Teşekkür ederim cevabınız için.
-
-
@kinghaze35 kcc ile taşıdım. Forum içerisinde mail örnekleri mevcut kalacağınız adresle beraber mail atabilirsiniz.
-
@Yaman-0 Eylül 2024 de foruma üye olunmuş. muhtemelen DV25 talihlisi.
-
@gucarslan dur daha keşkeleri göreceksin 🙂 Geçen seneki konuşmaları incelerken çok denk geldim. ama şunu gördüm maşallah elinden geleni yapmışsın çok insanın hayatına dokunmuşsun. belki etmeyenler olmuştur onlar adına teşekkürler 🙂
-
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
@Tunc-oz, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
@EzgiLera olmuyor ezgi hanım doğru yazıyorum Electronic Diversity Visa Confirmation Number yinede olmuyor yanlış diyor
DS260 formunda yazan, AA ile başlayan numara değil, çekiliş başvurusu yaptığınızda size verilen 2025 ile başlayan numarayı deniyorsunuz değil mi?
Ayrıca dediğiniz gibi 10 kez hatalı denediyseniz formunuzu kitlemiş olma ihtimaliniz yüksek. Doğrusuna emin olmadan daha fazla deneme yapmayın.
-
@misha90, içinde söyledi: Sayılarla DV2024
@deebee Şuan halihazır vize basılma hızına göre dünyada günde ortalama 400-500 vize basılsa, eylül sonuna kadar tam 55 bin vize denk gelecek gibi duruyor.
Aşağı yukarı evet, bu tabloda AoS yapan kişi sayısı görünmüyor, tam sayıyı bilmiyoruz geçmiş yılların rakamları 1.000 civarı olduğunu düşündürüyor, onu da eklemek lazım. Son günlerde mali dönem bitmeden AP’ye kalanların onaylarını da yetiştirmeye çalıştıkları için biraz hızlı gitmesi de normal.
-
Merhabalar Lise diploması eksikliği için mulakat erteleme mi yoksa mulakata girip ap e kalmayı mı tercih etmeliyim sizce hangisi daha risksiz ve mulakat erteleme nasıl yapabilirm tesekkurler
-
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ibrahimyuce merhaba, turkce karakter ve noktalama isaretleri yuzundendir. Klavyenizi ingilizce yaparsaniz daha kolay ilerlersiniz.
Ek olarak, sorulariniza yanit alabilmek icin lutfen imzanizi ekleyin.
-
Dün İstanbul'da bir Amerikalı tırcı arkadaşın davetine katıldım yaklaşık 100 kişiydik . sanırım 5 kişiye grenncard çıktı .bir abi Amerika vizesi sahibiyken bu yıl çekilişte çıktı.bir diğer arkadaş maayıs ayında mülakat almış on gün sonra Amerikaya uçacaktı.gençlerin hevesi ilgisi yüksekti.ortak hayaller kuran insanlarla bir arada olmak güzeldi.Nasip olursa gelecek yaz Amerika'dan yazarız.
-
@mnamiz schengen alma konusunda bir sorun yaşamayacağınızı düşünüyorsanız bence riske atmadan direkt viyanaya taşıyın. eğer Schengen de sorun yaşarım diyorsanız ve maddi durumunuz el veriyorsa hong kong a taşıyın ankaraya bel bağlamayı pek mantıklı görmüyorum şahsen.
-
This post is deleted! -
@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@onuru @EzgiLera Suan maili gonderdim,otamatik gonderildi maili geldi. bakalim ne cevap gelicek.2025 yilinda orada olacagim dosyami tasirmisiniz gibi birsey yazdim .hayirlisi neyse o olsun artik
merhabalar,
hayirli olsun. umarim sorunsuz bir surecimiz olur.
-
@rezanclz eklediğiniz resimde case number açık olarak görünüyor.
-
@finalhope şimdi düzelttim çok sağolun gözümden kaçmış
-
Biraz önce KCC' ye dosyamın Viyana'ya taşınması için e-mail gönderdim. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
-
Merhaba arkadaşlar. Ben de 2025 talihlilerinden biriyim. Benim 2 sorum olacak; Dosya numarasının aktif olması ne demek? Vize randevusuna gittiğimizde hesabımızda para olması gerekiyor mu? Gerekiyorsa ortalama ne kadar?
-
@rezanclz rica ederim. sürecinizde başarılar dilerim.
