Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Iricss, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, bir sorum olacakti. Ben Ankaradan Tiflise transfer yapmaya çalışan bir Azerbaycan vatandasiyim. Tüm gereken belgeleri tiflis konsolosluğuna mail yoluyla gönderdim ve bana bunu yazdılar. Yazdıklarını pek anlamadım anlayan birisi yardım edebilir mi ? Transfer edildi ve beklemem mi gerekiyor yoksa farkli bir durum mu var ?Bu adara karaladigim linke girip case kodumu yazsam bile link acilmiyor, bazen de case kodu yanlis diyor dogru olmasina ragmen. Annotation 2025-01-08 042925.png

Merhaba, Gürcistan mülakatınızı aldıktan sonra bizimle irtibata geçin demiş. Yani amiyane tabirle topu taca atmış. CN’niz, imzanızdan anladığım kadarıyla, 2 binlerde, eğer öyleyse konuyu anlatıp, CN’niz current olduğu için KCC ile işlem yapamayacağınızı, dosya transferini mülakat almadan ancak Tiflis’in yapabileceğini belirtip yeniden deneyebilirsiniz.

Mailinize ad soyad, doğum tarihi gibi kişisel bilgileriniz, dosya numaranız (2025EU00002000 gibi) ve Azerbaycan vatandaşı olduğunuzu gösterir belgenizi de eklemeniz faydalı olur.

Tekrar tekrar deneyeceksiniz, çok darlamadan 🙂 Bazen taşımak istemedikleri için böyle yapabiliyorlar.

• @Ceren_gz şahsen ben söylediğiniz gibi yaptım.

• @Umut-Yoldaş Viyana imzalı ve imza sirküleri olan herşeyi kabul ediyor. (Hisse senedi, dolar, altın, gümüş, ne aklınıza gelirse 😁) Gerçekten çok yardımcı şuana kadar Viyana konsoloslugu hatta asıl talihli eşim benim hesabımdaki hisse senedini bile kabul ediyoruz dedi.

• @akara teşekkür ederimmm

• @deebee tamam. Mailde yazmıyor. O benim yorumum. https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html CN ni girip durumuna bakabilir. Transitte mi? Ankara da mı? Gürcistan da mı vs vs. Her Cumartesi yeni datalar açıklanır.

• @deryaasan mezun belgesini alabilirsiniz okuldan barkodlu

• @mehmetizmirli merhaba çok teşekkür ederim tekrar gideceğim okula ve isteyecegim.

• @Flight101 bazı firmalar erteleme de kabul etmiyor kuralları gereği

• @ugursway aracı bir firmamı yani( TLS vs gibi ) ekstra bir ücret alınıyor mu ? veya ayrıca sunmam gereken bir döküman olacak mı ? Biraz sakin lütfen anlamamış olabilirim.

• @deebee Ben zaten gürcüstan konsolosluğuyla mailleşiyorum kkc ile değil. Adamlara herşeyimi attım istedikleri. Azerbaycan kimliği, Pasaport, Case numaram doğum tarihim ve hatta dv sitesindeki kazandığımın ss’ini sadece anlamıyorum ne yapmam gerektiğini şimdi çünkü ilk defa yapıyorum. Yeniden nasıl bir mail göndermem lazım ?

• Merhabalar asıl talihli benim fakat eşimin ds260 formunda eğitim bilgilerini girerken eğitim kurum ismine konak meslek ve teknik lisesi yerine konak vocational and technical high school olarak girmişiz. Bunun için ds260 açtırıp değiştirmek gerekir mi.

• @cemciftcioglu merhaba
    Bilgilendirme için teşekkürler. Forumu bolca okumaya çalışıyorum. Ancak tüm sorularıma yanıt bulamadım.

