Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @selens1907 Bu konuda haberim yoktu, son 1 ay kala belgeleri tekrardan toplayayım, teşekkür ederim dileğiniz ve bilgilendirme için 🙂

• @zerooo
    Is basvurusu yapiyorsaniz eger, gocmen vizenizin calisma izninizi de kapsadigini ilgili kuruma bildirebilir, iki hafta icerisinde fiziksel SSN bilgilerinizi taraflarina bildireceginizi berlirtirsiniz. SSN’nizin ilk girisinizi yaptiktan sonra ortalama 2 hafta icerisinde size postalanir ancak bazi durumlarda bu sure uzayabilir. Ilk haftanizi tamamladiktan sonra bulundugunuz yere en yakin SSA ofise giderek, numaranizi ogrenmeye calisabilirsiniz, dikkat etmeniz gereken bu tarz seyleri aceleye getirerek duplicate ettirme ihtimalizin oldugunu unutmayiniz. Bol sanslar.

• @ugursway merhaba yok ben girer girmez obama care yaptıracaktım, ki mart başı sigortam başlasın malum bebek gelecek Nisan da. Bakalım bu da bir sonraki sınavım belli ki 😬

• ⭐⭐

Selamlar...Deneyimlerin yanısıra şöyle bir siteye denk geldim.. Sitenin android ve ios uygulamaları mevcuttur.

• @Flight101 emeğinize sağlık çok teşekkürler 🙏

• This post is deleted!

• @Flight101 elinize emeğinize sağlık teşekkür ederiz ☺

• Merhabalar ben slovenyadan oturum aldıktan sonra kcc ile dosyamı slovenyaya taşıdım, current olduktan sonra mülakatımı sormak için kccye mail attım ve mülakatımın 11 nisan frankfurta planlandığını öğrendim, fakat bilgim ve iznim dahilinde olmadı ne yapabilirim frankfurt bildiğim kadarıyla oturum istiyor lütfen yardımcı olur musunuz @gucarslan

• Arkadaşlar GSS kaydı esnasında bu aşamaya kadar geldim ancak Case Number girmemi istediği aşamada sıfırlar olmadan veya sıfırlar ile birlikte her türlü aşağıdaki hatayı alıyorum.Bu durumu yaşayan veya çözümünü bilen varmı ?

Ekran görüntüsü 2025-02-16 234135.png

• @RuhunGemisi hocam merhabalar bu ekrana girmenizin sebebi nedir acaba? Bu sürecin ne olduğundan bahsedebilir misiniz? Bizim de Hong kong da 3 nisanda mülakatımız var ancak bu görseldeki işlemin ne olduğuna dair bir fikrimiz yok. Şimdiden teşekkürler. Bol şanslar.

• Merhabalar, 3 Nisan tarihinde Hong Kong‘da mülakatımız var ancak aşağıdaki metni içeren bir mail‘den başka bir bilgi gelmedi. İkinci bir mail mi almamız gerekiyor acaba bilgisi olan varsa bilgilendirebilirse çok seviniriz. Esc girdiğimde mülakat tarihi mülakat yeri saati benim adım eşimin adı hepsi yazıyor.
    “You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.”

• @kinghaze35 Merhaba, aldığınız mail harici bir mail gelmesi gerekmiyor. HK bazen lise diplomasını mülakat öncesi isteyebiliyor, o durumda size tekrar mail üzerinden ulaşıyorlar. Nadiren de olsa mülakatınız yeniden planlanabilir, ve yine aynı şekilde size mail üzerinden ulaşılabilir. Gelen kutunuzu takip etmenizde fayda var, başarılar.

• @kinghaze35, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@RuhunGemisi hocam merhabalar bu ekrana girmenizin sebebi nedir acaba? Bu sürecin ne olduğundan bahsedebilir misiniz? Bizim de Hong kong da 3 nisanda mülakatımız var ancak bu görseldeki işlemin ne olduğuna dair bir fikrimiz yok. Şimdiden teşekkürler. Bol şanslar.

GSS kaydı(Bangkok),AIS Kaydı(farklı konsolosluklar için,hangileri emin değilim)mülakat sonrası pasaporta vizeniz eklendiğinde size posta yoluyla gönderilmesi için kişisel bilgilerin ve gönderilmesini istediğiniz adresin veya postahanenin kayıt işlemidir.Hong Kong için bu işleme gerek yok elden teslim ediyorlar diye biliyorum.

• @RuhunGemisi teşekkürler hocam

• Greencard 2025 kazananıyım ve 21 nisan için mülakat tarihi aldım. Hastaneden randevu için 15 nisan tarihini istedim ancak 17 sine verildi. 3 iş günü olduğunu ve yetişmeyeceğini düşündüğüm için iletişime geçtim ve yetişeceğini belirttiler. Garantiye almak için tekrar iletişime geçtim 15 ine hastane randevusu talep ettim ve resmi tatil olduğu için 17 sine verdiler ve hastane işlemlerimin yetişeceğini onayladılar. Daha önce mülakat alan arkadaşlar hastane işlemlerinizi kaç günde halletiniz ve verdikleri onay a güvenmeli miyim yardımcı olur musunuz ?

• @Serapp merhaba benim merak ettiğim bu konsolosluklara taşıma istek Maili atarken o ülkede olmamız şartmı mesela hongkong a gitmeden taşıma isteği yapabilirmiyiz.

• Merhabalar, Anderson eğer ki sağlık raporunu yetiştiremezse, Vize görüşmesinde sağlık raporunun henüz çıkmadığını belirtip daha sonra getireceğimi söylersem kabul edilebilir mi acaba?

• ⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd

Current olduktan sonra konsolosluk aracılığıyla dosyasını Viyana’ya taşıyan ve vizesini alan @ertiftik’in deneyiminde sorunuzun cevabı mevcut, okuyabilmiş miydiniz? Kendisinin dosya numarası sizinkine de çok yakın.

https://yesilkartforum.com/forum/post/478849

• @zerooo biz 4 kişilik aile olarak giriş yaptık, ssn'ler bir hafta sonra ben hariç herkezin geldi benim hala gelmemiş.

• merhaba, bir sorum olacakti. ben ds260'i agustos ayinda doldurdum. case numberim 27klardaydi. beni ne kadar geriye atmistir tahmini bir bilginiz varmi? cutt-of olma sansim varmidir agustosa kadar sizce?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

66

52.5k
Users

4.8k
Topics

479.4k

| | | |