-
@Eagle2015 hayırlı olsun current demek sizin case numaranızın aktif olduğunu randevu maili alacağınızı gösterir ( dosyanızın bulunduğu ABD büyükelçiliğinin çalışma temposuna bağlı) ve bankada 15-40 bin dolar para olması sizin için artı olacaktır
-
-
Forumda aradim ancak bulamadigim icin soruyorum,
Greencard talihlisi dosyasini farkli bir ulkeye transfer edip orada gorusmeye girse, esi ve cocuklari Turkiye de gorusmeye girebiliyor mu? (follow to join) yapabiliyormuyuz ? Biraz internette arastirdim ancak follow to join yapan tecrube etmis bilgi sahibi arkadaslar varsa tesekkurler.
-
@Eagle2015 merhaba. Öncelikle tebrik ederim. Birinci sorunuzun cevabı için bu başlığın ilk iletisinin üçüncü maddesini inceleyebilirsiniz. İkinci sorunuzun kesin bir cevabı yok. Finansal kaynaklarınızı sunmanızı talep ediyorlar ama herhangi bir alt limit yok. Forumdaki genel tavsiye bekar bir kişi için 10-15 bin dolar gösterilmesi yönünde ama daha düşük miktarlarla vize alanlar oldu, mesela ben. İlerleyen zamanlarda sorularınıza cevap alabilmek için sürecinizi imzanıza taşımalısınız. Yönerge için tıklayınız. Kolay gelsin.
-
@VIRTUE Kısa ve öz yazdıysanız. En geç yarın olumlu cevap alırsınız merak etmeyin.
-
@yck06 2025 yılı içerisinde ben ve ailemin bazı dönemler Viyana'da bulunacağını, dosyamızın Viyana'ya taşınması'nın bizler için daha uygun olacağını belirttim. ️
-
Merhaba 2025 talihlisiyim case numaram 21k dosya taşımayı düşünüyorum numaramın current olmasını beklersem zaman kaybı mi yaşarım? Bir kaç kişi current olmadan dosya taşımayı riskli görüyor nasıl yapılmalı sizce. Bir de schgen vizesi ve yeşil pasaportun öneminden bahseder misiniz neden herkes schgen vizesini altı çiziliyor
-
@sılassingec-12, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba 2025 talihlisiyim case numaram 21k dosya taşımayı düşünüyorum numaramın current olmasını beklersem zaman kaybı mi yaşarım? Bir kaç kişi current olmadan dosya taşımayı riskli görüyor nasıl yapılmalı sizce. Bir de schgen vizesi ve yeşil pasaportun öneminden bahseder misiniz neden herkes schgen vizesini altı çiziliyor
Sorularınıza cevap almak için bu başlığa yazmanız gerektiği söylendiğinde bir de imzanızı ayarlamanız gerektiği söylenmişti. Başlık doğru ama hala imzanızı ayarlamamışsınız. Sorularınıza cevap almak için imzanızı ayarlamalısınız.
-
@SEYMENOGLU, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Forumda aradim ancak bulamadigim icin soruyorum,
Greencard talihlisi dosyasini farkli bir ulkeye transfer edip orada gorusmeye girse, esi ve cocuklari Turkiye de gorusmeye girebiliyor mu? (follow to join) yapabiliyormuyuz ? Biraz internette arastirdim ancak follow to join yapan tecrube etmis bilgi sahibi arkadaslar varsa tesekkurler.
Evet teoride yapabilirsiniz bunu. Ancak Ankara onlara mülakat vermek “zorunda” değil. Asıl talihliye mülakat vermediği gibi onlara da mülakat vermeyebilir. O yüzden ailecek vizenizi almanız sizin için daha az stresli ve pratik olacaktır.
Aileniz Almanya’da siz İtalya’da yaşıyor olsanız, siz İtalya’da vizenizi aldıktan sonra aileniz de Almanya’da alabilir mesela. Yani denklemden Ankara’yı çıkarttığınızda hiçbir sorun yok.
-
@VIRTUE İyi yapmışsınız. Bu sene yönetmelik değişikliğinden galiba çoğu talebi olumlu karşıladılar.
-
@EzgiLera @ugursway @gouryella hepinize yanıtlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Ben verdiğiniz bilgiler doğrultusunda yüksek lisansa başvurmayı tercih ettim, umarım kazanırım. Tekrardan teşekkürler.
Benzer Başlıklar
103
46.1k
Users
4.6k
Topics
454.4k