Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• 2025 green card talihlisi olarak mülakat tarihleri ankarada başladı mı. 28.000 li numara mülakat tarihi gelir mi? dosya aktif olup olmadığını nasıl anlıyoruz.

• @akara bankadaki personel altın yüklemem için ikna etmeye çalıştı ama verdiğim altının şu dolara tekabül ediyor olmasını ben veremem dedi altın her yerde bilindik para birimi dedi konsolosluk görevlisi altının gramı çarpar dedi senin paran olduğunu anlar dedi böyle bi mantıksal yaklaşım yaptı daha sonra bi kağıt imzaladım onay aldığı zaman müdürden dedi altını getirin işleme başlayalım dedi vazgecicem işlemden dolara çevirmek en sağlıklısı diye düşünüyorum

• Merhabalar, KCC harici, konsoloslukla mailleşerek dosyasını Bangkok’a veya Muscat’a taşıyan var mı? Ya da bangkokla herhangi bir konuda mailleşebilen var mıdır? Varsa yanıt verirse çok sevinirim teşekkürler

• @gucarslan Hocam, eski pasaportu beyan etmedin dediniz ama mülakatlarda o güne kadarki tüm pasaportları götürme zorunluluğu yok muydu, ben mi yanlış hatırlıyorum? Yoksa sadece güncel olanı götürüp, sorarlarsa mı beyan edelim? Tşk.

• @mert06 benimkinde de kızlık soyadı yazıyor fakat doğum belgesi olduğu için zaten kızlık soyadı yazması gerektiğini düşünmüştüm. Bunu değiştirmek mi lazım şimdi? Formül B'de, önceki ve sonraki soyadları hepsi detaylı yazıyor.

• @berilll işte bizde tam emin olamadık hangisi gibi olması lazım bizimkinde sıkıntı var mı bilemiyorum. Bu konuya hakim birileri varsa cevaplarsa çok iyi olur

• @mert06 şimdi söyle ki, bütün evli arkadaşlarımı ayağa kaldırıp e-devlete sokup baktırdım 😅 Şu ana kadar bakanların hepsinde, kızlık soyadı yazıyor, nüfus kayıt kısmı eşininki görünüyor. @metinbeci Acaba, iki soyadı kullanıldığı için öyle görünüyor olabilir mi eşinizinki? Çünkü doğum belgesi olduğu için mantıken kızlık soyadı yazmalı diye düşünüyorum. Kütük, zaten otomatik olarak her yerden değiştiği için de eşimizinki yazıyor.

• ⭐⭐

Selamlar...Formül-A belgesi doğduğunuz güne ait bilgileri içeriyor, O halde daha tanışmamış olduğunuz eşinizin bilgisinin olmaması ve kızlık soyadının yazıyor olması kadar doğal birşey olmamalı...Dolayısıyla sonrasında ibraz edilen bilgiler -evlilik cüzdanı ve Formül B- süreci açıklamaya yeterli olmuyor mu?
    Benim eşimin de nüfus müdürlüğünden alınan mühürlü evrağında kızlık soyadı yazmaktadır..

• @Ahmet-Sarıkurt saçmalamış banka çalışanı, anlık size hesabınızdaki altının dolar cinsinden degerini yazacak aslında bence bilmediğinden yazmamış. Ons denen şey ne işe yarıyormuş acaba? Ya inanın bu ülkeden bundan soguyorum, bilmediği konuyu biliyormuş gibi davranan bir toplumuz maalesef.

• @Ahmet-Sarıkurt yani aslında bendede şöyle bir durum var elimdeki yatırım amaçlı para hem gram olarak hemde altın hissesi olarak bankada. Eninde sonunda USD ye cevireceğimiz için vize görüşmesinden önce hisseleri dolara çevireceğiz. Aslında bize Viyana'da gelen mailde açıkca yazılmıştı "tasarruf, hisse senedi, tahvil" diye sadece bu gibi birikimlerin dolar karşılığını yazan belge yeterli olacak gibi Viyana özelinde ama neticede hepsi dolara dönecek se riske gerek yok diyoruz. 😃

• Merhabalar,

Antalyada olup evraklarını ingilizceye çevirmek için yeminli tercüman tutan bir forum üyemiz var mı ? Referans olabilirse çok sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ahmet-Sarıkurt işi gücü yok konsolosluk çalışanı yan sayfadan doların anlık kurunu mu takip edecek iş bilmez bir banka çalışanına denk gelmişsiniz sadece.

• ⭐⭐⭐⭐

@blueboy21 içinde amerika vizesi yoksa eski pasaportları götürmenize gerek yok. Ancak içinde amerika vizesi varsa görmek istiyorlar

• @Mertype bugun diplomaları verdik diploma başına 500tl aldı tercüman bilginize.

• @derkol hocam şimdi nereden başlasak bilemedim bence siz bu güne kadar 599 sayfada ne yazılmış bir bakın derim. Hatta 1 nolu sayfaya bir gidin. Örnek: mayısdan beri insanlar birşeyler paylaşıyor, paylaşılanlardan cevap alamayan soru soruyor herkez bir yere geldi ama siz diyorsunuz ki 7-8 aylık bilgiyi bana söyleyin. Anlatmak istediğimi inşallah anlamışsınızdır amacım sizi kırmak değil ama biraz okuyun bence önceki paylaşımları size zahmet. Bu arada vize görüşmeleri başladı acele okuyun derim.

• ⭐⭐

@taskinbufe3838 Selamlar
    Bucketlist..

1. Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    2. DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
    4. DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...

• Referenced by  Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐

@derkol Selamlar
    Bucketlist..

1. Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    2. DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
    4. DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...

• Referenced by  Flight101 Flight101 

• @Emre-Kurtulmuş Teşekkürler hocam. Bu bilgi çok işe yarar.

• Merhabalar forumda yeniyim, mülakat tarihleri ilgili pek fikrim yok açıkçası. Benim numarama Türkiye de sıra gelme ihtimali var mıdır. ? Ve gelirse de ne zaman gelir şimdiden teşekkür ederim .

• Herkese merhaba
    Dosyası benim gibi Muscatta olan arkadaşlar haber var mı acaba ?
    Toplanıp KCC ye Muscat konsolosluğu için
    yaşıyor mu merak ettik diye mail mi atalım napalım?🤗

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

72

55.9k
Users

4.8k
Topics

484.7k

| | | |