bir çok kez mail attınız çünkü. Bırakın 1-2 gün mail atmayın ardından sade bir mail ile tekrar şansınızı deneyin

• @Emre-Kurtulmuş Bende öyle düşünüyorum. Toplam 6 mail atmışım 1 hafta da . Spam olmaz umarım 🙂

• Arkadaşlar selamlar asıl talihli olan eşimin da forumunu göndermiştik. Bu ay evlendik ve beni forumuna ekledik. Ekledikten sonra benim forumumu da doldurduk bugün. Form sonunda submit ederken son sayfada case numberi istiyor bilirsiniz tekrardan. Case numberi yazarken 0000 sıfırı yazmadan yazıyorduk öyle yapmıştık ilk ds formunda eşiminkini bunu yaparken bugün benimkinde bu ayrıntıyı unuttum 0000 lı şekilde yazdık. Asıl talihli değilim sorun olmaz diye düşünüyorum benim formdaki hatalardan ama yine de sizlere bir danışmak istedim fikri olan varsa belirtirse çok memnun olurum 🙏🏻

1. Mailim den sonra başardım sanırım🥳 yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bir teşekkür de mailimle ilgilenip dosyamı taşıyan KCC çalışanı Bozana' ya😅

Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Vienna. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at

• @VIRTUE hayirli olsun hocam valla o kadar cabaladiniz olmasaydi üzülürdüm. Umarim mülakat da alirsiniz.

• @VIRTUE
    Tebrikler

• @VIRTUE hayırli olsun sonunda başardınız inşaallah mülakat asamasinda sorun yaşamayalım hiç birimiz

• @rezanclz @serserotek @Uzuzi destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

• Dosyasını Viyana'ya taşıyan arkadaşlar Schengen vizesine Avusturya üzerinden mi yoksa farklı bir ülke üzerinden mi başvuruyorsunuz?

• @lesnarhomie Benim yeşil pasaportum mevcut. sıkıntı olmayacak sanıyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

125

46.1k
Users

4.6k
Topics

454.4k

| | | |