Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
@Flight101 Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ,evet biraz kafam karışıktı bu konu ile ilgili aydınlattığınız için teşekkür ederim sağolun ,yolunuz açık olsun .
-
@TuttoSPORT Teşekkürler, darısı başınıza
-
Bir executive order'a bakar bu arada. İsterse tüm ülkeye tüm immigrant girşini durdurabilir. Covid zamanı yaptı bunu. Şimdi bizim gibi 20K+ olanlar için en büyük tehlike büyükelçiliklerin Trum etkisiyle bürokrasiyi arttırıp gecikmelere yolaçması olarak görüyorum.
-
-
@bahasever , Siz Artik Amerikadasiniz.
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkürler
-
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@yck06 Hocam Ankara da hiç umudum yok.
-
millet selamlar ,2025 icin kcc ile dosya tasima yapanlar vardi simdiden , son durum nedir gelen mailler olumlumu olumsuzmu,ayrietten bu tasimadan sonra konsolosluklarin talepleri varmi onlarla iletisim kuran oldumu.hadi tasidik diyelim konsolosluk oturum vs isterse yandik
-
@fahriakc Hocam mantık basit. Ankaradan zaten mülakat gelmez gibi düşün taşıt dosyanı bir yere. Eğer taşıyıp birde mülakat verirlerse en azından mülakata girme şansın olur ki bu şekilde temmuz ayında mülakata girecek 2 kişi var.
-
@fahriakc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@yck06 Hocam KCC den taşıma yapmadan önce konsolosluktan onay maili alabilir miyim diye mail atmıştım ne kadar doğru ondan da emin değilim açıkçası. Aksi halde KCC ile dosya taşıdığım konsolosluk oturum , vatandaşlık vs isteyebilir, buraya neden taşıdın bize mi sordun gibi olay çıkabilir ortaya.
Öyleyse işinizi kolaylaştıracak küçük bir tüyo vereyim size. Konsoloslukların web sitelerini inceleyin.
Genelde web sitelerinde X ülkesi vatandaşları ve oturum sahibi olanlar için mülakat planlanır gibi ifadeler yazar. Ama bazılarında yazmıyor. Sadece önceliğin vatandaş ve oturum sahibi olanlarda olduğu yazıyor. İşinizi garantiye almak istiyorsunuz madem, bu ifadenin yazmadığı konsolosluklara taşıtın. Ama sizin gibi başkaları da taşıtırsa konsolosluk size mülakatta “oturumun nerede?” diye sormayacak olmasına rağmen mülakat da vermeyebilir çünkü kapasitesi yetmez.
Daha önce kimse oturumsuz dosyasını taşıtamamışken 2022 yılında bu detayın fark edilmesi sayesinde oturumsuz dosya transferleri başladı. Tabi DoS’un “Verebildiğiniz kadar çok mülakat verin!” baskısı da etkili oldu.
-
@EzgiLera
Bu detayı da dikkate alıp ona göre araştırma yapacağım. teşekkür ederim.
Garantiye almak tabi istiyorum ama bunun yanında Konsolosluğa öncelikle sorup onay almak istememin amacı dosyayı taşıyıp emrivaki yapmış olmamak. olumsuz hava yaratıp hiç randevu da vermeyebilirler.. -
@EzgiLera bizimki greencard ta sayılmaz anneannemden dolayı oturum ve calısma ıznı kazandı anneannemın cocukları ve torunları. resmi siteden bizzat bu işlerden anlayan dayılarım abim bakıyor dolandırılma yok. bu bizim için ayrı bir durum ama mülakatımız olacak bizim de. zarf bekliyoruz.
-
@EzgiLera Belirttiğiniz X ülkeleri vatandaşları için mülakat planlanır ile ilgili bilgileri konsolosluk sayfasında hangi başlık altında bulabiliriz.
-
@gucarslan verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim 2025 talihlisiyim üniversitem bu sene bitecek diplomamı almış olacağım ve pasaportumu da yenileyeceğim bu iki nedenden dolayı formumu açtırıp güncelleme yapmayı düşünüyordum güncelleme yapmamamız gerektiğinden bahsetmişsiniz güncellemediğimiz bilgilerin beyanını ne zaman yapabiliriz
-
@Busra-Dezen belirttiğiniz detaylarda vize türü ne oluyor? Anladığım kadarıyla Diversity Visa değil sizinki.
