Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Günaydın ESC güncellenmiş 5 mart için Ankara'da mülakatımız planlanmış görünüyor.

• @deryaasan tebrikler çok güzel haber bu hayırlısıyla vizenizi alın mutluluklar yeni hayatınızda

• Arkadaşlar merhaba, yarın gece Viyana mülakatım için yola çıkıyorum. Hala kafamda takılan ve anlamlandıramadığım bir konu var. Adres, ben ds260'a adres kısmına "not available yet" yazmıştım ve düzeltmedim, mülakatta belirtmek amacım. Şimdi ben tekim ve California'dan hayatıma start almak istiyorum, Türkiye'de aracımı da sattım ve normalde hesapta bekledikleri miktarın 4-5 katı mevcut. Ama California'da kimseyi tanımadığımdan Boston'da yaşayan arkadaşımdan adresini aldım ve Boston'da yaşayacağım diyerek onun adresini vereceğim ama uçuşumu direk California yapacağım (umarım havalimanında sorun yaşamam).

Sorum: Ben şöyle diyemez miyim ? Bakın kardeşim ben California'da kimseyi tanımıyorum, ilk 1-2 hafta airbnb tutup kalacağım ve ardından evimi kiralayacağım, hesabımda da gördüğünüz üzere hemen iş bulamasam da belki 1 sene ekonomik sorun yaşamayacağım. Bu mümkün değil mi ?

Ya da California'da kiralık posta kutusu, ev adresi vs ücreti ile birşey sağlayamaz mıyım ? Teşekkürler.

• @hDundar ibraz ettiğiniz adresteki şehirden farklı bir şehirden giriş yaparsanız bir sorun yaşamazsınız içiniz rahat olsun kiralık posta kutusu işine hiç girişmeyin gc ve ssn arkadaşınıza teslim edilsin evinizi tutup yerleştiğinizde postalar size

• @Ecehzr çok teşekkür ederim. Umarım sizin de güzel haberlerinizi alırız bu yıl 🙏

• ⭐⭐⭐

@hDundar, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba, yarın gece Viyana mülakatım için yola çıkıyorum. Hala kafamda takılan ve anlamlandıramadığım bir konu var. Adres, ben ds260'a adres kısmına "not available yet" yazmıştım ve düzeltmedim, mülakatta belirtmek amacım. Şimdi ben tekim ve California'dan hayatıma start almak istiyorum, Türkiye'de aracımı da sattım ve normalde hesapta bekledikleri miktarın 4-5 katı mevcut. Ama California'da kimseyi tanımadığımdan Boston'da yaşayan arkadaşımdan adresini aldım ve Boston'da yaşayacağım diyerek onun adresini vereceğim ama uçuşumu direk California yapacağım (umarım havalimanında sorun yaşamam).

Sorum: Ben şöyle diyemez miyim ? Bakın kardeşim ben California'da kimseyi tanımıyorum, ilk 1-2 hafta airbnb tutup kalacağım ve ardından evimi kiralayacağım, hesabımda da gördüğünüz üzere hemen iş bulamasam da belki 1 sene ekonomik sorun yaşamayacağım. Bu mümkün değil mi ?

Ya da California'da kiralık posta kutusu, ev adresi vs ücreti ile birşey sağlayamaz mıyım ? Teşekkürler.

Merhaba, mülakatta Boston'daki arkadaşınızın adresinin yazılı olduğu kağıdı teslim edebilirsiniz. Green Card ve SSN'in gönderileceği adresin, yaşayacağınız yerle aynı olması zorunlu değil. Hesabınızdaki yeterli miktardaki birikim, memurların finansal durumunuz konusunda olumlu düşünmesini sağlayacaktır. Bu yüzden gönül rahatlığıyla California'da yaşamayı planladığınızı belirtebilirsiniz. Şimdiden iyi şanslar.

• @Serapp, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba, yarın gece Viyana mülakatım için yola çıkıyorum. Hala kafamda takılan ve anlamlandıramadığım bir konu var. Adres, ben ds260'a adres kısmına "not available yet" yazmıştım ve düzeltmedim, mülakatta belirtmek amacım. Şimdi ben tekim ve California'dan hayatıma start almak istiyorum, Türkiye'de aracımı da sattım ve normalde hesapta bekledikleri miktarın 4-5 katı mevcut. Ama California'da kimseyi tanımadığımdan Boston'da yaşayan arkadaşımdan adresini aldım ve Boston'da yaşayacağım diyerek onun adresini vereceğim ama uçuşumu direk California yapacağım (umarım havalimanında sorun yaşamam).

Merhaba, mülakatta Boston'daki arkadaşınızın adresinin yazılı olduğu kağıdı teslim edebilirsiniz. Green Card ve SSN'in gönderileceği adresin, yaşayacağınız yerle aynı olması zorunlu değil. Hesabınızdaki yeterli miktardaki birikim, memurların finansal durumunuz konusunda olumlu düşünmesini sağlayacaktır. Bu yüzden gönül rahatlığıyla California'da yaşamayı planladığınızı belirtebilirsiniz. Şimdiden iyi şanslar.