@gucarslan bey selamlar,
    Sizden eşimin dosyasını taşıma ile alakalı da fikir alabilirsem çok sevinirim, konu biraz dallanıp budaklandı çünkü işin içimden çıkamadım 😬
    ikimiz de talihliyiz, yedek plan olarak onun (Cn 17xxx) için ds260 doldurup dosya taşıma başvurusu yapmak mantıklı olur mu şu aşamada, yada bir süre bana randevu gelmesini bekleyip bültenleri takip edip ona göre mi yapsak? Ama sanırım onun CN sinin current olmadan yapmamız gerekiyor doğru mudur? Ds260 doldurduktan sonra x bir tarihte yapamıyoruz sanırım ? Bir de dosyayı taşıdık diyelim Viyana ya, Hemen randevu gelirse onun dosyasına beni de eklememiz gerektiği için benim de gitmem gerekiyor değil mi görüşmeye, hamileyim de uçuş izni aşabileceğimi sanmıyorum bu sebeple sordum? Nisanda doğum yapacağım. Bir de diyelim ki bana randevu geldi ve öncesinde biz eşim için de dosya taşıdık veya randevu aldık bu durumda onun işlemlerini iptal edebiliyor muyuz ?

Şimdiden teşekkürler

• Arkadaşlar bişey sorabilirmiyim green kart adresimi almak için newyorkta bi adres yazdım ama amerikaya los angelestan giriş yapıp zarfi teslim edeceğim bir sorun olurmu yardımcı olurmusunuz

• @brucewayne
    Merhabalar tekrardan,
    Buyurun sizin icin yaptiklari isin tanimini paylasiyorum;
    CGI Federal
    “CGI Federal supports the U.S. visa application process by providing services such as fee processing and cash management. CGI Federal collects personal information to process applications and may use this information for statistical reporting.”
    Bu surec surprizlerle dolu bir surec nacizene tavsiyem, munkun olan en kisa surede randevunuzu yeniden planlayarak tamamlamaniz yonunde. Size surecinzde bol sanslar.

• Arkadaşlar İngiltere’deki elçiliğe dosya taşınır mı ? Green card görüşmesi yapılıyor mu ? Bilgisi olan var mı ?

• ⭐⭐⭐

• Merhaba hem bir güncelleme hem de bir soru sormak için yazıyorum. En son mülakatımızın onayladığını söylemiştim ertesi gün pasaportlarımızıda teslim aldık. Şimdi kafada başka bir soru kaldı bu sorunun cevabını kimse bilemez tabi ama en azından fikirler söylenirse iyi olur. Abd ye ilk giriş için trump ın başa geleceği tarih olan 20 ocaktan önce mi abd de olmamız iyi olur bunun kararını veremedik. Sonradan problem çıkartırsa ve giremezsek kötü olur. Sizler ne düşünüyorsunuz ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ihsan35 elbette gerekmez, aynı şeyi onların kendi dilinde yazmışsınız sadece.

• @Gs1905 Selamlar,

Bence bu tamamen sürpriz yani olma ihtimalide aynı zamanda yok. Kimse inanın bilmiyor ama söylediğiniz gibi olursa sanırım bir çok insan etkilenecek ve Trump'ı kendi yorumladığım kadarıyla illegal olan girişleri engelleme çabalarında şu an.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@zerooo öncelikle;

Ancak tüm sorularıma yanıt bulamadım.

muhtemelen doğru aramamışsınızdır 🙂
    çünkü daha sorulmamış soruların bile cevaplandığı bir yer burası..

gelelim sorunuza;
    ikinize de çıkmış olsun, bir şey değişmez. hemen ikinci DS260'ı da doldurup submit edin.
    siz dosyanızı eğer schengen vizesi probleminiz yoksa viyanaya çoktan taşımanız gerekirdi.
    ankara böyle giderse 4Kları bile görmez..

Ama sanırım onun CN sinin current olmadan yapmamız gerekiyor doğru mudur?

değildir ama olmadan yaparsanız daha kolay olacaktır.

Ds260 doldurduktan sonra x bir tarihte yapamıyoruz sanırım ?

elbette yapamazsınız, onların verdiği tarihi bekleyeceksiniz.

Hemen randevu gelirse onun dosyasına beni de eklememiz gerektiği için benim de gitmem gerekiyor değil mi görüşmeye?

evliyseniz zaten ekli olmanız lazım dosyaya??

Bir de diyelim ki bana randevu geldi ve öncesinde biz eşim için de dosya taşıdık veya randevu aldık bu durumda onun işlemlerini iptal edebiliyor muyuz ?

edersiniz.

kısaca siz öncelikle ne yapmak istediğinize karar verin, sonrasında buradan sorabilirsiniz sorularınızı.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

59

55.9k
Users

4.8k
Topics

484.7k

| | | |