Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @halildnrts34 diğer üye arkadaşımızın dediği gibi evrak fazlalığı zarar etmez, eksikliği uğraştırır. Yanınıza alın. Ancak lise diploması dahil edevletten barkodlu olmayan tüm evrakları çeviri yaptırıp apostil yaptırmayı ihmal etmeyin.

• Hong Kong ile Viyana'ya dosya taşınması ile alakalı artılar eksiler, gereklilikler nelerdir, veya bunlar ile alakalı bir başlık var mı acaba?

Anladığım kadarıyla CN aktif olmadıysa KCC'ye mail atarak bu iki adrese (ve başka birkaç tercih edilen adrese) herhangi bir ikamet adresi zorunluğu olmadan dosyamızı taşıyabiliyoruz.

Viyana'da shengen vizesi almak gerek, Hong Kong'a vizesiz gidebiliyoruz. Viyana'ya uçuş daha kolay ve ucuz, Hong Kong uzak ve pahalı. Dosya taşımak için şehir seçerken başka dikkat etmem gereken faktör var mı bilgiye ulaşamadım doğrusu.

• @10urdmn Anladığım kadarıyla sağlıktan sonra vizeye kadarda kalmak gerekiyor. Teşekkür ederim.

• @zeynepk3535
    Ancak bildiğimiz gibi hong kong mülakat sonrası pasaport teslimini kurye ile teslim etmiyor. Yani, burdaki kural boşa çıkıyor bence. Eğer sağlık muayenesi sonrası Türkiyeye dönüp mülakat gününde geri gelecekseniz, mülakattan sonraki günlere konaklama ayarlamalısınız. Hm birde sağlıktan çıkan raporu teslim almanız gerekiyor, onu da hesaba katmanız gerekli.

• @10urdmn Teşekkür ederim

• Ds260 formumda askerlik gittiğim tarih 4 Haziran olarak yazdım fakat e devlette 1 Haziran gözüküyor
    Ayriyeten liseye başlangıç tarihimde ay doğru gün yanlış
    Ve ev adresimde de ufak tefek yanlış var bunun için ds260 açtırmalıyım mı mülakat esnasında sorun teşkil eder mi acaba

• ⭐⭐⭐

@Ahmet-Sarıkurt

Aldığınız evrakta yazan kimlik bilgilerine sahip olan ve askere giden sizseniz, geçerli en az lise mezuniyet diplomasını ibraz edebiliyorsanız ve ufak tefek hata yaparak beyan ettiğiniz adreste fiziken oturduysanız formunuzu açtırmanıza gerek yok, mülakatınızda başarılar. Forumda bir çok defa aynı konu gündeme geldi, cevapları verildi.

• @brccc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sezen Merhaba bizde 21 aralıkta gidiyoruz evlere baktık çocuğumuz var diye yemek yaparız ona diye düşündük fakat çok temiz ve ferah ev bulamadık ve otel tuttuk sağlık kontrol sonrası 10 günlük bir sürede filipinlere gitmeyi planlıyoruz.Orada ev bakıyoruz.

Maliyetlerine bakmak lazım tekrar uçağa bin, git gel bana zor gelebilir, ama inceleyeceğim 👍

• Merhaba herkese, 2 adet word-pdf dosyası yaptım. Url olan hızlı şekilde o deneyime ulaşmak için, diğeri (''yazı'' isminde olan) internetsiz ortamda bazı hk deneyimlerini el altında bulundurup okumak için diye düşündüm.
    Hong Kong mülakat deneyimlerini bir araya toplamak istedim, basit bir çalışma yaptım. Umarım faydasını görürsünüz. Benzerini viyana için @cttl yaptı diye biliyorum. Hk cılar için de ben yapayım. 🙂
    (İki format şeklinde bırakıyorum,isteyen istediği gibi düzenleyebilsin)
    Hong_Kong_Mülakat_Deneyimleri_yazı.docx
    ...........................................................................................
    Hong_Kong_Mülakat_Deneyimleri_link.docx
    ..........................................................................................
    Hong_Kong_Mülakat_Deneyimleri_yazı.pdf
    ..........................................................................................
    Hong_Kong_Mülakat_Deneyimleri_link.pdf

• @sedaa gleneagles hospital vardı galiba

• @sedaa
    Hk da covid aşısı olmak için benim bildiğim 3 yer mevcut:
    1-)

2-)
    3-)
  • ⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız polis raporu gerekmez sadece amerika vizenizin bulunduğu pasaport eski bir pasaportunuzsa şu an onu kullanmıyorsanız yanınızda bulundurun çünkü içinde amerikan vizesi bulunan pasaportları görmek isteyebiliyorlar

• @zeynepk3535 Ben öyle anlamadım burada vize onay sonrası yazıyor.Aynı şey değil.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@docdoc58 sağlık muayenesi kuralları, geçmiş yılların red / onay istatistikleri, talep edilen evrakların detaylarını da hesaba katmalısınız.
    hepsi forumda detaylıca var, kontrol edebilirsiniz.

• @10urdmn merhaba buradan mülakat sonrası ülke dışına seyehat etmeyin anlamı çıkarıyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Benim de geneli kapsayacak şekilde merak ettiğim bir konu.Sağlık muayenesi ile mülakat arası bir dönemde ülke dışına çıkmanın bir sakıncası olabilir mi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bıyıksızkeynes bu konsolosluklar arası farklılık gösterir.
    tavsiyem, ikinci bir paspaort çıkartıp eğer gerek duyuyorsanız seyahatinizi ikinci (vize basılmayacak) pasaportla yapın.
    ve eğer mecbur değilseniz de o ülkede kalmaya devam edin.

• @brccc “pasaportunuza vize basarken”de yazıyor

• @10urdmn Harikasın Onur kardeşim. Her şey gönlünce olsun.

• @10urdmn alerjik astım teşhisi konuldu. Durumu Dr. a anlattım ciddi bir şey olmadığını belirtti.

• @blueboy21 teşekkür ederim, hepimizin inş her şey gönlümüzce olsun. 🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

77

55.9k
Users

4.8k
Topics

484.7k

| | | |