-
@Cansu-mer ilgili iletinin meali;
"ben bu kadar iletiyi okuyamam, biri özet geçsin"
-
@Hüseyin-1 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
ilgili güncellemeyi mülakat aldığınızda yapabilirsiniz. -
@Busra-Dezen lütfen öncelikle vize türününüz açıkça belirtin. bulunduğunuz başlık çeşitlilik vizesi için, lütfen farklı vize türleri için bu başlığı kullanmayın.
ayrıca bu ülkede abd konsolosluğu'ndan zarfla gelen bir mulakat bildirimi olmaz genelde.
gelen ya mahkeme celbi ya da trafik cezası oluyor genelde; ama yine de siz bilirsiniz.. -
@rasitcenngiz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera Belirttiğiniz X ülkeleri vatandaşları için mülakat planlanır ile ilgili bilgileri konsolosluk sayfasında hangi başlık altında bulabiliriz.
Her konsolosluk için farklıdır muhtemelen. Konsoloslukların sitelerine girip biraz kurcalayın. Tabi Greencard, çekiliş gibi başlıklar varsa onlara yoğunlaşın.
-
@fahriakc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera
Bu detayı da dikkate alıp ona göre araştırma yapacağım. teşekkür ederim.
Garantiye almak tabi istiyorum ama bunun yanında Konsolosluğa öncelikle sorup onay almak istememin amacı dosyayı taşıyıp emrivaki yapmış olmamak. olumsuz hava yaratıp hiç randevu da vermeyebilirler..Tabi ki her şey mümkün. Ancak zaman kısıtını da unutmayın.
-
@gorkemuz Merhabalar, ilk sorunuzu cevaplamadığımı fark ettim.
- Hiç geç değil. Dosya taşıma yapacaksanız dahi size mülakat maillerinin geleceği en erken tarih Ağustos olacağı için eşinizle evlenmiş olacaksınız zaten.
-
-
Geçen hafta Tiflis Gürcistan a gönderdiğim dosya taşıma talebine yalnızca Azerbaycan ve Gürcistan oturumlu kişilerin dosyalarına baktıklarını yazarak olumsuz yanıt verdiler.
-
@fahriakc kazananı olduğunuz DV2025 sürecinde mali yıl 01.10.24 tarihinde başlayacak bu dönemin kazananı olarak.
Bu mali yıl başlangıç tarihinden önce ve/veya sahip olduğunuz CN cut off olmadan konsolosluklara hitaben yapacağınız dosya taşıma taleplerinizin tümü beyhude ne yazık ki, aksi düşünen forum yöneticisi veya deneyimli kullanıcı var ise düzeltecektir.
Bu zaman içerisinde geçmiş deneyimlerden yola çıkarak, dosya taşımak istediğiniz konsolosluğun ülkesine göre o ülkeden yasal oturma izni / çalışma izni / turistik vize (örnek Kanada) alarak KCC aracılığıyla taşımak sahip olduğunuz CN doğrultusunda süreciniz adına daha doğru olacak düşüncesindeyim. Son karar tabii ki sizin, bol şans
-
mülakat dağıtımları tamamen random mu yapılıyor? geçen forumda gezinirken dv 2024 talihlileri için ağustosta mülakat dağıtıldığını gördüm. yoksa belirli bir takvim falan mı var?
-
bu sene (2025)cut off olmadan yururlukteki bir degisiklikten dolayi dosya tasima yapanlar oldu diye lanse edildi ama napicamizi sasirdik .kimi cut off u beklenmesini kimide suan tasima yapildigini paylasti.ancak dusuncem su benim varsayalim tasidik bir yere cut off zamani konsolosluk oturum vs gibi seyler isterse iste o zaman sıkıntıya girecegiz zannedersem.ben cut offu beklmeden bu ay icinde yapmayi planliyordum ancak durumu öngöremiyorum
-
Merhaba https://dvprogram.state.gov/ESC/ sitesine baktigim sirada ds260 ile alakali su yazilarin yazildigini gordum "Your case will not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available and the principal applicant/selectee has submitted a complete and valid DS-260 application. You will need to provide all other documentation at the time of interview. You can see a list of required documents that you will need to provide at https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-prepare-supporting-documents.html. If you are scheduled for an interview, you will receive an e-mail notification message. These important e-mails will be sent to the email address you provided on your initial application. Notify KCC at [email protected] if your e-mail address changes to ensure you receive all notifications regarding your Diversity Visa case." bu ne anlama geliyor hicbir bilgim yok yardim edebilecek birisi var mi ? ds260 formumun iptal olmasi anlamina mi geliyor cunku Your case will not be scheduled for an interview appointment diyor lutfen yardim edebilecek birisi varsa yazsin
-
Benzer Başlıklar
82
49.0k
Users
4.7k
Topics
468.6k