Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sezen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba Hong Kong 10 Ocak mülakat randevusu maili şimdi geldi, @gucarslan bey 20 gün kadar erteletmek istiyorum siz ne dersiniz bu konuda, Olumsuz bir etki yaratır mı?

böyle bir şey yapmayın, tekrar randevu alamayabilrisiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız her konsolosluğun ilgili belge talebi farklıdır.
    eğer sizden askerlik belgesi talep ederse bunu sağlayamazsanız eksik evraktan AP'ye kalırsınız.
    türkiye içindeki askerlik süreçleri için de en doğur bilgiyi askerlik şubelerinden almalısınız, süreci yöneten onlar çünkü.

sizce tayland mı kong mu benim cn için daha mantıklı şimdiden cvp lar için teşekkür ederim

size hangi konsolosluk mülakat verirse mantıklı olan odur.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@SEYMENOGLU tebrikler!
    mülakata gireceğiniz konsolosluğa, evliliğiniz resmi olarak belirten ingilizce belgeyi (evlilik cüzdanı) paylaşıp durumu anlatın ve formu açtırmak istediğinizi belirtin.
    sağlık randevusu da alabilrisiniz elbette, beklemenize gerek yok.
    bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@brccc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba 2 yıl önce oldugum sezaryen ameliyat için epikriz raporu almalımıyım?Bunun bir standart varmıdır

bunu almanıza gerek yok.
    ilgili operasyon için bu şart değil.

• @cemal1153 abi şu vizeyi alayım her şeyi sana anlatacağım. Çünkü iyiliği unutmayacak insanlardansın.

• @10urdmn teşekkür ederim kardeşim. Vizeni almanı çok istiyorum tüm greencard talihlililerine şans diliyorum.

• @cemal1153 sağ olasın abi Allah razı olsun.

• Selamlar millet, Son 2 aydır tüm DV2025 aşamaları başlığının sayfalarını okudum, bu ilk iletim ve bir sorum olucak. Tüm sorularıma cevapları sağolsunlar tecrübelerini paylaşan arkadaşlar sayesinde buldum. Bu platformu kuran ve yürüten arkadaşlara ayrıca teşekkür etmeden geçemem.

Anderson'un geçmişte sebebsiz yere veya sadece kendi vatandaşlarına hizmet verme söylemiyle randevu iptalleri yaptıklarını okudum. Her iki sağlık kuruluşundan da bir muayene tarihi aldım, Nicolson 20 Aralık, Anderson 30 Aralık olarak. Çoğu arkadaşın Nicolson'u tercih ettiğini görüyorum, bunun bir sebebi de sadece vize muayene işlemi yapmaları. Anderson'un bana verdiği tarih daha avantajlı fakat geçmiş zamanlarda yaptığı iptaller onlara güvenmemi engelliyor. Bundan dolayı tecrübeli arkadaşlara ve @gucarslan Bey'e bu durumda hangi sağlık kuruluşunu seçmek daha avantajlı ve güvenilir olur sormak isterim. Teşekkürler.

• arkadaşlar viyana'da vize görüşmesine giderken ingilizcesine güvendiğimiz herhangi bir arkadaşımızı yanımıza tercüman olarak getirebilir miyiz yoksa asıl mesleği tercümanlık olan birisi şart mı?

• @halildnrts34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaşlar viyana'da vize görüşmesine giderken ingilizcesine güvendiğimiz herhangi bir arkadaşımızı yanımıza tercüman olarak getirebilir miyiz yoksa asıl mesleği tercümanlık olan birisi şart mı?

Viyana özelinde bilmiyorum ama benden sonra gidecek arkadaşlar için Muscat konsolosluğuna tercüman konusunu sorduğumda özellikle ''Resmi olarak tercümanlık yapan bir görevlinin bilgilerini konsolosluğa iletip mülakatınıza dahil etmeniz gerekiyor'' şeklinde bilgi verdiler hocam

• @gucarslan Cevabiniz icin tskler, Hong konga esimi eklemek icin mail attim.
    Pasaport (esimin kizlik soyadinin oldugu pasaport)
    formul b ve evlilik cuzdanini gondermistim.
    yeni pasaporta basvurduk ancak gelmedigi icin eski pasaportunu eklemistim. simdi ds260 form sayfasina girdigim de esimin kizlik soyadi ile isim acilmis biz ds260 formunu bu sekilde doldurmaya baslasak duzeltme icin tekrar e mail mi atsak. nasil yol izlemeliyiz ?

