Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @gucarslan çok teşekkür ederim peki yeni halini ne zamana kadar doldurmam lazım süresi var mı acaba

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Gs1905 siz doldurup submit etmediğiniz sürece mülakata giremezsiniz.
    süresi bu kadar işte..

• Merhabalar,eşime vize görüşme tarihi verildi Ceac kısmına girdiğimde add aplication kısmını bulamıyorum kendimi eklemek için yardımcı olabilir misin

• @gucarslan Çok teşşekkür ederim

• Son bir kaç yıl ülke ülke Greencard talihlilerinin sayısını gösteren bir tablo vardı sanırım forumda bulamadım paylaşabilecek var mı?

• Sağlık muayenesi 27 ocak. Mülakat 30 ocak Viyana randevuları oluştu. Hade hayırlısı 😊

• ⭐⭐⭐

Lütfen imzalarınızı güncelleyiniz

Mülakata nerede gireceğinizi, mülakat gününüzü ve sağlık randevu tarihinizi imzanıza ekleyin.

Gelecek sorulara daha doğru cevaplar alabilmek için bu çok önemli.

Excel tablosunda da güncelleme yapmayı unutmayın lütfen.

Hepinize başarılar diliyorum🙏🌸

• @gucarslan çok teşekkür ederim Uğur bey iyi ki varsınız.

• @gucarslan Hong Kong lise diplomasını istiyor diye okudum ama

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yasavul o halde temn etmeye çalışın.
    eğer temin edemiyorsanız il / ilçe milli eğitim müdürlüğünden ıslak imzalı mezun erağını temine din ve onu da yeminli tercüme ettirin.

• @ogo merhaba mülakata gideceğiniz ülkenin konsolosluğundan mı aldınız bir de merak ettiğim kaç gün/ ay verdi?

• Sağlık muayenesi için randevu 23 Aralık olarak verildi 🙏

• @sezen Fransa’dan aldım. İlk şengen vizem olacağı için 3 günlük istemiştim sonra tekrar başvuru yapmak için ama 6 aylık multi verdiler🙂

• @Flight101 selamlar, bana ulaşam bir 2nl mail yok malesef. KCC dosyam hakkında bilgi almak için mail atmayı düşünüyordum. ESC sayfasından da kontrol ettiğimde bir güncellememe görünmemekte.

• Malum 1 ay a yakın süre yurt dışında olmamız gerekiyor İş yeriyle görüştüm izin veremeyeceklerini söylediler bende istifamı vereceğim mülakatta sıkıntı yaratır mı ? kendi formuma çalışıyorum diye eklemiştim. Asıl talihli değilim. Asıl talihli olan eşim de gitmeye yakın istifa edecek. Bir değişiklik yapmamız gerekir mi ? @gucarslan

• Arkadaşlar selamlar Muscatta (Nedenini tam çözemediğim bir şekilde) telefondan foruma giremiyorum 😃 Bilgisayara da sık sık erişemiyorum diye uzak kaldım biraz. 12 günlük beklemeden sonra bugün pasaportlarımızı ve evraklarımızı aldık nihayet. Bu noktaya kadar yardımcı olan, olmaya çalışan, iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkürler. Sıradaki arkadaşların vizelerine kavuşmaları için ben de elimden geleni yapmaya gayret edeceğim 🙂

• @Ben-Batur yeni kıtada yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. Tebrikler tekrardan ☺

• ⭐⭐⭐

@Gs1905, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Malum 1 ay a yakın süre yurt dışında olmamız gerekiyor İş yeriyle görüştüm izin veremeyeceklerini söylediler bende istifamı vereceğim mülakatta sıkıntı yaratır mı ? kendi formuma çalışıyorum diye eklemiştim. Asıl talihli değilim. Asıl talihli olan eşim de gitmeye yakın istifa edecek. Bir değişiklik yapmamız gerekir mi ? @gucarslan

Merhaba,
    DS-260 formunu doldururken işsiz ya da çalışıyor olabilirsiniz. Bu durum, hayatın olağan akışında değişiklik gösterebilir ve formda değişiklik yapmanızı gerektirmez. Ayrıca mülakatta da bir sorun teşkil etmez

Sağlık randevusu ve mülakat için Hong Kong’da yaklaşık iki hafta kalmanız yeterli olacaktır; bir ay sürmez.
    Size tavsiyem, vizenizi garanti altına almadan işinizden ayrılmamanız. Özellikle eşlerden birinin işini kaybetmemesi önemli. Sağlık randevunuzu aldıktan sonra, ne kadar süreye ihtiyaç duyduğunuz netleşir. Bu süreyi öğrenince, siz ya da eşiniz izin konusunu yeniden değerlendirerek bir plan yapabilirsiniz.
    Umarım her şey yolunda gider, şimdiden başarılar dilerim!

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Gs1905 hiçbir sorun olmaz. güncelleme yapmanıza da gerek yok..
    sonuçta türkiye'de herkesin bir işi yok ama; hayatta kalmaya çalışıyor 😉

• @Serapp Serap Hanım, şöyle dikkatlice takip ediyorum da o kadar insanı rahatlatan bir üslubunuz ve cevaplarınız var ki, tam endişeye kapılır gibi oluyorum ve sizin bir mesajınıza denk geliyorum.

Tamam ya böyleymiş diye rahatlıyorum tekrardan.
    İyi ki varsınız. Her şey gönlünüzce olsun.

Bu süreçte herkesin hikayesi, dertleri, beklentileri, karakteri çok farklı.
    Raahtlatıcı cevaplar, doğru yönlendirmeler o kadar değerli ki.

Çok teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• 1435
  • 153
  • 12173
  • 790
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

55.9k
Users

4.8k
Topics

484.7k

| | | |