@dkerim bilgim yok. ama genel olarak tum yaptirdiginiz asilarin bilgi evragini covid sertifikasyonunu goturun.
-
@Falcon-1 tekrar hayırlı olsun. Bizde p.tesi sabah inşallah giriş yapacagız. USCIS ödemesini tr den yapacaklar için VPN kullanmadan giriş yapılmıyor maalesef. VPN kullanarak ödeme yaptık. Biz Ankara'dan gideceğiz en iyi bilet fiyatı Londra aktarmalı bulduk, brıtısh aırways ile istanbul-londra-phıledıphıa gidiş-dönüş 900 dolar şeklinde bulduk.
-
@Serapp aa, daha kolay uyum sağlayacağımı gösterme fırsatım olur diye düşünüyordum. Haklı olabilirsiniz, yorumunuz çok kıymetli teşekkür ederim. @gucarslan sizin fikriniz nedir? Daha önce konsoloslukta böyle bir sponsorluk/job offer sunan oldu mu?
-
@istalin, içinde söyledi: Sayılarla DV2025
@blueboy21 her ülkenin kotası var özbeklerin çok alması bizleri etkilemiyor 4 bin olduklarında o ülkeden cağırmazlar artık
Zaten 5500 kisi kazanmis. 52000*0.07=3640 ta keserler normalde. Ama o kadar cok vize basacaklarina.ihtimal vermiyorum. 5500 de 3600 kisinin sureci surdurmesi normal degil.
-
-
@selens1907 evrak talebi süreci kaldırılalı 3 yıl oldu.
sadece mülakat maili beklemelisiniz. -
@dkerim bilgim yok. ama genel olarak tum yaptirdiginiz asilarin bilgi evragini covid sertifikasyonunu goturun.
-
Viyana’da sağlık muayenesine hangi tarihte girmiştiniz, tam olarak gün/ay/2024? Mülakat sonrası pasaportunuz ile birlikte teslim aldığınız sarı zarfiniz olmaksızın göçmenlik sürecinizi tamamlayamazsiniz.
-
@gucarslan ANK nın 17000 lere randevu vermeyeceğini düşünerek sorun olacağını sanmıyorum. Viyanadan olmadı Hk ya başka bir yere deneriz randevu gelmezse
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21, 2024 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@muammerkrgvs, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Eşime loto çıktı ve onun üzerinden formu doldurdum. Kendim için form dolduracak miyim? Nasıl nereden doldurucam? Teşekkür ederim
Başvuru yaparken evli miydiniz?
Eşiniz için formu doldurduğunuz ekranda kendiniz için de bir form yok muydu?
-
Değerli arkadaşlar sohbet bölümüne sordum yanlışlıkla, aslında buraya sormam lazımdı. KCC üzerinden dosyamı kanada’ya taşıdım ama elimde sadece turist vizem var. Konsolosluk oturumun yok bu iş olmaz der mi?
-
@mymuyi sizinle aynı durumda olan DV2024 kapsamında 12.07.24 tarihinde Montreal'de mülakata girecek olan @emirhan1 isimli kullanıcı var, kendisinin paylaşımlarını okumanız ve onun sürecini takip etmeniz sizin de sürecinizin yararına olacaktır. Sizinle aynı şekilde turist vizesi ile dosyasını Montreal'e taşıdı. Bol şans...
-
@serserotek, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Beyza-0
Mülakata çağırılmama gibi bir sorun yaşanmayacaktır. Mülakat sırasında kontrol ediliyor ds260 forum. Bu sırada sizlere zaten sorulacaktır. Adres bilgileriniz güncel mi durumunuzda değişiklik var mı gibisinden. O sırada söyleyip memur tarafından düzenleme yaptırabilirsiniz. Tabi dilerseniz mülakat tarihinizin kesinleşmesi sonunda ilgili konsolosluğa güncel adresim değişti adres bilgimde eksiklikler var formun düzenleme kilidini açılması talep ediyorum gibisinden bir mail ile mülakata gitmeden açıp düzenlemiş olabilirsiniz. Ben şahsen bir kere bilgi güncellemesi yaptım. Yani açtırıp tekrar submit ettim.Anladım çok sağ olun cevabınız için
-
-
Merhabalar. Ben ingilizce öğretmeniyim ve Gürcistan’da bir dönem olacağımı belirterek mail atmıştım Kcc ye dosya taşımak için. Kabul aldım şükür. Süreç her şey yolunda ilerlerse mülakat almam mümkün.