• @Zi-Hikari hocam ben de iki yerden randevu aldım duruma göre diğerini iptal edeceğim

• Merhabalar. Hong kong’a mülakat taşıma maili attım. Mail sonucunda benim case numberımın eşleşmediğini ilettiler. Ben case numberımı 2025EU57XX olarak belirttim. Fakat 2025AS57XX imiş. Bundan dolayı 1-2 günüm boşa gitti. Siz daha dikkatli olun arkadaşlar.

• @mehmetgreen Bende öyle yapmayı planlıyorum, fakat Nicolson için 1 hafta + bir kaç gün erken gitmem gerekecek. Bu da masraflarda artışa neden oluyor. Anderson'a güven tam olsa daha yakına tarih verdiği için endişlenmeden buna göre süreci planlardım.

• @ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mbt4272 lütfen imzanızı sadece CN olarak değil, dosyanızı taşıdığınız konsolosluk adı, DS260 doldurma tarihi vb dahil diğer kullanıcıların oluşturduğu gibi imzanızı güncellemeniz forum kuralları ve kullanıcıların karşılıklı yararı gereği ricadır.

@cttl tarafından hazırlanan "DV2024 Viyana Mülakat Deneyimleri" arşiv çalışması.

https://yesilkartforum.com/forum/assets/uploads/files/1728637450480-dv2024-viyana-mülakat-deneyimleri.pdf

@atalardankalanbirben tarafından hazırlanan "DV2023 Viyana Mülakat Deneyimleri" arşiv çalışması.

https://yesilkartforum.com/forum/assets/uploads/files/1709286503667-xcode.pdf

Bu arşiv çalışmalarının aynısı Bangkok için var mıdır acaba diye forumda aradım ancak genel olarak başlığı arşiv olan konular çıkıyor,Bangkok var mıdır acaba ?

• @Zi-Hikari
    öncelikle imzanızı taşımanız gereklidir. Lütfen linke tıklayarak imzanızı kolayca taşıyın.

• @RuhunGemisi
    Merhabalar, belki siz yapabilirisiniz? Bu sekilde Bangkok ozelinde bircok kisiye ulasmis olursunuz.

• @Mustafa-Furkan-Şahan Merhaba, Türkiye dışında bir yerde mi doğdunuz ya da çifte vatandaşlığınız mı var nasıl değişti cniniz anlamadım?

• ⭐⭐

@Mustafa-Furkan-Şahan merhabalar, dogum yeriniz neresi?

• Herkese merhaba. Benim birkaç sorum olacaktı.
    Benim eşim çekilişi kazandı ve eşim ukraynalı. Ukrayna'da yaşıyoruz. Mülakat yerimiz Kiev. 30 Ocak için randevu tarihi aldık.
    1 - Şu anda evraklarımızı hazırlıyoruz. Bana ait evrakları e-devletten alıp, ihtiyaç duyulanları tercüme ettirsem yeterli olur mu? Yoksa Türkiye'ye gelip ıslak imzalı ve kaşeli evraklar mı almam daha iyi olur?

2 - DS260 formunu doldururken benimle ilgili kısımda 16 yaşından sonra yaşadığı adreslerin net tarihlerini bulamadığım için o dönem şu anda yaşadığım adresi girdim tek adres olarak. Sonradan evraka ulaştım, 16 yaşından sonra ikamet ettiğim 4 adet adres var. Girdiğim adresin dışındaki 3 adresi girmem ölüm kalım meselesi mi yoksa sorun yaratacak bir husus değil midir? DS260 ı açtırmama gerek var mı? Ayrıca eski pasaportumun bilgilerini girmiştim forma, ama 10 yıllık yeni bir pasaport aldım. bu bilgileri de güncellemem gerekir mi formu açtırıp, yoksa eski ve yeni pasaportu yanımda götürdüğümde bir sorun olmaz mı? Mülakat tarihim netleştiği için tüm dosyayı açtırıp sıfırdan kontrol etmek istiyorum açıkçası, ama çok da önemli değilsa uğraşmayacağım.

3 - Aşı kartımı bulamıyorum. Ve yeni aşı yaptırmak da istemiyorum açıkçası. Kiev konsolosluğunun bağlı olduğu hastaneyi aradım randevu almak için. muayene için 350 USD + aşılar için de 450 USD para alacaklarını söyledi. Bu ekstra 450 usd yi ödememek adına hangi yolu izleyebilirim? Hangi aşılara sahip olduğumu nasıl öğrenirim?

4 - Ukrayna'da savaş olduğundan dolayı risk almamak adına paramızı Türkiye'deki bir bankada VADELİ hesapta muhafaza ediyoruz. Bazı yerlerde söylüyorlar vadeli hesaptaki paranızı göstermeyin, vadesiz hesaba aktarın ve o şekilde gösterin diye. Bana saçma geldi ancak doğruluğu var mı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

125

54.5k
Users

4.8k
Topics

483.0k

| | | |