Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer işlek bir yerde büfe bakın 😉

• @gze evet forumun 1/3 i bu durumla karşılaştı.

• ⭐⭐⭐

@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 @Serapp iyi dilekleriniz icin tesekkurler.yillardir basvuruyoruz ve inanin bu yil en olmamasi gereken yildi bizim icin ,esim ve benim hayatimiz icin planlanladigi onca sey varken birde bu tatli telas sardi bizi . 1 yilimizi resmen buna ayirdik ve cevremizdekilere tek verdigimiz cevap ; GC durmumuz bi netlessin ona gore hareket edicez demek oluyor .bu biraz psk. olarak yorucu oldu gercekten 🙂

En iyisi, kazandığınızı hiç kimseye söylememek ve vizeyi alana kadar bu işin olmama ihtimalini göz önünde bulundurarak hayatınıza devam etmek.

Planları ertelememek, psikolojik olarak da süreci daha rahat yönetmenizi sağlar. Sonuçta bu tamamen bir şans işi. CN çok küçük olup gidemeyenler olduğu gibi, çok büyük CN ile gidenler de var, mülakata girip bir sebepten dolayı vizesini alamayanlar da... O yüzden olasılıkları düşünerek fazla yıpranmamak en iyisi.

• @gucarslan anlayamadim ne demek istediginizi

• @mertq asyada kişi başı 200 bin tl

• @Cansu-mer
    Selamlar, deginilmek istenen, her zaman ucuncu bir secenegin olmasidir. Sira gelir, gelmez ya da islek yerde bir bufe.

• Arkadaşlar iyi geceler, üniversite mezunuyum ve ikinci üniversitemi okuyorum. Lise diplomam üniversitemde ve muhtemelen kaydımı sildirmeden vermezler. Bu durumda üniversiteden bu süreç için kaydımı sildirip lise diplomamı mı istemeliyim? Benzer deneyimi ya da bilgisi olan var mı

• @3rdcaptain Harika haber, umarım her şey yolunda gider. Hem uzun bir vize alırsınız hem de zamanında olur tüm süreç

• Merhaba arkadaşlar, hazırlanan evraklar arasında SGK dökümü ve SGK tescil belgesinin de götürüldüğünü görüyorum. Bu belgeler hangi amaçla sunuluyor? Konsolosluğun hazırlanması gereken belgeler listesinde yer almıyor. Hangi gerekçeyle hazırlanıp beyan edilmekte?

• Selamlar aklıma takılan bir soru var. Şöyleki vize görüşmesine viyanada gireceğim ve şuan yeşil pasaportum var, haziranda mezun olduğum için ve ailemden dolayı yeşil pasaport sahibiyim, ancak bu ekimin sonunda pasaportumun geçerliliği bitiyor ve tekrar alamıyorum (şartlardan biride hala öğrenci olmak). Görüşmem için viyanaya girişte 90 gün geçerliliği olan bir pasaporta sahip olmak gerekiyor ve tahminimce bu süre zarfında sağlık ve vize görüşmesine sıramdan dolayı yetişeceğini düşünüyorum, ancak vize basımı 6 aydan kısa olan bir pasaporta basılır mı, yada basılınca Türkiye'ye döndüğümde bordo pasaport çıkartıp çift pasaport sahibi olmam (birinde göçmen vizesi, diğeri şuan geçerli olan pasaport şeklinde) gc vizesi için bir sorun teşkil eder mi? Çünkü abd ye girişte 6 aylık pasaport geçerliliği olması gerekiyor diye biliyorum. Şimdiden teşekkürler. (öncesinde buna benzer bir durumu turist vizesinde yaşamıştım ve sorun olmamıştı, turist vizemin basılı ve geçerli olduğu eski pasaport ile yeni pasaportumla giriş yapmıştım abdye. )

• @danjaj Viyana lise diploması istemiyor. Son mezun olduğunuz okulun diploması yeterli.

• Referenced by  O onuru 
  • ⭐⭐⭐

@aegedik imzamızı Bükreş olarak güncellemek ister misiniz mülakata katılacağınız yer olarak?

https://yesilkartforum.com/forum/post/474032

• @aegedik çalıştığınızı belgelemek için götürülüyor. X mesleğini yapıyorum dediğinizde "bununla ilgili bir belgeniz var mı" diye sorabiliyorlar. Ben üniversite öğrencisiyim, alanım üzerine de 3 yıldır çalışıyorum, inanmazlar çalıştığıma diye SGK belgelerini götürdüm ama Hong Kong konsolosluğu istemedi. Her ihtimale karşın siz tercüme ettirip onları da götürün, bazılarından istendi çünkü.

• @savageandtipsy neden şimdiden ikinci pasaport başvurunuzu yapmıyorsunuz? 10 yıllık bir bordo pasaport çıkartın, ABD vizeniz ona basılsın, gidince bir de Kanada vizesine başvurursunuz, gelecek Schengen vize başvurularınızı da yine o pasaportla yaparsınız.

• @ZÜLAL yanıltıcı bilgi olabilir hong konkta istemiyordu ama son zamanlarda vermeyenleri ap bıraktılar

• ⭐⭐⭐

@yücel-Oktay, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Serap Hanım yönlendirmenize istinaden attığım maile aşağıdaki cevap geldi,ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu vakşt ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim

Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Vienna. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

Taşıma gerçekleşmiş, tebrikler. Şimdilik yapmanız gereken bir şey yok, sadece dosya numaranızın aktif olmasını bekleyeceksiniz.

• @istalin Konsoloslukların talep edilen evraklar listesinde farklılıklar olabilir. Honk Kong un lise ve Üniversite diplomalarının ikisini de istediği çok önceden biliniyordu. Viyana’nın iki diploma talebi hiç olmadı bize gelen gerekli belgeler listesi mailinde de özellikle lise diplomanızı getirin talepleri yok. Bu durumda lise mezunu olanların lise, üniversite mezunu olanların ise üniversite diploması götürmesi yeterli olmuştur. Zira Viyana mülakat deneyimlerinde talihlilerin beyanları bu yöndedir. İyi akşamlar.

• @istalin ben de aynı şekilde bir yanılgıya düştüm. Lise ve üniversite diplomalarimi İngilizceye çevirip noter onaylı götürdüm. Benden sadece orijinal Türkçe üniversite diplomamı aldı. Yani en son mezun olduğum okul. (Gereksiz yere masraf çıkardım) Mailde yazmadığı hicbirseyi istemedi. Hem kendi deneyimim hem de burada okuduğum deneyimlerden yola çıkarak net bir şekilde konuştum.

• Mülakatta tam olarak istenen belgeler nelerdir? Hangilerinin çevirisi isteniyor

• @istalin hatta bir ekleme de ben yapayım @ZÜLAL in de dediği gibi, ben de hatta hem lisans hem yüksek lisans diplomamı götürdüm çevirterek, lisans diplomamı almadılar bile. En yüksek diplomanız yeterli dediler.

• Referenced by  ugurbocegi ugurbocegi 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

71

55.9k
Users

4.8k
Topics

484.7k

| | | |