Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @ugurbocegi Elçilik sizin paranızın hesaplarınız arasında aktarılmasını sorun etmez. Bir gün önceden bile aktarsanız problem olmaz. Enpara'dan ıslak imzalı döküman için herhangi bir QNB Finansbank şubesine gitmeniz yeterli. Banka çalışanı size çift imzalı ve imza sirküsü ile birlikte evraklarınızı teslim ediyor.

• @rezonans Elçilik görüşmenizde beyan etmeniz yeterli. Hatta ülkeye girdiğinizde havalimanı memuruna yeni beyanda bile bulunabilirisiniz.

• @rezonans ben geçenlerde vize için istediğimde QNB şubesinden İngilizce mektup ile birlikte hesap hareketlerini aldım, çift imzalı ve imza sirkülerli.

• @Falcon-1 Viyana için ekstra bilgi eklemek istiyorum. Hisse senedi veya eş üzerindeki yatırımlarıda kabul ediyorlar. Mail ile teyit ettik. İngilizce, dolar karşılığı yazan ve imzalı olacak şekilde hazırlamanız yeterli diye dönüş aldık

• @akara evet, benim varlıklarımda hisse senedi şeklinde genelde, ilk gelen mailde de yazıyordu, bende bu şekilde belirteceğim.

• Merhaba,

Fas vatandaşı olmayan veya oturum izni olmayıpta ordan randevu alıp başarılı bir şekilde kartını alan oldu mu ?
    Biraz baktım göremedim.

• @rezonans
    Bunun icin herhangi bir aksiyon almaniza gerek yok, eger verdiginiz posta adresi ile yasayan kisinin isim soy isimi eslesiyorsa eger telefon numarasinin pek onemi yok. Gonderilecek olan kartlariniz icin olasi bir aksaklik olursa, ilgili tasima sirketi (USPS) telefon acip aramiyor zaten. Eger USPS’in sisteminde adresini kullandiginiz kisinin email adresi kayitliysa ve bildirimleri aciksa, gunluk gelecek olan postalari email atarak bildiriyorlar.

• @Falcon-1 valla belki şube veya çalışanlardan dolayıdır bana vermediler enpara mobil uygulamasına yönlendirdiler gittim garanti hesabıma aktarıp hallettim

• This post is deleted!

• @10urdmn iyi yolculuklar bol şans güzel haberler bekliyoruz 🍀

• @taskinbufe3838 hayırlı olsun.Covid19 aşısı için de Hong Kong dan aşı randevusu ayarlayabildiniz mi?O da ayrı bir sağlık kuruluşunda yapılıyormuş çünkü.

• Merhaba herkese, bir sorum olacak.
    Örnek veriyorum, Hong Kong bana mart ayının 13 üne randevu verdi, ben bu tarihi konsolosluğa mail atarak Nisan ayının 7 sine aldırabiliyor muyum? Eğer aldıramıyorsam, başka bir yolu var mı?
    Yorumları okudum, ancak benim sorumla ilişkili bir yazı göremedim.
    Yardımcı olursanız sevinirim. @gucarslan @Serapp

• ⭐⭐

@Physicus Selamlar....
    Konuyla ilgili hem DV2024 hem de DV2025 döneminde bazı talihli dostlarımız konsolosluklar ile yazışıp tarih güncellemesi yapılmasını sağladı..Siz de durumunuzu ilgili kondolosluğa aktarıp gelecek cevaba göre hareket edersiniz...
    Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması hızlı ve en doğru şekilde cevap almanıza yardımcı olacaktır..
    İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin

• @Flight101 güncelledim.

• ⭐⭐

@Physicus Ben de cevabımı güncelledim 😉🤝

• @DenizMaths Sağolun, evet Covid’i yapan 2-3 tane kuruluş var bildiğim, onların sitesinden randevu oluşturup peşin ödeme yaptım o şekilde ayarladım onuda.

• Hatali mesaj.

• @Physicus Ben denedim erteleyebiliyorlar direk konsolosluğa durumu bildirip hangi tarihlerde orda olabileceğinizi söylemeniz gerekiyor.
    Ben daha sonra iznimi ayarlayabildiğim için gerek kalmadı

• @taskinbufe3838 yolunuz açık olsun,uygun süreli bir program olmuş.Darısı başımıza

• Merhaba @gucarslan ds260 doldururken doğru bilgi için ds 260 da sorulan su soruya Are you a former exchange visitor (J) who has not yet fulfilled the two-year foreign residence requirement? evet dedim ama bu yasak bu hafta kalktı artık böyle bir yasağım yok usics onay verdi dosyayı açtırıp hayır yapayım mı bu soruya bunun için şimdiden ds260 açtırayım mi yoksa mülakat tarihini aldıktan sonra mı güncelleyeyim mülakat tarihi almakta zorlanır mıyım böyle bir soruya evet dediğim için yoksa ds260 sorularına göre randevu atılmıyor mu zaten ? konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarda cvp verirse sevinirim teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

67

52.5k
Users

4.8k
Topics

479.4k

| | | |