Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Herkese merhaba,

Polis raporu/sabıka kaydı konusunda bir sorum olacak. 2019-2021 yılları arasında Suudi Arabistan'da oturumlu olarak iş için yaşadım. Green Card sürecinde sabıka kaydı gerekliliğini kontrol ettiğimde, travel.state.gov sitesinde şu ifade yer almakta:

"Only Saudi citizens and non-citizens currently residing in Saudi Arabia can obtain a police certificate. Saudi citizens outside of Saudi Arabia should contact the Saudi Embassy to inquire about the process of receiving a Criminal Record Certificate. Non-citizens not currently residing in Saudi Arabia cannot obtain a police certificate."

Ben şu anda Suudi Arabistan'da ikamet etmiyorum ve oturumum da sona erdi. Bu nedenle, sabıka kaydı almam mümkün görünmüyor. Mülakat sırasında bu durumu açıklamam konsolosluk görevlisini ikna eder mi?

Ek bilgiler:

Şu an Romanya'da ikamet ediyorum ve buradaki sabıka kaydımı aldım.
    Asıl talihli eşim.
    Bu durumda olan başka biri var mı? Ya da ek bir açıklama yapmam gerekir mi?

Teşekkürler!

• @ugursway anladım, çok sağolun.🙏

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@aegedik bu ifade onların bilgisi dahilinde olacağı için açıklamanızın geçerli olacağına inanıyorum.
    bu sayfayının çıktısını alın ve mülakata götürün, gerekli açıkmayı bu sayfa ile yapın.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Burak3445 sizden talep edilen her şeyi gönderin.

• @gucarslan teşekkür ederim hemen gönderiyorum.

• Arkadaşlar önemli bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Ben ucu ucuna yetecek şekilde uçak bileti aldım ve şuan İstanbul havalimanında uçuşlar iptal olmaya başladı. Dünyanın hiç bir yerinden Hong Kong'a varmam gereken zamanda varamıyorum. Benim yaptığım hatayı siz yapmayın lütfen. Bir iki gün önceden gidin mutlaka. Aksilik bu ya uçak iptal olur bir hastalık olur şuan ki gibi yoğun hava muhalefeti olur gidemezsiniz. Yaptığım hatanın bedeli umarım greencard hakkımı kaybederek ödemem. Hepinize bu yolda güzel dileklerimi iletiyorum. Tedbir her zaman iyidir.

• Merhabalar an itibarı ile bende bangkok lobisinde yerimi aldım, plan değişikliği olursa numara aktif olmadan yine başka bir yere taşıyabiliyormuyuz acaba

• @Mikail-0 evet. taşıyabilirsiniz. aktif olduktan sonra da taşıyabilirsiniz tek farkı aktif olduktan sonra kcc ile değil taşımak istediğiniz ülkenin abd konsolosluğu ile iletişime geçmeniz gerek

• @muratch
    https://www.usvisascheduling.com/en-US/

Şuan benim gibi mülakat aldığını KCC vasıtasıyla öğrenenler son aşamada sorun yaşıyor bilginiz olsun.2NL ler henüz gelmedi diye yorumluyoruz.Siz de en sonda CN girilen ekranda hata alırsanız şaşırmayın.

• ⭐⭐

Selamlar...Viyana konsolosluk mail atmış, hem tarihi konfirme etmemizi istemiş hem de evraklarla ilgili bilgilendirme yapmış..Viyana'da mülakata girecek talihli dostlarımız mail kutularınızı kontrol ediniz..

Edit: Konfirme mailimizi gönderdik, onlarda sıcak bir cümle ile ismen "nisanda görüşürüz" yazmışlar...

• @Kaan-Taşkın hayırlısı olsun. En kısa zamanda mülakat almanız dileği ile

• @Flight101 hayırlı olsun tebrik ederim, darısı biz bekleyenlerin başına 😊 2NL maili hangi adrese geliyor? Asıl talihlinin ds260 formunda belirttiği adres mi? Asıl talihli eşim, fakat KCC’ye dosya taşıma talebimizi benim mail adresimden yaptık. Acaba yazışmalar hangimizin mail adresi üzerinden ilerler? Teşekkürler..

• @Burak3445 Umarım yetiştirebilirsiniz

• Merhabalar, aşılar ile ilgili birkaç sorum var. Antikor testi yaptırdık. Kızamık için sonucum negatif. Kabakulak ve kızamıkçık pozitif. Tek aşı yaptırabiliyor muyuz yoksa diğerleri pozitif olmasına rağmen yine de 3lü mü olcak bu aşı acaba bilginiz var mıdır? Hepatit B de negatif çıkmış. Mülakata gitmeden ne kadar süre önce yaptırılmalı aşılar? Şimdiden teşekkürler 🙏

• @yusabas
    Selamlar, en iyi ilerleyis bu basligi ilk iletisinden baslayip son iletisine kadar okumanizdan geciyor. Bol sanslar.

• ⭐⭐

@Ardando Teşekkürler..Biz tüm yazışmalarımızı talihli olan eşimin maili üzerinden yapıyoruz..Aynı zamanda dv başvurumuzda verdiğimiz mail adresimiz de bu mail...

• ⭐⭐

@Kübra-Kırmacı Bizde KKK olarak üçlü karma şeklinde bulunur. Aile hekimliğine başvurup yaptırabilirsiniz.
    Hep B yi sağlık muayenesinden max 1 hafta önce olun..İlk dozdan 1 ay sonra 2. dozu, 6 ay sonra 3. dozunu yaptırın.
    Doktor tavsiyesi Hep B aşılarımızı 50 milletten insanın bulunduğu memlekette risk almamak adına 3 doz olarak tamamlanması yönündedir.

• @Flight101 hayirli olsun..Darisi 20 bin üstüne

• @Kübra-Kırmacı antikor testi sonuçlarınızı randevu aldıktan sonra Dr. Molnara gönderin sonuçlara göre hangi aşıları olmanız gerektiğini tek tek yazıyor. Bizim antikor sonuçlarınızın da çoğu pozitifti ancak Dr. Molnár onları da yapacaksınız dedi. Biz de aşılarımızı yaptırdık. E nabıza işlettirdik. İyi akşamalar.

• @Flight101 bugün formlarımızda pasaport bilgilerimizi ve ABD deki adres bilgilerini değiştirmek için ds-260 formlarımızı açtırmak için Viyana’ya mail attım. Burda hallederdik sorun olmazdı yine de sizin için açtırıyorum maili atmışlar. İsmimle hitap etmeleri de ince bir davranıştı.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

54

55.1k
Users

4.8k
Topics

483.7k

| | | |