Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @lesnarhomie lise mezunu olmadan unv gıdılmeyecegını bılıyorlar buna ragmen neden bu kadar zorluk ya e devlettekı belge resmi bir belge olmuyor mu daha ne ıstıyorlar kı lıse transkripide alın bence forumdan bır arkadasımız bu sekılde vızeyı almıştı

• @didemkrbck Bana üniversite diplomanı kendin yapmadığını nereden bileceğim dedi 🤣 Lisem ve üniversitemle iletişime geçtim, lisem mezun olduğuma dair imzalı kaşeli yeni bir belge göndermiş konsolosluk e posta adresine, aynı şekilde üniversitem de konsolosluğa ingilizce bir yazı yazacaklarını söylediler. Fakat burada artık mesai saati bittiği için bekliyorum pazartesiye kadar

• @lesnarhomie lise diploması ya da 2 yıllık iş deneyimi şartı var sanırım. Lise diploması yerine 2+ yıldır çalıştığınızı gösterebileceğiniz bir durumunuz var mı?

• @ugurbocegi Maalesef 14 ay çalışmışlığım var.

• @Serapp henüz hazırlık aşamasındayım başvuru yapmadım. Eksiklerim var. Okuldan lise diploma sureti almıştım Kare kodlu mezun belgesi de aldım. Transkriptide halledersem inşallah... mezuniyet ön lisans.

• @Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp henüz hazırlık aşamasındayım başvuru yapmadım. Eksiklerim var. Okuldan lise diploma sureti almıştım Kare kodlu mezun belgesi de aldım. Transkriptide halledersem inşallah... mezuniyet ön lisans.

Lise diplomasının aslını üniversite den aldım. Üniversiteden de ön lisans ve lisans diplomam orjinal olarak elimde var. Üniversite diplomalarının transkriptleri de var. Lise diplomasına da transkript edinmeye çalışıyorum.

• ⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp henüz hazırlık aşamasındayım başvuru yapmadım. Eksiklerim var. Okuldan lise diploma sureti almıştım Kare kodlu mezun belgesi de aldım. Transkriptide halledersem inşallah... mezuniyet ön lisans.

Hayırlı olsun umarım dosyanızı taşıyabilirsiniz.
    Ön lisans diplomanız ve onun transkripti de varsa lise diploması transkriptine gerek yok ama siz bilirsiniz 😃

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Burak3445 var, sabır 🙂
    ilerleyen günlerde tekrar denersiniz, acele etmeyin.
    girdikten sonra da ödersiniz, sadce biraz gecikme olur hepsi bu

• @ugurbocegi
    Lise diplomamın aslı bende, tercümesini apostil yaptırdım.
    Liseme gidip transkriptimi kaşe imzalı ingilizce olarak aldım.

Sizin yorumdan sonra e-devletten de aldım mezun belgesini qr lı olan 😃 Onu da tercüme ederim daha da alabileceğim bir belge yok sanırım liseye dair 😃

• selamlar 6 mart saat 13 de viyanada mülakata girdim ve kazandım sıkıntısız bir şekilde, bayrağımı aldım çıktım. konsolosluk görevlisi yarına yetiştirmek için elimden geleni yapacağını söyledi(uçağım yarın yani 8 martta) ancak ceac check yaptığımda durumum hala AP şeklinde. saat öğlen ikide çıktım desem, 8 mesai saati geçti. bu süre normal mi, ne kadar daha ap gözükme ihtimali var, yapabileceğim bir şey var mı?

• @ugurbocegi 8 yıldır tramvay sürüyorum yeterli olur mu acaba 🤔

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@furqi evet var, sabredin 🙂
    vizeniz hayırlı olsun, abd'de bol şans.

• This post is deleted!

• Merhabalar, Benim bugün sağlık muayenem vardı. Daha önce ds260 a yazdığım adresten başka bir adres yazdım ama herhangi bir dilekçe vermedim. Sorun olur mu ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@melisa-ay hayır olmaz.

• @gucarslan bey çok şükür bütün tuşlara basarak bölümü geçmeye çalıştım ve başardım 🤗 nerden girdim hatırlamıyorum ama bir şekilde oldu ödemeyi yaptım. Dosya takip maili bile geldi. Artık rahatım ve tekrardan her şey için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki bu forum var 🙏🙏🙏

• @gucarslan süreçte geçen emeğiniz çok kıymetli, çok teşekkür ederim. Ben de ilk fırsatta detaylı bir deneyim paylaşmayı borç bilirim.

• @Mehmet-ynd bilmiyorum 🙂 sizin varsa lise diplomanız da yanınızda olsun mutlaka, orijinali, çevirisi ve fotokopisiyle birlikte.

• @lesnarhomie Lise mezuniyet belgesi yüzünden AP'ye bırakıldınız diye söylüyorlar mı hocam?

• @blueboy21 Eksik belge sebebiyle Ap'ye bırakıldığımı söylediler. Fakat lise diploması yüzünden olduğu söyleniyor tabi. Nasıl bulamıyorsun diplomanı? tarzında sorularla da baya zor anlar yaşattılar bana. Lise mezuniyetimle ilgili daha birçok belge toplasaydım sonuç farklı olur muydu onu bilmiyorum ama lise diplomanız yoksa üniversite diplomasının Hong Kong'da pek önemi yok. Olabildiğince çok belgeyle kanıtları artırmak lazım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

121

55.1k
Users

4.8k
Topics

483.6k

| | | |