Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
-
@DenizMaths çok teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun 🍀
-
@zerooo biz 4 kişilik aile olarak giriş yaptık, ssn'ler bir hafta sonra ben hariç herkezin geldi benim hala gelmemiş.
-
@yusufalak yusuf bey merhabalar tekrardan, ben 2 ay önce istanbul konsoloslugu üzerinden başvurumu yaparken bana sadece bir form verdiler onu doldurdum fotograf teslimi ile birlikte odememi yaptım tamamdır işiniz bitti dediler.Herhangi bir sarı veya pembe makbuz vermediler bana. Gecen hafta da aradılar evrak geldi alabilirsiniz diye şimdi gidince mi bana sarı veya pembe makbuzu teslim edecekler?
-
@Stoic-Turk 28 bin rakamı için ben temmuz ağustos olacağını eylülde ise aos yapanlar için bir şans tanınabileceğini düşünüyorum 32-36 bin arası olabilir diye düşünüyorum ama dediğiniz de haklısınız belki temmuz ağustos eylül aynı rakamla devam edebilir 52 bin kotadan kaynaklı belki eylül 28400-29 da yapabilirler
-
-
-
@selens1907 evrak talebi süreci kaldırılalı 3 yıl oldu.
sadece mülakat maili beklemelisiniz. -
@gucarslan ANK nın 17000 lere randevu vermeyeceğini düşünerek sorun olacağını sanmıyorum. Viyanadan olmadı Hk ya başka bir yere deneriz randevu gelmezse
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.x.com
x.com
x.com
bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.x.com
x.com
x.com
bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com
x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21, 2024 / politicsTrump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics
Former President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under construction
Görüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@minnesota minnesota merhaba hayır üniversite mezunu değilim. bızım okudugumuz senelerde 3 yıldı lise egitimi ve toplam 11 yıllık bir egitim oluyor. daha önceki birkaç mülakat deneyiminde lise diploması üç yıl oldugundan transkrip istemişler. E-devlet te 2008 öncesi mezuniyet belgesi olmadığı için. Belki de o anki konsolosun takdirine bağlı. Ama siz son mezun olduğunuz diplomanızla gideceksiniz sizden başka bir belge isteyeceklerini düşünmüyorum Ankara' nın.
-
@cemciftcioglu teşekkür ederim cevabiniz icin . Kirgizistan sizce ankaradan daha mi avantajlı olur yoksa başka alternatifler mi bakalım
-
Hastane rapor tarihi 30 Aralık Amerika vizesi son tarih pasaportta 30 Haziran iş nedeniyle haziran 24 te Amerika’ya giriş yapacağım.Tarihlerde sorun olur mu teşekkür ederim.
-
@ugursway CGI dedikleri kurumu anlayamadım ?
-
@sevdemimi baya iddialı bir çelınç olacağa benziyor..
size güzel bir hikaye anlatayım, cevap almış olursunuz.
yıllardan DV2020.. vizelerini alan binlerce DV2020 talihlisi abd'ye gitmek için hazırlıklarını yapar, biletlerini alır ve seyahat tarihini bekler.
çoğu buradaki işlerini, okullarını vs bitirmeyi, evini, arabasını satmayı bekler.sonra bir gece trump (yeniden seçilmiş abd başkanı) PP10014 kararnamesini çıkartır.
PP10014 der ki; yasal göçmenler vizesi olsa dahi ABD'ye giremez.
peki sonrasında ne oldu?
uçak tarihini bekleyen binlerce DV2020 kazananı abd'ye giremez ve vizeleri, haliyle de green cardları geçersiz olur.
aylarca, yıllarca bekledikleri green card hayali, sırf son günlere bıraktıkları için geçersiz oldu.
ama ilk girişlerini yapmış olsalardı, green cardları aktif olacak ve bu kararname onları etkilemeyecekti.size, haziran ayı için şimdiden iyi yolculuklar diliyorum.
