DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐

@lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar benim sorum, şu anda KCC aracılığıyla mülakat yerini herhangi bir yere taşıttıktan sonra, o mülakat yerine gittiğimizde sorunsuz bir şekilde o mülakata girebilecek miyim? Geri çevirirler mi senin oturumun yok şu yok bu yok diye?

Mülakat verirlerse geri çevirmezler. Mülakat dağıtımlarında vatandaşları önceliklendirebilirler. Ama EU bölgesinde bunun da sorun olacağını sanmıyorum.

Mülakatta oturum izninizi veya orada bulunma amacınızı sorabilirler ama birçok konsolosluk yapmıyor bunu. Yeni yönetmelikten sonra bu durum ne olacak onu da bilmiyoruz çünkü henüz kimse mülakat almadı.

• ⭐⭐⭐

@mnamiz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Vildan-0 , çok teşekkür ederim bilginiz için. Yanı 2025 Ocakta o gune olan performansa baghlı olarak dosya tasımak ve ya tasımamak kararını vermem daha dogru olur?

Eğer current olursanız KCC aracılığı ile dosya taşıma yapamazsınız.

• @EzgiLera Kcc ye bildiginiz uzere dosya tas. icin mail aticagim ancak formati nasil olmali forumda aradim denk gelemedim galiba .konuya ne yazmaliyim vs

• ⭐⭐⭐

@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mailimiz nasil duzenlemeliyiz onem arz edermi? Konu vs buralara neler yazmaliyim kcc dosya tasima talebi icin ,bunlari nasil ogrenebilirim

Case Transfer konu.

Mail içeriğine CN, Full Name, Doğum tarihi ekleyin. Kısa ve öz bir şekilde şu konsolosluğa taşımak istiyorum yazın.

• ⭐⭐⭐

@cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@yck06 daha önce Brezilya yi deneyen oldu mu?

Arama kısmına Brezilya yazın. Deneyim yazan varsa görürsünüz.

• ⭐⭐⭐

@fahriakc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Emre-Kurtulmuş Yurtdışıyla da yazışıyorum. Ankaraya da mail gönderdim içimde kalmasın. Mailler artarsa belki bi adım atarlar.

Güzel hayaller 🙂
    Biz zamanında ne e-mailler ne faxlar gönderdik. Çok gelirse hiç cevap vermiyorlar 🙂 Mülakat vermemelerini zaten söylemiyorum bile.

• Merhaba,

DV2025 Kazananıyız. Asıl kazanan eşim, DS260 formunu doldururken kendi bilgilerimi doldurduğum kısımda çalışma geçmişini çok ayrıntılı doldurmadım. Yani aslında çok fazla sigortasız çalıştığım için resmi olarak çalıştığım yerleri yazdım. Bu kısımdaki gayri resmi de olsa bu eksiklikler problem olur mu acaba?

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

• @Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onuru Baya hizli olmus ben bir mesai atlattim sizin is cozulmus hayirlisi olsun 🙂 sureci paylasalim

merhabalar, evet baya hizli donus yapti kcc dosya tasimayla ilgili. siz mail attiniz mi tasimayla ilgili?

Bu arada kcc ye mail atarken dikkat ememis gereken birsey varmidir.mail nasil olmali vs bilgisi olan 🙏🙏🙏

Merhabalar,

Ben su sekilde mail attim. onumuzdeki aylarda hongkong ta bulunacagim bu nedenle dosyami tasirmisiniz diye. ek olarak kac kisi oldugumu,cn numarasi ve dogum tarihini ekleyip gonderdim.

@onuru bu arada kcc mail adresi neydi ve ne sekilde dolduracagiz peki cn number vs

merhabalar tekrardan,

[email protected] kcc nin mail adresi. ben konuya cn numarami yazdim. mail iceriginede cn numarasi,adi soyadi,dogum tarihi hong kongta bulunacagimi ve dosyami tasimalarini rica ettim.

• Öncelikle merhaba arkadaşlar forumu yeni keşfetmiş biri olarak sizin değerli fikirlerinize ve tecrübelerinize başvurmak istiyorum sıram 16 binlerde olduğu için çoğu arkadaş gibi benimde Ankaradan pek ümidim yok Romanyada 1 yıllık oturumum var ve yüksek ihtimalle davetiyeyle ispanyadan schengen alabilecek durumdayım daha önce aldım. Forumda araştırmama göre romanyaya dosya taşıyan pek olmamış sadece eşi rus vatandaşı birini buldum bükreşteki konsoloslukla ilgilide tek bulduğum bilgi bu sene 32binlere kadar çıktığı sizce dosyam aktif olmadan mülakat yerimi romanya mı yoksa viyanaya mı taşımalıyım viyanaya romanya veya ispanya vizesiyle gidersem sorun ederlermi sizce.

• @onuru Tesekkurler bende en yakin zamanda yazacagim maili insallh hayirlisi olur bizler icin

• @e-krkrt oturumunuz varsa Romanya daha iyi bir seçenek olur gibi bence

• Hepimiz dosya taşımayı düşünüyorsak Ankara kimi mülakata alacak 😅

• @VIRTUE
    Selamlar, artık daha fazla AS dosyalarına bakabilirler.

• ⭐⭐⭐

@e-krkrt şahsi fikrim madem romanya oturumunuz var konsolosluk performansıda iyiyse direk oraya odaklanmanız yönünde olur. Elinizde A planı varken, B planına odaklanmak çok doğru bir tercih olmayabilir. Neden söylüyorum bunu derseniz evet şu anda bir çok konsolosluğa KCC aracılığıyla oturumsuz vs dosya taşıyanlar var ama yığılmanın olduğu bir konsoloslukta o konsolosluğun nasıl bir tavır sergileyeceğini henüz bilmiyoruz

• @ugursway Gerçekten üzücü. Başka bir ülke vatandaşları bizim yaşadığımız sıkıntıyı yaşıyor mu? Hiç sanmıyorum.

• @EzgiLera hanımefendi'nin yazdıklarından şu neticeyi çıkardım; Ankara'ya güvenmiyor ve dosyanızı taşımak istiyorsanız numaranız current olmadan dosyanızı taşıyın.
    Ankara'nın performansını takip edin, duruma göre current olmadan Ankara' ya geri taşıyabilirsiniz.
    Geçmiş yılları baz aldığımızda yüksek numaralara Ankara' da mülakat şansı çok zayıf ihtimal. Yeni yönetmeliklerle en azından dosyamızı taşıyarak bir şans elde ediyor olmamız. Bu bilgiler doğrultusunda bende bu hafta dosyamın taşınması için KCC' ye mail atacağım. @Ezgilera @ugursway özellikle teşekkür ederim.

• @onuru @EzgiLera Suan maili gonderdim,otamatik gonderildi maili geldi. bakalim ne cevap gelicek.2025 yilinda orada olacagim dosyami tasirmisiniz gibi birsey yazdim .hayirlisi neyse o olsun artik

• Merhabalar kendim için DS260 formu doldurdum şimdi eşim ve iki çocuğum için dolduruyorum yalnız US yasalarına uygun aşılarınız var mı kısmında hayır dediğimde açıklama yazıyorum ama kabul etmiyor. Yazım yanlışı var dediği için atlayamıyorum. Bilginiz varmı acaba.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

127

46.1k
Users

4.6k
Topics

454.4k

| | | |