Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @yck06 Hocam gerekli belgeleri çevirttiğiniz yeminli tercümanı nerden bulabilirim ben acaba? konsolosluklarda mi oluyor?

• @bahar_aydin ek aşıya sorun çıkartmazlar merak etmeyin ben de tdap olmuştum kabul edildi

• @Uzuzi Evet ANLAŞILABİLİR NET bir şekilde yazdım geçmiş deneyimlere dayanaraktan yazdım. Yani benim tek düşüncem Viyana ve HK aktif olan dosya kabul etmiş olabilir bazı konsolosluklar Ocakta liste açıklandıktan sonra aktif durumda olan dosyaları kabul edecek gibi bir düşüncem var.

• Mulakat mailiyle mulakat tarihi belirlendiyse eger sonrasi talihli evlenerek, esini DS260 formu actirarak ekleyebilir mi ? Mulakat maili geldigi tarihten sonra evlendigi icin gorusme olumsuz olur mu ? Evlendigi kisiyi 3 yildir resimlerle kanitlayabilecek durumdayken.
    Tesekkurler.

• ⭐⭐⭐

@SEYMENOGLU sorduğunuz sorunun cevabı arama butonunda saklı, defalarca cevaplandı sorunuz forumda bu başlık ve başka konu başlıklarında

1-ekleyebilir
    2-evlenme niyetiniz var ise neden 2NL bildirimini beklediniz diye sorgulanabilirsiniz
    3-kanıtsız olmaz, konsolosun takdiri mülakat esnasında

• ⭐⭐

@bahar_aydin Selamlar...Bunu size ne zaman söyledi, siz ne dediniz de söyledi? Konuşmayı biraz detaylandırabilir misiniz?👋

• ⭐⭐⭐

@SEYMENOGLU, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mulakat mailiyle mulakat tarihi belirlendiyse eger sonrasi talihli evlenerek, esini DS260 formu actirarak ekleyebilir mi ? Mulakat maili geldigi tarihten sonra evlendigi icin gorusme olumsuz olur mu ? Evlendigi kisiyi 3 yildir resimlerle kanitlayabilecek durumdayken.
    Tesekkurler.

Kanıtlarınız varsa olumlu geçecektir, merak etmeyin.
    Excel'de Hong Kong yazıyor. Dosyanızı transfer etmişsiniz sanırım, imzanıza ekler misiniz lütfen.
    Başarılar şimdiden

• This post is deleted!

• @Erdem-Yıldız Saglik muayenesi icin ise asilarin cogu uzun yillar gecerli olan asilar zaten o yuzden fark yaratmayacaktir diye dusunuyorum.

• @samikayhannn bizim sağlıkta 23 ünde, mülakat 2 Ocak, iki defa gidip geleceğiz ama başkaca sebeplerden dolayı bizim, mani bir durum yoksa minik bir tatil için keyifli bir zaman. Orada görüşmek üzere

• @bthn Hocam yeminli tercüman çok var konsoloslukla alakalı değil. Sizde çok rahat bulabilirsiniz istersenizde mesaj olarak yazarsanız iletişim bilgilerini veririm.

• Referenced by  Serapp Serapp 

• Bu yıl mülakata giren arkadaşlar sağlık kontrolünde çocuklara kovid aşısı yapılıyor mu zorunlu mu yani teşekkür ederim

• @sevdemimi ben viyanaya sorduğumda 12 yaşın üstündeki herkese covid aşısının yapıldığını söylemişlerdi

• DS260 formunda iş deneyimleri bölümünde öğrencilik zamanlarında yaz aylarında yapmış olduğum geçici işleri yazmadım ama bununla ilgili formu açtırıp düzeltme yapmam gerekir mi ?