umarım trump bir gece sizin için de bir kararname yayınlamaz -
Herkese merhaba, dosyamı haziran ayında viyanaya taşımıştım, son 1 senede 2 kere schengen vizesi almama rağmen (biri 1 aylık biri 6 aylık) bugün fransadan schengen vize reddi aldığımı öğrendim. Forumu takip edenler bilir vize randevuları sıkıntı olduğu için ihtiyacı olanlara randevu bulmak adına bot yazmıştım ama terzi kendi söküğünü dikemedi sanırım
Çok canımı sıksa da yapacak bir şeyin olmadığını yelkenleri bu duruma göre ayarlamam gerektiğini biliyorum. Bu sebeple bugün dosyamı artık riske atmamak için KCC’ye mail atarak hong kong’a taşımak istiyorum. Sizlerinde görüşünü merak etmekteyim vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
@atibaba Çok saçma olmuş, öncekilerde Fransa mıydı? Son dönemde schengen vizelerinin akıbeti anlamsız. Hepimizin hakkında hayırlısı.
-
@atibaba öncelikle bangkok düşünürüm. Keza bende çevireceğim. Hongkok ciddi pahallı
-
@gucarslan tarihte sıkıntı olmaz değil mi .Gerisi kader
-
@brucewayne
Tam olarak nesini anlamadiniz? Anlamaniza gerek olan bir durum da yok zaten. Ilgili siteye giris yapip, uyelik olusturup, konsoloslugun ileri bir tarih icin ayirdigi DV mulakat slotuna, size en uygun olan tarihe randevunuzu yeniden planlayacaksiniz.
Eger o site ne diye soruyorsaniz, konsolosluklarin randevu yeniden planlama sitesidir. -
@ahmetgokaya yok öncekiler hollandaydı, cidden anlamsız. Belki başka ülkelerden de denerim şansımı.
-
@sevdemimi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan tarihte sıkıntı olmaz değil mi .Gerisi kader
Tarihte bi sıkıntı olmaz bu durumda @gucarslan 'ın bahsettiği durumlar dışında fakat garantiye almak için bazı havayollarının çok uyguna kampanyaları oluyor, bunlara bakıp 1 gün bile olsa Amerikaya giriş-çıkış yaparsanız endişe etmenize gerek kalmaz
-
@omerko benim de tek çekincem maliyet konuları tüm parayı hongkongta bırakmakta var
-
@Ben-Batur giriş çıkış yapmak yeterli olur mu yoksa greencardı teslim alana kadar risk devam ediyor mu
-
@yasavul Selam,
Önceki deneyimleri okuduğumda ve araştırdığımda evrakları teslim etmeniz yani bahsedilen büyüleyici "sarı zarfı" vermeniz yeterli.
-
@deebee yani bordo çıkarmama gerek yok değil mi kusura bakmayın demek istediğinizi anladım emin olmaya çalışıyorum
-
Merhaba, bir sorum olacakti. Ben Ankaradan Tiflise transfer yapmaya çalışan bir Azerbaycan vatandasiyim. Tüm gereken belgeleri tiflis konsolosluğuna mail yoluyla gönderdim ve bana bunu yazdılar. Yazdıklarını pek anlamadım anlayan birisi yardım edebilir mi ? Transfer edildi ve beklemem mi gerekiyor yoksa farkli bir durum mu var ?Bu adara karaladigim linke girip case kodumu yazsam bile link acilmiyor, bazen de case kodu yanlis diyor dogru olmasina ragmen.
-
@yasavul, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ben-Batur giriş çıkış yapmak yeterli olur mu yoksa greencardı teslim alana kadar risk devam ediyor mu
Giriş-Çıkış yeterli, USCIS sisteminde giriş yaptığınızda kartınız basım işlemine alınıyor. Hatta siz geri Amerikaya dönmeden kartınız verdiğiniz adrese gelmiş bile olabilir şanslıysanız
-
merhaba bu şubatta viyanada mülakatım var banka hesap dökümünde en az ne kadar para göstermeliyim bir de şuanki birikmiş bir miktar paramız altın hesabında bu parayı dolara veya euroya çevirmeli miyim yoksa altın olarak sunsam sorun olmaz mı?
-
@sezen Selamlar bugün aldık vizemizi çok şükür. Mail atacağını söyledi memur ancak atmadılar. Issued olarak görünce sistemden gidip aldık pasaportlarımızı. Yarın detaylı mülakat deneyimini yazacağım.

Benzer Başlıklar
34
51.4k
Users
4.8k
Topics
476.2k