Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @stek harika, umarım benimki de öyle olur. teşekkürler.

• @lesnarhomie Çok pardon, öncelikle geçmiş olsun. Umarım hızlıca vizenize kavuşursunuz. Sakıncası yoksa merak ettiğim şey şu, siz mülakata gelirken lise diploması getirmediniz mi? Ya da e-devletten aldığınız belgeyi mi kabul etmediler? Neden sorun yaşandı onu anlamadım.

Bir de diplomanın orjinalini İngilizceye yeminli tercümanla çevirdikten sonra başka bir şeye gerek var mı?

• @Mehmet-Fatih-Aslan biz de aynı şekilde düşünüyoruz, Mayıs cut-outına göre biraz fikir yürütebiliriz belki diyorduk vize tarihleri için ama ilerlemedi olmadı maalesef.

• Arkadaşlar selamlar, case numaram 19 bin lerde ve hala email beklemekteyim. geçen sene en son hangi numaralara kadar randebu alınabildi nereden görebiliriz?

• arkadaşlar selam 2 nl mail aldım 7 mayıs randevum

• ⭐⭐

@Dursun7571 selamlar,

Imzanizdan anladigim kadariyla Ankarayi bekliyorsunuz. Bu basligin ilk sayfasinda Ankaranin dagittigi mulakatlari gorebilirsiniz veya asagiya birakacagim linkten detaylari inceleyebilirsiniz. Size tavsiyem dosya tasimayi arastirmak olacaktir aksi takdirde Ankarayi beklerseniz green card hakkinizdan olmaniz yuksek ihtimal. Yeni bultende aciklandi henuz current veya cutoff degilken bu konuyu bastan sona okuyup kararinizi ona gore vermenizi tavsiye ederim.

• @blueboy21 Gelirken lise diplomamı getirmemiştim çünkü ne kadar arasam da bir tirlü bulamamıştım. Şimdi annem bir şekilde bulmuş dolayısıyla trde kalmış oldu. E devletten alınan mezuniyet belgemi ve çevirisini, üni diplomamı ve transkripti getirdim bunlar kabul görmedi.

• @MomisCan teşekkürler sağolun. 🙏🏻

• Ankara bu ay rekor kıracak gibi sadece 2 kişiye 2nl mail gelmiş 🤔😞

• Ankara Mayis ta da hüsran.

• @lesnarhomie Çok üzücü. O kadar kanıta rağmen hala diplomanın orijinalini istemeleri enteresan. Daha önce gidenler sanki edevletten aldıkları lise mezuniyet belgesiyle vizelerini almışlardı. Neden durduk yere ekstra diplomayı da sordular hayret bir şey.

• @lesnarhomie yani gerçekden e devlet çıktısı resmı zaten kare kodu var universıte desen transkriptine kadar almışsınız , memurun azızlıgıne ugradınız galıba 😞 inşallah bir an önce vizenızı alırsınız ortada o kadar emek var

• @Serapp Serap hanım merhaba bende şuanda yoklama kaçağı durumundayım 2025 ocak ayı itibarıyla, mülakatıma HK da gireceğim mülakat esnasında bununla ilgili bir belge sunmam mecburi midir mecbur bile olsa bunu nasıl temin edeceğim ki bazı mülakat deneyimlerini okuduğumda genelde hep askerliğini yapmış kişilerdi gerçekten kafamı çok karıştırıyor bu konu ne yapmam gerekiyor

• ⭐⭐⭐

@dogukan-altn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Serap hanım merhaba bende şuanda yoklama kaçağı durumundayım 2025 ocak ayı itibarıyla, mülakatıma HK da gireceğim mülakat esnasında bununla ilgili bir belge sunmam mecburi midir mecbur bile olsa bunu nasıl temin edeceğim ki bazı mülakat deneyimlerini okuduğumda genelde hep askerliğini yapmış kişilerdi gerçekten kafamı çok karıştırıyor bu konu ne yapmam gerekiyor

Öncelikle belirtmeliyim ki, bu konuda yalnızca araştırmalar yapmış biriyim. Oğlum GC sürecindeyken tecili bitmek üzereydi, ancak yüksek lisansa kaydolup öğrenci statüsü kazanarak askerliğini tekrar tecil ettirdi. Eğer tecili bitmiş olarak mülakata girseydi, bu konuda daha fazla deneyim sahibi olur ve size daha net bilgi verebilirdim.

Size tavsiyem, askerlik şubesine giderek resmi bir belge talep etmeniz ve ayrıca e-Devlet’te görünen askerlik durumunuzu gösteren sayfanın çıktısını alarak mülakata götürmeniz.

• Herkese Merhaba,
    Bugün itibari ile vizeyi almış bulunmaktayım. Destek olan herkese teşekkür ederim, Hong Kong' dan ayrılmadan mutlaka süreçleri yazacağım. Akşam 20:00 -21:00 gibi Trilogy barda olacağım Hk da olup gelmek isteyenler olursa hem tanışmış oluruz hem de süreci anlatmış olurum.

• Sabah konsolosluğa mülakat tarihimi öğrenebilir miyim diye sordum gelen cevap bu şekilde
    ''KCC is responsible for the scheduling of interviews.
    Once we have received your case file we will contact you again''
    Anlamadığım dosyam aktif olduğu için mülakat tarihini konsolosluk vermeyecek mi neden öyle bi cevap verdiler? geçen hafta dosyayı kabul edeceğiz diye cevap vermişlerdi. Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

• Eylül ayından sonra ilk defa girdim bu platforma bu sene geçen seneye göre daha acı bir tablo ile karşılaştım büyük ihtimalle dv26 kapıları artık kapanacak gibi duruyor.

• @paslanmazmühendis değişen birşey yok. Ankara yokuş aşağı frensiz gitmeye devam ediyor.

• @Ysfuncu Hocam hangi konsolosluk? Hiçbir şey net değil postunuzda. Adminler kaç defa uyarıyor, imzanızı doldurun diye. Hangi konsolosluk bu, niye konsolosluğa yazıyorsunuz? KCC'ye atmanız gerekiyor maili. Forumu hiç okumamışsınız. Bilgisi olan çokta forumda zaten hepsinin cevabı var.

• @Ethem-Kostak hayırlı uğurlu olsun

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

124

55.1k
Users

4.8k
Topics

483.6k

| | | |