Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Bir de hazır aklımdayken sormak isterim, Annemin ve babamın evlilik cüzdanı biraz eski bu sebeple fransızca yazmakta fakat arka sayfalarda Türkçe kelimelerin anlamları ingilizce, almanca vs. şeklinde yazılmış, tercümana çevirtmek gerekir mi yoksa formül b'nin yanında evlilik cüzdanının aslı + fotokopisi yeterli olur mu? Hazır diplomaları ingilizceye çevirtmeye gidecekken onu da çevirttireyim.

• @Serapp pozitif yaklaşımınız için teşekkür ederiz 😀 Üstümüze düşeni yapacağız bakalım.

• @lesnarhomie Çok teşekkür ederim, aklıma sadece bu takılmıştı, dediğiniz belgeleri hazırladım, muayene için mail attım, muayene için tarih verdikleri anda uçak biletimi ve konaklamamı ayarlayacagım, mulakat deneyimlerinin bir çoğunu okudum, hepsini spiral yaptırıp yanımda götüreceğim 🙂

• Referenced by  ATS16 ATS16 

• @Stoic-Turk KCC ye mail atıp öğrendim,

• ⭐⭐⭐

@mbaris79, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp pozitif yaklaşımınız için teşekkür ederiz 😀 Üstümüze düşeni yapacağız bakalım.

Hep iyimser düşünürüm. Zaten bu özelliğim de profil ve kapak fotoğrafım ile müsemma 🙂
    Oğlum 2023 yılı 269xx CN ile vizesini aldı, şu an ABD'de. İmkansız gibi görünen durumdu ama oldu. Her şey kısmet bazen de çok istediğimiz bir şey olmayınca olmuyor o zaman da çok üzülmem demek ki daha iyisi olacak derim.
    Sizin için hayırlısı ne ise o olsun🙏

• @Flight101 bize özellikle 2,5 iş günü öncesini verdi molnar, hatta bana mülakat olduğu gün sabah ta sonuçlar çıkabilir dediler, umarım o zamana kalmaz ama 1 gün riskli bence, Stefan ile yazışıp teyit alın olmadı.

• @Katzfiell_ ben de 14 yada 15 Nisan için rica ettim. Pazartesi cevap verirler diye düşünüyorum.

• Merhaba herkese bende 16nisan ankara icin mail aldim.eski pasaportum 03.2026 yilinda biticek bu nedenle yeni pasaport cikarttim on yillik. Ds260 formunu actirmadim konsoloslukta yeni pasaportumla giderim diye dusundum. Ancak 03.2026 yilinda biticek olan pasaportumu almanya konsolosluguna teslim etmem lazim randevum var 18.02.2025 tarihinde. 16 nisana kadar sonuclanmama olasiligi cok yuksek cunku isci vizesi basvurusu. Sorum su olacakti 16 nisan ankaradaki gorusmeye yeni pasaportumu gotursem eskisinin fiziki degilde fotokopisi olsa sorun yasarmiyim. Yardimci olabilcek arkadaslar varsa simdiden tesekkur ederim

• @Katzfiell_ şimdi siz yazınca evlilik cüzdanımıza baktım Türkçe ifadelerin altında Fransızca karşılığını yazmışlar. Ben de İngilizce sanmıştım ama meğer fransızcaymış. Hiç dikkat etmemiştim iyiki yazdınız.

• ⭐⭐

@zerooo Mailimde 3 ünde mülakatımız var 1 i uygunsa verin dedim, o da yetiştiremem demedi..Ben 17 yıldır doktorların içindeyim ikna ederim erken olması için 😉...İşim bu...😁

• @Flight101 varmış vaktiniz öyle ise, ben bir gün önce aldınız sandım. Bizde özellikle çok kısa istemedik arayı, onlarda ne olur ne olmaz diye 2,5 gün koydu sanırım, benden kan testi de aldılar çünkü gebelik sebebi ile.

• ⭐⭐

Hayırlı olsun gebelik..Şimdiden güzel bir ömür dilerim...🍀

• @arzemo Çevirttirecek misiniz siz?

• @Physicus merhaba, bazı belgelerin 30 gün geçerlilik süresi varmış buna dikkat ettiniz mi bilmiyorum yazıp hatırlatmak istedim yine de. Mülakatınızda bol şans dilerim.

• @Flight101 hayırlı olsun çok sevindim, bunu ne zaman yazacaksınız diye bekliyordum...

• @Flight101 büyük sevince bir adım daha yolunuz, bahtınız açık olsun...

• @Katzfiell_ bizim evlilik cuzdanimizda Fransızca idi en arkada çok dilli sayfalar var o sayfaları da fotokopi çektik yani cevirtmeye hiç gerek yok o sayfalarda zaten her maddenin ingilizce karsiligi da var
    Peki asıl konu Viyana evlilik cüzdanı istedimi hayır,hazırlamıştık bizde ama istemediler sadece formül B yi aldilar

• This post is deleted!

• @kadirkurtgoz daha önce malezya'da sağlık muayenesi katıldım. Bahsettiğiniz sürede yetişeceğini düşünmüyorum. Hong Kong'ta süreç nasıl işliyor elbette bilmiyorum ama deneyimlerimden sağlık muayenesi kısmını okursanız 5 iş gününde yetişmeyeceğini görebilirsiniz. Tabii bu malezya için olan bir deneyim. İşinizi riske atmamanızı şiddetle öneririm.

• Merhaba, asıl talihli benim eşimde Tüberküloz çıkarsa (benim sonuçlarım temiz) benim green card almama engel olur mu ?

Benzer Başlıklar

• 16397
  • 2655
  • 12173
  • 1356
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

108

54.5k
Users

4.8k
Topics

483.0k

| | | |