• @sevdemimi bize Viyana konsoloslugundan biraz önce mail geldi. Cevap verdik randevu gününde orada olacağız diye gelen mailin tercümesini paylaşıyorum.
    DV görüşmeniz 23 Ocak Perşembe günü saat 13:00'te planlandı. Lütfen bu tarihi teyit edin.
    Lütfen görüşme sırasında teslim etmeye hazır olun
    Geçerli pasaportunuz ve ABD vizeli önceki pasaportlarınız
    Tıbbi rapor: https://visa.medau.at/en/
    Lütfen CEAC onay sayfasını bu e-postayla ve pasaportunuzla / seyahat belgenizle birlikte doktor muayenehanesine getirin
    Tıbbi muayene sonuçlarının tamamlanması 2-3 gün sürer.
    Lütfen tıbbi muayene tarihinizi yeterince erken planlayın, böylece sonuçlar görüşme sırasında hazır olur.
    Son 6 ay içinde çekilmiş 2 fotoğraf: Fotoğraf Gereksinimleri
    DV Programı için yeterliliğinizin kanıtı (eğitim kurumu diploması) + bir fotokopi
    Doğum belgeniz + bir fotokopi
    Türkiye için 24 aydan eski olmayan polis belgesi ve ikamet edilen diğer herhangi bir ülkeden 12 aydan uzun süredir polis belgeleri
    Mali kaynakların kanıtı (tasarruf, hisse senedi, tahvil)
    DV ücreti 330,00 $ (ABD doları veya Euro olarak nakit olarak veya kredi kartıyla ödenecektir)
    Lütfen mülakata barkodlu eDevlet belgelerinizin çıktısını getirin. eDevlet belgeleri için çeviri gerekmez.
    eDevlet belgeniz doğum tarihinizi, medeni durumunuzu, lise ve üniversite mezuniyetinizi
    (varsa) içermelidir. Bu, tüm başvuru sahipleri için geçerlidir.

BELGE TESLİM ADRESİ: Vize başvurunuz onaylanırsa pasaportunuz ve vizeniz kurye aracılığıyla size iade edilecektir.
    Pasaportunuz size teslim edilmeye hazır olur olmaz e-posta ve SMS yoluyla bir bildirim alacaksınız.
    Pasaportunuzun ve vizenizin Avusturya'daki ev/iş adresinize iade edilmesini veya bunları Viyana'nın merkezindeki teslim alma ofisinden almayı seçebilirsiniz.
    Bunu hazırlamak için lütfen http://www.usvisascheduling.com/ adresini ziyaret ederek kaydolun ve yalnızca BİR profil oluşturun.
    Kayıt yaptırmak ve belge teslimat adresinizi girmek için Göçmen Dava Numaranıza (VNN#) ihtiyacınız olacak.
    Kayıt ekranı size izin verse de bir P.O Kutusu, APO, DPO veya Avusturyalı olmayan bir SİVİL Adres girmeyin. Lütfen vize alıcısının adının (veya bakım/bakım adının) posta kutusundaki adla eşleştiğinden emin olun.

ÖNEMLİ
    COVID aşısı son 12 ay içinde yapılmış olmalıdır. Tıbbi muayene sırasında doktor muayenehanemizde COVID aşısı olabilirsiniz, maliyeti 15 Euro'dur.
    Aşılarla ilgili daha fazla bilgi için lütfen Panel Hekim ofisimiz ile iletişime geçin: https://visa.medau.at/en/

Adresiniz:
    ABD Konsolosluğu
    Parkring 12a (Marriott Oteli ile aynı bina, yan giriş, 4. kat)
    1010 Viyana

İngilizce veya Almanca olmayan belgeler tercüme edilmelidir.
    Sizi yakında görmek için sabırsızlanıyoruz.

• Merhaba Viyana için diploma tercümelerini İngilizce yeminli tercümana çevirtiyoruz.Ek olarak noter onayı gerekiyor mu? Teşekkürler

• @mehmetserdarnar bizde muscatta tercüman ile katılmak istiyoruz bu konuda bilgi aldığınızda banada bilgi verir misiniz

• Salam azərbaycanlı olan dostlar bəkəm sualıma cavab verərlər orta məktəbi türkiyəd lisədə oxumuşam attestatım yoxdu amma tiflia attestat arayışı istəyir onu necə verəbilərəm?

• @gucarslan bey bize gelen vize mailindeki aşağıdaki ibareden anladıgım hisse senedi kabul ediliyor. "Mali kaynakların kanıtı (tasarruf, hisse senedi, tahvil)"
    Daha önce bankadaki birikimlerin dolar olarak karşılığı diye biliyordum. Hisse senedi işlemleri gayri menkul yatırım şirketleri aracılığıyla yapıldığı için kabul görmeme ihtimali olur mu acaba? Her ne kadar banka aracılığıyla hisse senedi işlemi yapsak da bankalar bir gayri menkul kuruluşu ile çalıştığından banka biz değil, yatırımcı şirket verebilir diyor.

• Banned

@cemciftcioglu
    Profilime girip yetkiler bölümünde iletilerimi okuyarak hakkımda öğrenmek istediğiniz bir şey varsa öğrenebilirsiniz gerekli güncellemeler vs bu gibi şeyleri zaten ben yaptım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

80

52.5k
Users

4.8k
Topics

479.4k

| | | |