Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @didemkrbck ilçe milli eğitime gidip onay mühür yaptırın bide apostili unutmayın

• @Mehmet-ynd Bu çok iyimiş 😃

• @blueboy21 isterseniz verirler sorun etmiyorlar ama aldıktan sonra ilçe milli eğitime gidip belgeyi teyit ettirin

• @Mehmet-ynd Lise transkript için mi söyluyorsunuz bunu ? Çünkü QR kodlu mezun belgesıne e-devletten ulaşabılıyorum artık

• Hergun birşey çıkarın yeni bir evrak ekleyin. Sonradan gelecek insanları hiç düşünmeyin helal olsun valla bizim millete 👏 dün burda seyyar tezgahi olan Türk kahvesi satan bi adama rastladık onun bile diline düşmüşüz. O derece durum Hong Kong ta bravo bize 👏👏👏

• öncelikle herkese merhaba
    farzedelim ki greencard bana çıktı (inşallah) otomatik olarak ailemdeki herkese de çıkıyor buraya kadar tmm ama diyelimki onların pasaportları yok onların pasaportları olmadan dv 260 formunu doldurabilir miyim ya da mülakata çağırırlarsa o zamana kadar çıkartsam sorun olur mu

• This post is deleted!

• @ATS16 çok teşekkür ederim 🙏 değerlendiricem. Vizemize hayırlısıyla kavuşabilirsek inşallah

• @Emirhandimen En geç pazartesi günü dönerler biz cuma günü mail attığımızda aynı gün içinde dönüş olmuştu.

• @mertq islemin herhangi bir ücreti yok, tasinan ülkedeki temel ihtiyaclardan bahsediyorsaniz bu cok degisken ülkeden ülkeye degisiyor. Deneyimlerinde bahseden insanlar var deneyimleri inceleyebilirsiniz. Viyanadan bahsedecek olursak viyanadaki yeme icme masraflari istanbuldan daha ucuzdu mesela

• ⭐⭐

@Emirhandimen Hong Kong cumayı yaşadı ve bitirmek üzere, aramızda 5 saat var...En erken cevap pazartesi sabaha karşı alabilirsiniz...
    Hayırlı olsun, sürenizde başarılar...🍀

• @rezanclz Çok teşekkür ederim bilgilendirme için <3.

• Herkese selamlar arkadaslar , @Serapp @ATS16 @gucarslan sizlerin ongorunuzu merak ettigimden sorucagim bir soru var.yada takip edebilen diger dostlara.

Suan current ve gidisat kota durumlari nasil?
    Bizler gibi yuksek cn sahipleri icin bir tik korku olussunmu 😕

Acikcasi surecin hatta bu sayfanin en basindan beri aylardir takip ediyorum kolay degil 758 sayfa 🙂 sizlerle bir aile gibi oldum Vizeyede baya yukselip kazanmis gibiyim .ama ara arada dusunuyorum
    ACABA BİZ GİDEBİLECEKMİYİZ . Simdiden cok tesekkurler

• Sevgili arkadaşlar henüz dosya numaram current olmadı. 10 gün önce dosya taşıma talebimi KCC'ye mail olarak bildirdim fakat henüz dönüş olmadı. KCC'nin bu tarz maillere ne kadar sürede dönüş yaptığı belli mi? Endişe etmem gereken bir durum ve ya kontrol etmem gereken bir detay var mı?

• ⭐⭐⭐

@Cansu-mer Ben bu CN'e sahip olsam umutsuz olmazdım. Zaten dosyanızı da taşımışsınız. Kısmetinizde varsa bu iş olacaktır. Bir sonraki bültende aktif olmanız dileğiyle🙏

• ⭐⭐⭐

@Cansu-mer

Adi üstünde bu bir çekiliş ve kura. Siz mevcut durumu gözlemleyerek, çaba sarf ederek, maddi & manevi şartlarınızı zorlayarak, dosyanızı iyi performansi ortada olan Hong Kong’a tasiyarak, bu forumu en ince ayrıntısına kadar okuyarak elinizden geleni yaptınız ve yapıyorsunuz. Sabırla beklemekten başka bir çare yok, umarım gönlünüzden geçtiği gibi olur.

Bu forumda geçmiş yıllara hakimiyeti az olan ve her yılın kendi dinamiği olduğunu bilen forum kullanıcıları haricinde size sıra gelir/gelmez diyenlerin sözlerine şüphe ile yaklaşmanızı, her zaman kendi yapacağınız tahliller ile moralinizi en üst seviyede tutmanizi tavsiye ederim. Bol şans 🍀

• @fatmakoc Merhaba biz sichuan airlines ile tek gidiş olarak alıp. İstanbul yeni havalimanından gittik. Hongkongda hiç bir soru sorulmadı. Dönüş biletlerini 2 katına aldık dönerken. Sadece fiyat farkı oldu.

• @Serapp Serap Hanım yönlendirmenize istinaden attığım maile aşağıdaki cevap geldi,ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu vakşt ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim

Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Vienna. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

• This post is deleted!

• @ATS16 @Serapp iyi dilekleriniz icin tesekkurler.yillardir basvuruyoruz ve inanin bu yil en olmamasi gereken yildi bizim icin ,esim ve benim hayatimiz icin planlanladigi onca sey varken birde bu tatli telas sardi bizi . 1 yilimizi resmen buna ayirdik ve cevremizdekilere tek verdigimiz cevap ; GC durmumuz bi netlessin ona gore hareket edicez demek oluyor .bu biraz psk. olarak yorucu oldu gercekten 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

74

55.9k
Users

4.8k
Topics

484.7k

| | | |