-
Merhaba. Okuduğum kadarıyla, 4 kişilik bir ailenin mülakat aşamasında bankada yaklaşık 30 bin dolar nakit bulundurması gerekiyor. Bu tutar mülakatın hemen öncesinde hesaba yatırılsa olur mu yoksa uzun bir süredir hesapta olması mı gerekiyor? Ne kadarlık bir süre hesapta olması uygun olur? Bu tutar dolar olmak zorunda mı yoksa dolar karşılığı TL de olabilir mi?
-
Arkadaşlar merhaba,
DV çekilişinde kullandığım mailim ds-260 doldururken hata verdi ve yeni bir mail adresi alıp ds260 a onu ekledim.Her iki mail de bana ait tabii umarım ds260 a yazdığım yeni maile mülakat mailim gelir.Sorun şu ki ben formu doldurup gönderdim yeni bir mail kullandığıma dair KCC bilgilendirmedim ,bilgilendirmeye gerek var mıydı?
@ugursway bey sanırım sizin de mailinizi kabul etmiyordu sistem siz nasıl yaptınız ?Teşekkürler
-
@mymuyi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Değerli arkadaşlar sohbet bölümüne sordum yanlışlıkla, aslında buraya sormam lazımdı. KCC üzerinden dosyamı kanada’ya taşıdım ama elimde sadece turist vizem var. Konsolosluk oturumun yok bu iş olmaz der mi?
Konsolosluğun oradaki oturumunuzu sorma hakkı var evet. Ama yeni açıklanan yönergede başka konsoloslukta mülakata girmek için orada oturum sahibi olmanız gerekmediği, orada bulunmanın veya yaşamayı planlamanın yeterli olabileceği yazıyordu. Yani bunun pratikte nasıl olduğunu deneyimlenmek için henüz fırsat olmadı ama siz forumu takipte kalın. Özellikle size benzer süreçte olanları daha sıkı takip edin.
-
@pnarr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhaba,
DV çekilişinde kullandığım mailim ds-260 doldururken hata verdi ve yeni bir mail adresi alıp ds260 a onu ekledim.Her iki mail de bana ait tabii umarım ds260 a yazdığım yeni maile mülakat mailim gelir.Sorun şu ki ben formu doldurup gönderdim KCC bilgilendirmedim ,bilgilendirmeye gerek var mıydı?
@ugursway bey sanırım sizin de mailinizi kabul etmiyordu sistem siz nasıl yaptınız ?Teşekkürler
Formu gönderdiğinizden KCCnin haberi var
Mülakat haberinin yeni mailinize gelmemesi olası. Zaten nereye geldiği de çok önemli değil çünkü sistemden girip kontrol edeceksiniz.
-
@EzgiLera Aa Öyle mi ? Ben her şey maile bağlı olduğunu biliyorum.Mülakata dair bilgilendirme gelicek maile ve o şekilde mülakat gününden haberimiz olucak diye biliyorum.Hatta mülakat mail çıktısını da almak gerekliymiş.Yanlış mı biliyorum?
Yeni mail aldığımı ve ds260 bunu kullandığıma dair bir bilgilendirme yapmadım.Eksik yazmişim
-
@YasinKsk, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-Merhaba değerli forum yetkilileri ve üyeleri, öncelikle bu kadar değerli bilgilerin olduğu bir forumda paylaşımda bulunarak, menfaatsiz yardımda bulunan ve birbirine destek olan herkese çok teşekkürler.
-Asıl talihli eşim Azerbaycan vatandaşı, bense Türk vatandaşıyım. Türkiye'de ikamet ediyoruz ve 28 Mayısta KCC aracılığıyla dosyamızı Tiflis'e taşıdık. Herşey yolunda giderse mülakata Tiflis'te katılacağız.
-Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlara birkaç sorum olacak.
-Öncelikle eşimin ingilizcesi şuan mülakat için yeterli değil benim ingilizcem ise yeterli. Mülakat esnasında tercüman ile anlaşmamız gerekli mi yoksa mülakata beraber gireceğimiz için benim çevirmeme müsaade ederler mi?
