DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @sılassingec-12 Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama current olmadan dosya taşımanın riskli olduğunu düşünmüyorum aksine current olmadan dosya taşıma KCC tarafından bir ilk oluyor şanslıyız bence.

• KCC gerçekten kanuna uygun çalışıyor kanun çıkmadan önce 2 kez attığım dosya taşıma mailime polonyada erasmus+ ile üniversite öğrencisi olacağımı belirtmeme rağmen cevap gelmemişti ama şuanda ne söylenirse söylensin taşıyorlar. Tek cümle yeterli herhalde ...'nedeninden o ülkede bulunacağım ve tüm sorumluluğu kabul ediyorum. İnşallah bu taşıma işlemlerinde sorun yaşamayız. 2025 Deneyimlerinde dosyamı şuraya taşımıştım ancak bana mülakat vermediler veya mülakattan önce bana oturum belgeni gönderin dedi diye dönüşler almazsak kanun sayesinde çok rahat bir şekilde mülakat alıcaz gibi duruyor. İnşallah diyelim.

• @Emirhan-Baydur Her şeye hazırlıklı olmak lazım bu yüzden dosya taşıma talep ederken geçmişte oturum belgesi olmadan taşıma kabul eden ülkeler daha avantajlı gibi.

• sabah 9 da gönderdiğim taşıma ile alakalı mail hala cevap almadı endişeler başladı 😃 umarım dosyamı taşırlar

• @rezanclz Kısa ve anlaşılır şekilde mantıklı bir gerekçe ile yazdıysanız çok büyük ihtimalle dosyanızı taşırlar. Taşımasalar bile 4-5 gün sonra bir daha atın bana öyle oldu.

• @yck06 Hello

I will be in Vienna, Austria next year. Can you transfer my case to Vienna, Austria?

Name:
    Surname:
    Birth Date:
    Case Number:

şeklinde yazdım başlıkta da cn vardı

• @rezanclz buda çok basit olmuş gibi U.S. Embassy in Austria diye yazsaydınız keşke. Umarım kabul ederler etmezlerse de dert değil bir kaç gün sonra daha resmi bir dille tekrar yazarsınız.

• @yck06 case number ı da belirtirsem anlarlar diye düşündüm bakalım umarım olumlu dönüş olur

• ⭐⭐

@bayram34 öncelikle sürecinizi imzanıza taşıyın doğru cevaplar almak için, yönergeler burada mevcut.

Mülakatınız sonrası doğacak çocuğunuz için F2A vizesi ile Greencard edinebilirsiniz, ilgili konu başlığına buradan erişebilirsiniz.

• an itibariyle gelen mail ile kcc ile dosyami viyanaya tasindigi hakkinda cevap geldi hakkimizda hayirlisi olur umarim.

• @onuru merhaba 2025 için şimdiden taşıtabiliyoruz yani dosyayı

• ⭐⭐⭐

@dodofast, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba adres eklerken üniversite yaşadığım yeri eklemeyi unutmuşum çok fazla adres değiştirdiğim için yasal olarak gözüktüğüm yerleri yazayım dedim ve formu biraz hızlı gönderdiğim için eklemedim 2025 talihlisiyim dosyamı 2025 mali yılı geldiğinde mi taşıyabiliyorum yoksa şuan bile kcc aracılığıyla dosyamı başka bir konsolosluğa taşıyabilir miyim ?

Adres eklemelerini mülakat aldıktan sonra yapabilirsiniz.

KCC aracılığıyla current olmadan önce herhangi bir zamanda dosya taşıma yapabilirsiniz, şu an bile.

• @EzgiLera çok teşekkürler

• @bayram34 mali yıl bitmeden çocuğunuz doğarsa konsolosluğa e mail atarak vize talebinde bulunabilirsiniz.

• Arkadaşlar ben de şimdiden KCC ile dosya taşımayı düşünen 2025 talihlilerinden biri olarak size iki soru sormak istiyorum.

1- Hong Kong'a KCC aracılığıyla dosya taşıyan çok fazla arkadaş var gördüğüm kadarıyla. Peki ya bu yığılmanın sonunda Hong Kong'un size mülakat vermeyeceğinden korkmuyor musunuz? Herkes bir yere yoğunlaşmış. Dosya taşıma düşüncesiyle bu yoğunluğun kurbanı olunabilir mi? Çünkü ben de Hong Kong'a taşımayı düşünüyorum dosyamı, bu yüzden soruyorum.

2- Viyana'da oturma izni veya yeşil pasaportu olmayan arkadaşlar Viyana'ya dosya taşıma kararını nasıl bu kadar rahatça alabiliyorlar? Çünkü Avusturya en zor vize veren ülkelerden diye biliyorum. Olası bi vize alamama durumunda büyük sıkıntı yaşanacağı için Viyana'yı düşünen neden bu kadar çok kişi var? Schengen'i başka ülkelerden alıp mı Viyana'ya gidiyorsunuz? Öyleyse hangi ülkelerden Schengen başvurusu yapmak mantıklı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• @onuru teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için o zaman mali yıl başlamadan gidebileceğimiz ülkelere dosya tasima işlemi yapılabilir anladığım kadarıyla süreçte başladığında islemimizi hemen gerçekleştirebiliriz daha iyi ve daha rahat. kesinlikle dosya taşıyacağım ama youtube de yeterince deginilmemis bu konuya daha önceki deneyimleri okuyup umarım süreci daha iyi anlarım 🙂

• @dodofast, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onuru merhaba 2025 için şimdiden taşıtabiliyoruz yani dosyayı

merhabalar, evet kcc aracaligiyla dosyanizi tasitabiliyorsunuz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@SEYMENOGLU forumda bununla ilgili tercrübeler var, geçmiş yılların deneyimlerine detaylıca bakın.
    ancak bunu ankara'da yapmanızı tavsiye etmem, şu an bu şekilde yapmaya kalkmış, ayrı anne / baba / çocuk çokça aile var.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ben-Batur sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kayaomerrrr eğitiminizi orada aldıysanız eğer diplomanızın da aslı gerekebilir.
    bunun dışında gerekli tüm evrakları almışsınız, bol şans.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

77

47.0k
Users

4.7k
Topics

459.6k

| | | |