Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• iyi akşamlar, forumda baktım bir kaç tane etkilemeyeceği üzerine cevap gördüm ama emin olamadım, 4b bağkur borcu mülakatta olumsuzluk yaratır mı?
    Şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar.

• Çok sevindim, başarılar dilerim iyi haberlerinizi bekliyoruz 🌸 @kadirkurtgoz

• @Mehmet-ynd merhaba, okul taşındıysa bile aynı sistemi kullanıyorlar. Sadece TC kimlik numaranız ile lise transkripti (Türkçe ve İngilizce) olarak ekstra isterseniz mezun belgesi (diploması kayıp olduğu için verilir diye yazar altında) verilebiliyor.
    Okulu arayıp öncesinde sorabilirsiniz. Umarım işe yarar.

• @selens1907 Teşekkür ederim 🙂 Aynı şekilde sizinde sorunsuz alabileceğiniz bir vize olur umarım.

• @selens1907 çok teşekkür ederim yarın ilk işim bu olacak

• merhabalar Hong Kong dosyamı taşımış ve https://dvprogram.state.gov/ buradan kontrol ettiğimde 1 Nisan gününe randevu vermiş gözüküyor. Ben HK tekrardan mail atıp öğrenmem gerekiyor mu yoksa onlardan mı haber beklemeliyim?

• @Physicus bizim mülakat tarihimiz yeni belli oldu 1 nisan gözüküyor.

• @gngnrnzn Hayır yazmanıza gerek yok zaten bugün veya yarın size aynı tarihi belirtecek şekilde mail atabilirler. Aynı zamanda sizden isteyecekleri belgede olabilir.

• @gngnrnzn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Physicus bizim mülakat tarihimiz yeni belli oldu 1 nisan gözüküyor.

Mülakatınıza 28 gün var. Sağlık randevunuzu hızlıca almaya çalışın. Sağlık randevu tarihinize göre uçuş ve konaklama planınızı yapmalısınız.

• ⭐⭐⭐

@ahmet-buğra-ulubay

Her Türk vatandaşının hakkı olan ikinci pasaporta (bordo - umuma mahsus) başvurup edinebilirsiniz. Mülakat öncesi evrak tesliminde bu yeni bordo pasaportunuzu ibraz ederek mülakatı geçmeniz halinde göçmen vizenin bu pasaporta uygulanmasını talep ederek soru işaretinizi giderebilirsiniz. Bol şans

https://yesilkartforum.com/forum/topic/231/2-adet-gecerli-pasaport-a-sahip-olmak?_=1740953251199

• ⭐⭐⭐

@mustafa-özkul

Bağkur borcu sorun yaratmaz. Konsolosluk borcunuz ile ilgilenmez, ABD’ye ilk göç ettiğinizde yaşam masraflarınızı kendinizin karşılayıp karşılayamacaginiza dair banka hesabınızdaki birikiminiz sorulacak ve kanıtlamanız talep edilecek.

• ⭐⭐⭐

@gngnrnzn

Hayır ilave bir bilgilendirme almayacaksınız veya konsolosluk ile iletişime geçmeniz gerekmiyor mülakat tarihinizi teyit etmek için. Sürecinizi (seyahat, sağlık muayenesi randevu, konaklama vb) bu tarihe (01.04.25) göre ivedilikle planlamaniz gerekiyor bu başlıktaki geçmiş deneyimlere ve sağlık kurumunun size yapacağı geri donuse istinaden.

• @ATS16 teşekkür ederim

• Dosya taşıma yapmak istiyorum, eşim ve ben ingilizce bilmiyoruz yabancı bir ülkede mülakattan çekindigimiz için bu kadar süre bekledik ancak karar kesinleşti önerilerinize ihtiyacımız var yardım!!

• Merhaba arkadaşlar,

09 Nisan'da Bükreş’te gerçekleşecek mülakatımız için konsolosluk bizimle iletişime geçti. İlk olarak doğum belgesi, pasaport kopyaları ve diplomaların taranmış hallerini iletmemizi istediler. Doğum belgesi olarak Formül A gönderdim ve aşağıdaki yanıtı aldım:

"Our office received your scanned documents. Please be advised that you must bring to the interview your birth and marriage certificates issued by the Turkish authorities and not the extract of the documents. Please be reminded that all documents that are not in English (or Romanian) must be accompanied by English translations."

Daha önce Marius’un da Bükreş Amerikan Konsolosluğu'nda Formül A ile ilgili zor ikna ettiğini okumuştum. Formül A dışında doğum belgesi olarak kabul edilen başka bir belge sunan var mi?

• Bugün sabah 08:30 saatiyle Hong Kong’ta girmiş olduğum mülakatı başarıyla geçtim ve vizem onaylandı. Forumda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu forum sayesinde çok rahat bir şekilde vize alabildim. Mülakat deneyimini pasaportumu teslim alınca yazacağım 🙂

• @kadirkurtgoz sırayla vizelerini alanları gördükçe ayrı bir mutlu oluyorum. Tebrikler yeni kıtada başarılar

• @boredeng Teşekkür ederim 🙏 Sizden de başarıyla alınmış vize haberini en yakın zamanda almak dileğiyle ☺

• @kadirkurtgoz hayırlı olsun

• @kadirkurtgoz tebrikler.Mulakatta ekstra ilginc bir talepte bulundular mi? Sgk dokumu, banka belgesi vs.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

41

55.1k
Users

4.8k
Topics

483.7k

| | | |