-Ankara dışında mülakata katılacaklarda e-devletten İngilizce çıktı alınan belgelerde sıkıntı olduğuna ve tanımadıklarına dair gönderiler okudum. Resmi sitede belgelerin İngilizce olması veya yeminli tercüman tarafından çevirilmiş olması yazıyor sadece. Bu belgelerin ıslak imzalı veya apostilli olması ap ye düşme ihtimalini azaltır mı?
-Tiflis mülakat deneyimlerinde YouTube da dışardan gelenlerin mülakattan önce en az 2 hafta bulunmaları gerektiğini okudum bunu tecrübe eden var mı?
-Son olarak ülke dışından geleceğimiz için mülakat olumlu sonuçlanırsa pasaportların teslim alınması için kurye bilgilerinde konsolosluktan teslim alma gibi bir seçenek mi var? Mülakat sonrası resmi tatil olmazsa 2 gün içinde pasaportların teslim alınacağını okudum fakat adres kaydı ile ilgili detayı bulamadım.
-Şimdiden destek olan herkese teşekkürler. Süreç ilerlediğinde ve tecrübe kazandıkça bu platforma sizler gibi elimden gelen desteği vereceğim.Arkadaşlar yeni kullanıcı olduğum için gönderim geride kaldı. Sorularımın cevabını bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. Diğer ilgili arkadaşlar için de çok yardımcı olacaktır.
-
@pnarr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera Aa Öyle mi ? Ben her şey maile bağlı olduğunu biliyorum.Mülakata dair bilgilendirme gelicek maile ve o şekilde mülakat gününden haberimiz olucak diye biliyorum.Hatta mülakat mail çıktısını da almak gerekliymiş.Yanlış mı biliyorum?
Yeni mail aldığımı ve ds260 bunu kullandığıma dair bir bilgilendirme yapmadım.Eksik yazmişim
Mülakat maili yani mülakat postası e-mail değil. Tabi şu an sistem online olduğu için ekranda görünen yazının çıktısını alıyorsunuz ki aslında Ankara için gerek yok, sormuyorlar.
Size gelen mailde mülakat bilgileriniz yazmayacak. Sisteme girip kontrol edin diye haber veriyor siz de kazandığınızı öğrendiğiniz sayfaya girip mülakat bilgilerinizi öğreniyorsunuz. Yani forumu takip ettiğiniz sürece mail gelip gelmemesi önemli değil.
-
This post is deleted! -
merhaba ankara çok yavaş diyorlar. acaba aylık mülakat istatistiği varmıdır? ayda kaç kişi dv mülakatına gidiyor?
bide dv2024 bugün itibariyle son case no kaç acaba? teşekkürler. herkese hayırlı olsun -
Yıllara göre aylık DV onay adedi dv2024 dv2023
ekim ankara 29 49
kasım ankara 26 74
aralık ankara 109 48
ocak ankara 175 141
şubat ankara 114 86
mart ankara 114 127
nisan ankara . 64
mayıs ankara . 71
haziran ankara . 72
temmuz ankara . 239
ağustos ankara . 268
eylül ankara . 240
.
toplam 567 1081 -
-
arkadaşlar selam dosya numarası current olmadan mülakat alan oldu mu hiç daha önce sistemsel bi bugdan veya herhangi bir sebepten dolayı
-
@ahmeterol1912
Selamlar, evet çok acil durumlarda bültenden bağımsız konsoloslukların insiyatifiyle mülakat planlanan caseler olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam sayın @gucarslan bahsettiği İranlı bir yazarın dosyası da Ankara’dan mülakat almıştı.
DV22’de Rusya/Ukrayna savaşı başladığında birkaç dosya bu şekilde mülakat almıştı. -
@pnarr
Selamlar, farklı bir tarayıcadan, İngilizce klavye kullanarak tekrar deneyebilirsiniz. Eğer yine sistem kabul etmezse, içerisinde “-“ , “_” olmayan yeni bir mail adresi ile formunuzu doldurmaya devam edebilirsiniz. Ben ikinci söylediğim şekilde ilerlemiştim. -
@korayuzayates Merhabalar, bu başlık başlığın isminden de anlaşılacağı üzere DV2025 dönemi talihlilerinin mülakat deneyimlerini paylaşacağı başlık. Lütfen sorularınızı DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorunuz.
-
Benzer Başlıklar
109
50.6k
Users
4.8k
Topics
473.6k