Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐

@muammerkrgvs, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Eşime loto çıktı ve onun üzerinden formu doldurdum. Kendim için form dolduracak miyim? Nasıl nereden doldurucam? Teşekkür ederim

Başvuru yaparken evli miydiniz?

Eşiniz için formu doldurduğunuz ekranda kendiniz için de bir form yok muydu?

• Değerli arkadaşlar sohbet bölümüne sordum yanlışlıkla, aslında buraya sormam lazımdı. KCC üzerinden dosyamı kanada’ya taşıdım ama elimde sadece turist vizem var. Konsolosluk oturumun yok bu iş olmaz der mi?

• ⭐⭐

@mymuyi sizinle aynı durumda olan DV2024 kapsamında 12.07.24 tarihinde Montreal'de mülakata girecek olan @emirhan1 isimli kullanıcı var, kendisinin paylaşımlarını okumanız ve onun sürecini takip etmeniz sizin de sürecinizin yararına olacaktır. Sizinle aynı şekilde turist vizesi ile dosyasını Montreal'e taşıdı. Bol şans...

• Banned

@serserotek, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Beyza-0
    Mülakata çağırılmama gibi bir sorun yaşanmayacaktır. Mülakat sırasında kontrol ediliyor ds260 forum. Bu sırada sizlere zaten sorulacaktır. Adres bilgileriniz güncel mi durumunuzda değişiklik var mı gibisinden. O sırada söyleyip memur tarafından düzenleme yaptırabilirsiniz. Tabi dilerseniz mülakat tarihinizin kesinleşmesi sonunda ilgili konsolosluğa güncel adresim değişti adres bilgimde eksiklikler var formun düzenleme kilidini açılması talep ediyorum gibisinden bir mail ile mülakata gitmeden açıp düzenlemiş olabilirsiniz. Ben şahsen bir kere bilgi güncellemesi yaptım. Yani açtırıp tekrar submit ettim.

Anladım çok sağ olun cevabınız için 🙏🙏

• Referenced by  ATS16 ATS16 
  • Banned

Merhabalar. Ben ingilizce öğretmeniyim ve Gürcistan’da bir dönem olacağımı belirterek mail atmıştım Kcc ye dosya taşımak için. Kabul aldım şükür. Süreç her şey yolunda ilerlerse mülakat almam mümkün.

• Merhaba. Okuduğum kadarıyla, 4 kişilik bir ailenin mülakat aşamasında bankada yaklaşık 30 bin dolar nakit bulundurması gerekiyor. Bu tutar mülakatın hemen öncesinde hesaba yatırılsa olur mu yoksa uzun bir süredir hesapta olması mı gerekiyor? Ne kadarlık bir süre hesapta olması uygun olur? Bu tutar dolar olmak zorunda mı yoksa dolar karşılığı TL de olabilir mi?

• Arkadaşlar merhaba,
    DV çekilişinde kullandığım mailim ds-260 doldururken hata verdi ve yeni bir mail adresi alıp ds260 a onu ekledim.Her iki mail de bana ait tabii umarım ds260 a yazdığım yeni maile mülakat mailim gelir🙏.Sorun şu ki ben formu doldurup gönderdim yeni bir mail kullandığıma dair KCC bilgilendirmedim ,bilgilendirmeye gerek var mıydı?
    @ugursway bey sanırım sizin de mailinizi kabul etmiyordu sistem siz nasıl yaptınız ?

Teşekkürler

• ⭐⭐⭐

@mymuyi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Değerli arkadaşlar sohbet bölümüne sordum yanlışlıkla, aslında buraya sormam lazımdı. KCC üzerinden dosyamı kanada’ya taşıdım ama elimde sadece turist vizem var. Konsolosluk oturumun yok bu iş olmaz der mi?

Konsolosluğun oradaki oturumunuzu sorma hakkı var evet. Ama yeni açıklanan yönergede başka konsoloslukta mülakata girmek için orada oturum sahibi olmanız gerekmediği, orada bulunmanın veya yaşamayı planlamanın yeterli olabileceği yazıyordu. Yani bunun pratikte nasıl olduğunu deneyimlenmek için henüz fırsat olmadı ama siz forumu takipte kalın. Özellikle size benzer süreçte olanları daha sıkı takip edin.

• ⭐⭐⭐

@pnarr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba,
    DV çekilişinde kullandığım mailim ds-260 doldururken hata verdi ve yeni bir mail adresi alıp ds260 a onu ekledim.Her iki mail de bana ait tabii umarım ds260 a yazdığım yeni maile mülakat mailim gelir🙏.Sorun şu ki ben formu doldurup gönderdim KCC bilgilendirmedim ,bilgilendirmeye gerek var mıydı?
    @ugursway bey sanırım sizin de mailinizi kabul etmiyordu sistem siz nasıl yaptınız ?

Teşekkürler

Formu gönderdiğinizden KCCnin haberi var 🙂

Mülakat haberinin yeni mailinize gelmemesi olası. Zaten nereye geldiği de çok önemli değil çünkü sistemden girip kontrol edeceksiniz.

• @EzgiLera Aa Öyle mi ? Ben her şey maile bağlı olduğunu biliyorum.Mülakata dair bilgilendirme gelicek maile ve o şekilde mülakat gününden haberimiz olucak diye biliyorum.Hatta mülakat mail çıktısını da almak gerekliymiş.Yanlış mı biliyorum?