Çok teşekkürler yanıtınız için, bunu bilmiyordum. Yani ben Boston'ın adresini vererek, California'ya gideceğim ve orada yaşayacağım dememde sorun olmaz ? Neden Boston'da adres verdin de, California vermedin demez yani 🙂

• @deryaasan Tekrar tebrikler

• @minnesota teşekkür ederim. Umarım kısa zamanda Sizden de güzel haberler alırız 🙏

• ⭐⭐⭐

@Serapp, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Çok teşekkürler yanıtınız için, bunu bilmiyordum. Yani ben Boston'ın adresini vererek, California'ya gideceğim ve orada yaşayacağım dememde sorun olmaz ? Neden Boston'da adres verdin de, California vermedin demez yani 🙂

Demez 🙂 Bu çok yaygın bir durum. Herkes resmi evrakların teslim edilebilmesi için bir adres vermek zorunda. Mesela oğlum New Jersey'deki yakınımızın adresini vermişti, evraklar oraya teslim edildi. Mülakatta "nereye gideceksiniz" sorusuna ise North Carolina demişti. Adresle, yaşam planlarınızın farklı olması sık karşılaşılan bir şey, o yüzden endişelenmeyin.

• @Serapp, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Demez 🙂 Bu çok yaygın bir durum. Herkes resmi evrakların teslim edilebilmesi için bir adres vermek zorunda. Mesela oğlum New Jersey'deki yakınımızın adresini vermişti, evraklar oraya teslim edildi. Mülakatta "nereye gideceksiniz" sorusuna ise North Carolina demişti. Adresle, yaşam planlarınızın farklı olması sık karşılaşılan bir şey, o yüzden endişelenmeyin.

Çok teşekkürler, içim rahatladı, bende öyle diyeceğim 🙂

Size ve oğlunuza hayatta başarılar dilerim 🙏

• Son güncellemeye göre 13 bin case a kadar vize ve mülakat almışken vize kalmama riskinin tahmini kaç binlerde başlayabileceği DV nin kaç bine kadar çıkabileceği ve Avrupa kotasının son durumu hakkında ne yorum yapılabilir ?

$R3JNM1M.jpg

• Arkadaşlar, Virtus Medical'dan online covid 19 aşı randevusu almaya çalışıyorum ama ödeme yaparken hata alıyorum. Whatsapp hattına yazdım ama mesai saati dışındadır. Sizce oraya gitmeden randevu alıyorlar mı? Oraya gittiğimde halletsem bu covid aşısını sorun olur mu? Randevu olmadığı için AP ye bırakırlar mı ki?

• @hDundar hiç bir sıkıntı olmaz merak etmeyin, çok yardımsever bir konsoloslukta mülakata giriyorsunuz. Pasaportları ve zarfları teslim almaya gittigimizde alize hanım (gözlüklü, hafif sarışın, saçları kıvrımlı) sizlerin adına çok seviniyorum. Türkler vize aldıkça çok mutlu oluyorum dedi. İnşallah sorunsuz ve hızlı şekilde sizde alırsınız.

• @ugurbocegi
    Merhabalar benimde ESC sayfam güncellenmiş. Ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu? İmzamı güncelledim derken neyi kastettiniz acaba?

• Arkadaşlar aklıma bir soru takıldı, ben bedelli askerlik yaptığım için DS260 formunda askerlik yaptınız mı sorusuna hayır yanıtını vermiştim (forumdaki direktifler o yöndeydi). Elimde terhis kağıdı orjinali var ve e devlettende alabilceğimi alıcam askerlik için. Bu mülakatta bana problem yaratır mı yada ne gibi bir yol izlememi tavsiye edersiniz?

• @Burak3445 Ben randevumu ve ödememi internetten yapıp halletmiştim bence başka bir karttan ödeme yapmayı deneyin olmadı virtusun wp hesabından size dönüş yapacaklardır. Ben covid aşımı olucakken ordaki başka randevusu olan türklerin ödemeyi cashle yaptıklarını da görmüştüm aklınızda olsun aynı wp hattından sorabilirsiniz. Mülakattan 5 gün önce covid aşınızı olmanız gerektiğini de unutmayın başarılar

• Merhabalar
    Randevumu konsolosluk ile görüşüp güncelletmiştim ama bu sabah baktığımda ilk verilen randevu tarihi yansımış, böyle bir sorun yaşayan oldu mu, kendiliğinden düzelir mi acaba ?

• Merhaba çok kısa bir sorum olacak DS-260 Forumunu bu temmuz ayında bitecek olan pasaportumun bilgileriyle girmek istiyorum. KCC tarih verdikten sonra ds-260'da belirttiğim pasaport numaramı (GC çıktığı an yeni pasaporta başvuracağım) nasıl değiştirebilirim? Ve bana konsolosluk randevu tarihi verdikten sonra mı pasaport bilgilerimi değiştirmeliyim?

• @Burak3445 Covid aşısını sağlık muayenesinin tamamlanması için olmanız gerekiyor. Eğer sağlık randevusunu Dr Nicolson'dan aldıysanız onlar muayeneye girdikten sonra da covid aşı kartını kabul ediyor (mülakat tarihinizden 5 iş günü öncesine kadar teslim etmelisiniz raporun tamamlanması için). Eğer sağlık raporunuz mülakat gününe kadar hazır olmazsa, mülakatınız iptal edilir ve farklı bir güne mülakat almanız gerekir.

Tavsiyem sorununuzu bir an önce çözmeye çalışın. Bol şanslar!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

77

55.9k
Users

4.8k
Topics

484.7k

| | | |