Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Herkese selamlar.
    Son 2-3 gun icinde vizesine ve bayragina kavusan dostlarim adina cok sevindim.Sirada bekleyen bizler icinde bol sans :)) Hersey gonlumuzce olmasi dilegiyle

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cemciftcioglu sosyal sorumluluk için can atan koskoca bir aileyiz.. ♥
    felaket olsa da çadır satsak diye can atanlara selam olsun..

• @Falcon-1 vizeniz hayırlı olsun

• @hDundar Bende de aynı durum vardı. Askerlik şubesini aradığımda "Bizdeki ekrandan değişiklik yapamıyorum." cevabını aldım. Cimer 3 gün içinde düzeltildi cevabını verdi. Kontrol ettiğimde düzelmişti.

• @hDundar Sayenizde bende tekrar kontrol ettim ve bendede 01.01.19... şeklinde yanlış yazılmış. Bende şimdi cimerden MSB ye düzeltilmesi isteğinde bulundum.
    iyiki bu forum var gerçekten Allah razı olsun kurucularından.

• Mülakatımız iyi geçmişti ama şimdi kontrol ettiğimde ap'ye kalmış görünüyoruz. bir mail vs gelmedi hiçbir bilgim yok neden oldu. ne yapmamız lazım beklemekten başka bir yok yok sanırım

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@arasosman ap'ye kaldığınızı düşünemenizin sebebi forumu okumamanız..
    ceac statüleri o şekilde ilerler. gün içinde issued olur, saat 15:30 ~16:00 gibi de ptt'den sms alırsınız.

• Merhaba. Ben birşey sormak istiyorum. Bu evrak konusu çok fazla konuşuldu ama affınıza sığınarak sormak istiyorum. Asıl talihlinin hazırlayacağı tüm evraklar istisnasız ds260 formunda asıl talihli ile beraber gelecek olan herkes için de hazırlanacak mı?

• @dkerim hazirlayacaginiz evraklar mulakata gireceginiz konsoslosluk tarafindan genelde belirlenir. Siz Tiflis te mulakata katilacaktiniz sanirim. Tiflis in size yollayacagi mailo dikkatlice inceleyiniz.

• @minnesota evet Tifliste gireceğiz. Gelecek olan evrak mailinde herkes için ayrı ayrı belirtmezler sanırım. genel bir şablon evrak listesi iletirler diye tahmin ediyorum. bunu da herkes için hazırlayacağız diye tahmin ediyorum. (Eşim ve çocuklarım içinde)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dkerim belirtirler. siz her koşulda bütün evrakları bütün aile bireyleri için ayrı ayrı oluşturun.
    banka dökümleri ve asıl talihlinin diploması hariç.

• @gucarslan şimdi şöyle bir duyum var. daha doğrusu mülakat deneyimi olan birinden öğrendiğimiz. Tiflis Lise diplomasını da istiyormuş. Şimdi ben asıl talihli olarak hem kendi lise ve üniv.diplomamı hemde eşimin kini ve çocuklarım liseye gittiği için ortaokul diplomalarını da mı hazır etmeliyim?

• Mail alan oldumu acaba?

• @arasosman merhaba bende dün mülakata girdim benimde ready görünüyor hala bir değişiklik olmadı vizenizi onaylıyorum dedi. Bekliyoruz bizde

• @musa-k hayırlı olsun

• @arasosman bizde de aynı durum vardı. Az önce düzeldi.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dkerim asıl talihlinin diplomasına bakarlar, aile üyelerinin değil.

• @esraxyz bizimde şimdi onaylandı. @musa-k 4 saat öncesine kadar bende de ready idi

• @gucarslan teşekkür ederim. kral adamsın valla :))

• Selamlar herkese, Ankara’nın bilincinde olarak bu ay bana mail gelir diye bekliyordum, şu ana kadar gelmemiş olmasının bu ay ceac’ta oluşan teknik problemle bir alakası olabilir mi? Yoksa bu ay bize ayrılan kota çok çok az mı? Forumdan mail alanlar var ama sayı çok az anladığım kadarıyla

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

87

51.2k
Users

4.8k
Topics

475.6k

| | | |