Yeni mail aldığımı ve ds260 bunu kullandığıma dair bir bilgilendirme yapmadım.Eksik yazmişim

• @YasinKsk, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

-Merhaba değerli forum yetkilileri ve üyeleri, öncelikle bu kadar değerli bilgilerin olduğu bir forumda paylaşımda bulunarak, menfaatsiz yardımda bulunan ve birbirine destek olan herkese çok teşekkürler.
    -Asıl talihli eşim Azerbaycan vatandaşı, bense Türk vatandaşıyım. Türkiye'de ikamet ediyoruz ve 28 Mayısta KCC aracılığıyla dosyamızı Tiflis'e taşıdık. Herşey yolunda giderse mülakata Tiflis'te katılacağız.
    -Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlara birkaç sorum olacak.
    -Öncelikle eşimin ingilizcesi şuan mülakat için yeterli değil benim ingilizcem ise yeterli. Mülakat esnasında tercüman ile anlaşmamız gerekli mi yoksa mülakata beraber gireceğimiz için benim çevirmeme müsaade ederler mi?
    -Ankara dışında mülakata katılacaklarda e-devletten İngilizce çıktı alınan belgelerde sıkıntı olduğuna ve tanımadıklarına dair gönderiler okudum. Resmi sitede belgelerin İngilizce olması veya yeminli tercüman tarafından çevirilmiş olması yazıyor sadece. Bu belgelerin ıslak imzalı veya apostilli olması ap ye düşme ihtimalini azaltır mı?
    -Tiflis mülakat deneyimlerinde YouTube da dışardan gelenlerin mülakattan önce en az 2 hafta bulunmaları gerektiğini okudum bunu tecrübe eden var mı?
    -Son olarak ülke dışından geleceğimiz için mülakat olumlu sonuçlanırsa pasaportların teslim alınması için kurye bilgilerinde konsolosluktan teslim alma gibi bir seçenek mi var? Mülakat sonrası resmi tatil olmazsa 2 gün içinde pasaportların teslim alınacağını okudum fakat adres kaydı ile ilgili detayı bulamadım.
    -Şimdiden destek olan herkese teşekkürler. Süreç ilerlediğinde ve tecrübe kazandıkça bu platforma sizler gibi elimden gelen desteği vereceğim.

Arkadaşlar yeni kullanıcı olduğum için gönderim geride kaldı. Sorularımın cevabını bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. Diğer ilgili arkadaşlar için de çok yardımcı olacaktır.

• ⭐⭐⭐

@pnarr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Aa Öyle mi ? Ben her şey maile bağlı olduğunu biliyorum.Mülakata dair bilgilendirme gelicek maile ve o şekilde mülakat gününden haberimiz olucak diye biliyorum.Hatta mülakat mail çıktısını da almak gerekliymiş.Yanlış mı biliyorum?

Yeni mail aldığımı ve ds260 bunu kullandığıma dair bir bilgilendirme yapmadım.Eksik yazmişim

Mülakat maili yani mülakat postası 😅 e-mail değil. Tabi şu an sistem online olduğu için ekranda görünen yazının çıktısını alıyorsunuz ki aslında Ankara için gerek yok, sormuyorlar.

Size gelen mailde mülakat bilgileriniz yazmayacak. Sisteme girip kontrol edin diye haber veriyor siz de kazandığınızı öğrendiğiniz sayfaya girip mülakat bilgilerinizi öğreniyorsunuz. Yani forumu takip ettiğiniz sürece mail gelip gelmemesi önemli değil.

• This post is deleted!

• merhaba ankara çok yavaş diyorlar. acaba aylık mülakat istatistiği varmıdır? ayda kaç kişi dv mülakatına gidiyor?
    bide dv2024 bugün itibariyle son case no kaç acaba? teşekkürler. herkese hayırlı olsun

• Yıllara göre aylık DV onay adedi dv2024 dv2023
    ekim ankara 29 49
    kasım ankara 26 74
    aralık ankara 109 48
    ocak ankara 175 141
    şubat ankara 114 86
    mart ankara 114 127
    nisan ankara . 64
    mayıs ankara . 71
    haziran ankara . 72
    temmuz ankara . 239
    ağustos ankara . 268
    eylül ankara . 240
    .
    toplam 567 1081

• @ATS16 ve @EzgiLera teşekkürler sayin hocalarım

• arkadaşlar selam dosya numarası current olmadan mülakat alan oldu mu hiç daha önce sistemsel bi bugdan veya herhangi bir sebepten dolayı

• @ahmeterol1912
    Selamlar, evet çok acil durumlarda bültenden bağımsız konsoloslukların insiyatifiyle mülakat planlanan caseler olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam sayın @gucarslan bahsettiği İranlı bir yazarın dosyası da Ankara’dan mülakat almıştı.
    DV22’de Rusya/Ukrayna savaşı başladığında birkaç dosya bu şekilde mülakat almıştı.

• @pnarr
    Selamlar, farklı bir tarayıcadan, İngilizce klavye kullanarak tekrar deneyebilirsiniz. Eğer yine sistem kabul etmezse, içerisinde “-“ , “_” olmayan yeni bir mail adresi ile formunuzu doldurmaya devam edebilirsiniz. Ben ikinci söylediğim şekilde ilerlemiştim.

• ⭐⭐

@korayuzayates Merhabalar, bu başlık başlığın isminden de anlaşılacağı üzere DV2025 dönemi talihlilerinin mülakat deneyimlerini paylaşacağı başlık. Lütfen sorularınızı DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorunuz.

• Referenced by  Revolter Revolter 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

109

50.6k
Users

4.8k
Topics

473.6k

| | | |