Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐

@Arif-Emre-Kömürcü, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, dosyayı yurtdışında Bosna Hersek veya onun gibi balkan ülkelerine taşıma şansımız var mı yoksa illa viyana,hong kong, bankgok, muscat gibi yerlere taşıyabiliyoruz. Çünkü yeşil pasaportum yok ve asya ülkeleri de çok maliyetli. şimdiden teşekkür ederim

Merhaba,
    Eğer Bosna Hersek kabul etseydi, vizesiz giriş ve yakınlığı nedeniyle birçok kişi orayı tercih ederdi. Ancak maalesef her ülke DV sürecinde dosya transferini kabul etmiyor. Muscat'a gelince, bu yıl süreç oldukça yavaş ilerliyor. Şu ana kadar bir kişi mülakata girebildi, ancak diğer dosya taşıyanlar bildiğim kadarıyla henüz mülakat almadı. İnşallah süreç hızlanır.

Şu anda geriye Hong Kong ve Bangkok gibi seçenekler kalıyor, ama dediğiniz gibi bu noktalar maliyet açısından daha zorlayıcı olabilir.

Karar sizin, umarım en uygun seçeneği bulursunuz.

• Excel'de eren 2nl mail almış görünüyor fakat başka kimseye gelmemiş olması garip. @erenkaykisiz sen girdin tarihi değil mi? Yoksa biri yanlışlıkla mı girdi?

• @aress sistemde sikinti olduğu söyleniyor. Cumartesi ye doğru işin rengi netleşir. Ceac verilerinden son dataları görebiliriz. Öyle 3-5 kişiyle kalacak bir dağıtım beklemiyorum.

• @minnesota umarım dediğiniz gibi olur aksi felaket, düşünmek bile istemiyorum

• @bahar_aydin merhaba, sabah 10 a kadar gelmezse Molnara gitmekte fayda olabilir, molnar ile konsolosluk arası çok kısa sürelerde gidilebiliyor, göz ardı etmeyin. Bizimle birlikte giden bir arkadaşımız, forum adını bilmiyorum, maili gelmemişti o da telefon vs uğraştığını, tekrar molnara gittiğini söylemişti diye hatırlıyorum. Şuan heyecan yüksektir 🙂 bizde öyleydi, yarınınız çok rahat geçmesini temenni ediyorum.

• ⭐⭐

@orangegreen hemen birsey yapacagini zannetmem. Green card sahiplerini bloke etme hakki yok ama elinizde vize var ise, green cardli sayilmiyorsunuz.

• @ATS16 teşekkürler

• @bahar_aydin sabah 9 da molnara mail atın size cevap verecektir sekreter bey çok yardımsever

• @aress evet eren bey almış mülakat mailini

• @onurakbas cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Umarım molnar'a gitmeye gerek kalmadan durum çözülür 🙂

• Selamlar arkadaşlar 👋 şimdi konsolosluktan çıktım. Çok şükür vizem onaylandı bilgisini aldım, umarım pasaportu alınca farklı bir durum olmaz.

Bu forumda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum hepinizden allah razı olsun. 🙏

Deneyimimi en kısa zamanda paylaşıcam.

Herkese süreçte bol şans diliyorum🍀

• @TuttoSPORT tebrik ederim. Yolunuz açık olsun

• @minnesota tesekkür ediyorum darısı size inşallah 🙏

• @TuttoSPORT tebrikler 😁 çok uğraştık sen vize al diye

• @cemciftcioglu çok tesekkür ederim eksik olmayın😁
    Gerçekten böyle bir aksiyona ihtiyacım varmış çok şey deneyimledim inşallah size ve herkese nasip olur.

• @TuttoSPORT hayırlı olsun.Darısı başımıza

• @DenizMaths teşekkürler darısı başınıza aynen 👋😁

• @TuttoSPORT tebrikler, yolunuz açık olsun.

• Merhabalar. Bir sorum olacaktı. Mevcutta bulunan mülakat tarihimin görüntülendiği sayfada şuan mülakat tarihim gorunmuyor. Nedeni ne olabilir? Gerçekten çok endişelendim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yenidunya35 ceac'dan baktığınızda dosyanız ready ise sorun yoktur.
    herhangi bir erteleme ya da mülakat iptalinde konsolosluk size mail ile bilgi verir, merak etmeyin.

Benzer Başlıklar

• 1435
  • 153
  • 11427
  • 790
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

74

55.9k
Users

4.8k
Topics

484.7k

| | | |