Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Flight101 benim yaşadığım yerdeki aile hekimi yetişkine yapamayacağını söylüyor ve o yüzden yapmıyor. böyle bir yasak mı var peki bilginiz var mı acaba

• ⭐⭐

@ertugrulkndmr Evet çocukluk aşısıdır yetişkine uygulamam diyenler olabilir, mevzuat gereği haklıdır..Ben sektör içinde olduğumdan nazımı geçirebiliyorum...

• ⭐⭐

@arzemo Bizim DS-260 formumuzda da eşimle benim mezuniyet bilgilerimiz, eşimin ve kızımın pasaport bilgileri, annemin kızlık soyadı, eşimin 1 adresinin eksikliği, son 5 yılda yurtdışına çıkış bilgisi gibi eksik ve yanlışlar mevcut..Ancak ben bu minör hatalar yüzünden ve düzeltme evrakları yanımda olacağı için formumu açtırmayacağım...

• @evrentnrkl Hayır açtırmadım. Nasıl anlıyoruz ki onu?

• ⭐⭐

@RuhunGemisi Ben de çok yardım gördüm ve halen görüyorum..Aldığım kadarını yerine koyuyorum diyelim..😉...Hepimiz hakkettiğimizi alalım...🤝

• @ertugrulkndmr oral polio aşısını molnar kabul ediyor. Ya da 4lü 5li tetraxim ya da pentaxim gibi olanların içerisinde polio var o şekilde de yaptırabilirsiniz başka eksik aşınız varsa.

• ⭐⭐

Viyana Dr. Molnar Aşı Fiyat Tarifesi..

Diphterie/Tetanus/Pertussis (Tdap) = 40€
    Diphterie/Tetanus/Pertussis/ Polio (Tdap+Polio) = 59€
    Diphterie/Tetanus (Td) = 26€
    Polio = 40€
    MMR = 44€
    MMR Antibodies Test = 79€
    Hepatitis B 56€
    Hepatitis B Antibodies Test = 13€
    Chickenpox (Varicella) = 79€
    Covid19 = 15€
    Flu = 35€

• Merhabalar bir sorum olacak mülakatta göstermemiz gereken para varlığımızı banka hesap dökümü olarak gösteriyoruz çoğumuz ben mülakat alabileceğim tarihlerde avrupada olacağım ve türkiyeye de dönme imkanım olmayacak dolayısıyla bankamdan imzalı sirkülerli alamayacağım internet üzerinden online belgeleri kabul ediyorlar mı ya da bu konuda bilgisi olan varsa bana nasıl bir yol izlememi tavsiye eder
    not: 1 martta polonyaya gideceğim 14 ağustosa kadar da dönemeyeceğim
    not: vadeli mevduat olarak birikimim mevcut

• @Emirhan-Baydur Mülakata gireceğiniz konsolosluğa ulaşarak belgenin ne kadar güncel olması gerektiğini teyit edebilirsiniz. Riske atmak istemezseniz, ailenizden bir kişiye vekalet bırakarak sizin adınıza bu evrakı almasını isteyebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Emirhan-Baydur seyahat tarihinizden bir kaç gün önce imzalı şekilde bankadan alın.
    özellikle imza sirkülerini.. sonrasında hem onu, hem de mülakattan bir kaç gün önce online olarak aldıklarınız ile mülakata gidin.
    hepsini onlara açıklama yapmadan teslim edin.. sorarlarsa durumu anlatır, seyahatiniz öncesi aldığınızı belirtirsiniz.

• arkadaşlar en geç 28 temmuza kadar abd'ye ilk girişimi yapmam gerekiyor ancak şuan üniversite okuduğum için dönem bittikten sonra yani haziran sonu gibi gitmeyi planlıyorum. forumda okuduğum kadarıyla giriş tarihini erteleyip riske atmaktansa (olası bir salgın, yeni yasalar vb. ihtimallere karşı) erkenden giriş yapmanın daha mantıklı olduğu söyleniyor. siz bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz? acaba yakın bir zamanda gir çık yapıp daha sonra okul kapanınca temelli olarak mı gitsem diye düşünüyorum ancak o zaman da bir kaç ay amerika dışında bulunmak tekrar giriş yapmak istediğimde sıkıntı yaratır mı bilmiyorum. kafam biraz karışık o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim.

• @halildnrts34 Riske atma girişini yap hocam. Ben olsam okulla bile uğraşmazdım.

• @halildnrts34
    Selamlar, tavsiyem mumkun olan en kisa surede giris-cikis yaparak, LPR statunuzu baslatmanizdir. Bu sekilde SSN ve GC’niz vermis oldugunuz adrese teslim edilir, bir sonraki temelli gidisinizde size zaman kazandirir. Temelli yerlesmeden once birkac ay Amerika disinda yasamaniz cok normal bir durum, cogunlukla bu sekilde yapilmaktadir. Siz yine de Amerika disinda kalis sureleri ile ilgili daha detayli bilgi icin bu basligi inceleyebilirsiniz. Bol sanslar.

• Selam,dosyayi bangoka tasidik diyelim,,saglik muayenesinde bazi kisilerden balgam testi isteniyor,,sonucun cikmasida yaklasik 2 ayı buluyor,, boyle bir durumda sureç nasil isliyor,,

• @ugursway bilgilendirme için sağ olun, çok teşekkürler.

• @ertugrulkndmr toplum sağlığı merkezine gidebilirsiniz. Benim yaşadığım şehirde aile hekimim aynı bahaneyle yapmadı aşılarımızı. Biz de toplum sağlığı merkezine gidip yaptırdık. Tabi orda da söylendiler ama babalarının aşısı değil o kadar da değil.

• @halildnrts34 bizde gir çık yaptık oglum hazırlık okudugu üniversitesini bıraktı ve dönmedi 😃 şuan banka hesabı açtırdı, gecici iş bakıyor. Yaza kadar ortama alışırım üniversite araştırması yaparım dedi. Mesela 4 yıllık üniv başvuruları bitmiş. Yani mezun durumda değilseniz bence biran önce gidip orada devam edin zaten diplomanızın amerikan üniv diploması olması sizin avantajınıza

• @Emirhan-Baydur merhaba mülakata nerede gireceksiniz, sanırım girdiğiniz yere göre değişiyor, ben Viyana’da girdim ve memur almadı imza sirkülerini hiç gerek yok dedi hatta.

• @Flight101 Merhaba, benimde antikor testimde kızamık aşısı negatif. Anneme sordum gerçekten kızamık aşısı yapılmamış buna rağmen aynı şeyi söylediler, aşının çocuklar için olduğunu yetişkinlere yapılamayacağını söylediler maalesef.

• ⭐⭐

@LUNAP Selamlar...Piyasadaki eczanelere M-M-R II veya Priorix var mı diye sorar mısınız? Ben de yarın sorayım bakalım neymiş bunların Türkiye'deki durumu öğrenelim...

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 791
  • 316
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

81

55.9k
Users

4.8k
Topics

484.7k

| | | |