Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur ben 8 kasımda mail attım navigator ile
    M67 - NON-RESIDENT TRANSFER başlığı altında
    Banada dönüş yok henüz, dosyamı KCC ile muscata taşıdım ülkenizde fiziki olarak turist vizesiyle mülakata katılmam mümkün mü diye mail attım bekliyorum bakalım

15-16'sı gibi cevap gelir tahminen fakat bu şekilde suyu bulandırmasanız daha iyiydi hocam 🙂

• This post is deleted!

• @gucarslan Merhaba son vize bülteninden sonra ben şuan da mulakat mail i alabilecek durumdamıyım merak ettim ?

• İyi akşamlar sayın forum sakinleri dosyamı taşımak için mail atmıştım fakat ilk mailde adres belirtmedim. Dönüş yapıldığında kalacağım yerin adresini istediler bir otelin adresini cevap olarak onlara ilettim. Bu mailde ds-260 ı açıp düzeltebileceğim söyleniyor sanırım. Bunu yapmalı mıyım yoksa tekrar mail atıp onların mı yapmasını istemeliyim? cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Thank you for your inquiry.

When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)

• @Falcon-1 Aynı soruyu merak ediyorum

• Merhabalar, dosya tasima sürecinde Hong Kong mu Bangkok mu daha kolay olur sizce, yani oradaki süreç, maliyet, güvenlik, vize alma süreci vb. konularda, bir de yakın ülkelere(Makedonya, Bosna vb.) dosya taşımak zor ve oradaki süreç de zor diye duydum, bu konuda bilginiz var mı acaba? Herkes için hayırlısı olsun inşallah, sabır sebat gerektiren bir süreç, herkese kolaylıklar diliyorum🌸

• This post is deleted!
  • ⭐⭐⭐

@TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur tesekkür ederim, su bulanmaz bence bir mailden ya 🤗

Sorduğunuz soru sizi ve orada mülakata girecek bir çok kişiyi zora sokabilir. Bu tarz sorular bazen ek incelemelere ve randevu düzenlemelerinde değişikliklere yol açabilir. Dolayısıyla işleri kolaylaştırmak adına, konsolosluğa yalnızca en gerekli konularda başvurmak en güvenli yol olur.

• Herkese tekrar merhabalar,

Açık kredilerimin olduğu X bankasından 6 aylık hesap dökümümü alıp, içerisindeki bakiyeyi "Transferring my balance in X Bank to my new bank account in Y Bank because of the change of the bank I work with" açıklaması ile Y bankasında açtığım yeni hesaba aktardım.

"6 aylık hesap dökümü" isteme konusunda;

• "e bu Y bankasındaki belge 6 aylık değil ki" diye sorun çıkarırlarsa diye X bankasından 6 aylık belge aldım ama Ocakta tekrarını alamayacağım (Kasım Aralık ödemelerini yapmayıp bekleteceğim için), o yüzden X bankasından Kasımda aldığım belgeyi Ocak mülakatına götüreceğim. "o hesabım artık yok, kapattım, o yüzden kaparkenki belgeyi getirdim" dediğimde "ya X ya Y, 6 aylık belge isteriz" derler mi?
    • ya da "X bankasında kredi ödemelerin varmış, sen o hesabı kapadığına emin misin?" diye Y bankasından gösterdiğim hesap 2-3 aylık diye, 6 ayı tamamlamak için mesela X bankasındaki belgenin güncelini ister mi?

Bir de Ocakta Y bankasından alacağım güncel belge ile ilgili;

• en geç kaç gün önceden alınmış bir belge sorun yaratmaz?
    • güncel belgeyi almadan önce hesapta para minimum kaç gün kalması faydalı olur?

Şimdiden çok teşekkürler, herkese sürecinde bol bol şans!

• @samikayhannn mulakatta gösterilen hesap dökümünün 6 ay şartı mı varmış ? Ben çeşitlilik vizesi için belli bir miktar para göstermek dışında o paranın geçmişiyle alakalı herangi bir bilgi verme veya kanıtlama zorunluluğu olmadığını biliyordum. Söylediğiniz şey normal abd vizesi için sanırım. Yada VNN konsolosluğu böyle bir talepte bulunuyorsa bu konuda bilgim yok. Eğer bir şey kaçırdıysam bilgili olan arkadaşlar lütfen beni uyarsın. Teşekkür ederim.

• @gucarslan Merhaba Bizim CN numaramız 16xx dolayısıyla sürecin başından beri, özellikle forumdan okuduğumuz bilgiler çerçevesinde, geç de olsa Ankara' dan kesin mülakat alırız diye düşündük. Ancak gerçekten çok yavaş ilerleyen süreç ve sizin mesajınız sonrası merak ediyorum sizce beklemekle hata mı ediyoruz.

• Herkese merhaba, Anlamadığım bir konu var, daha önce de sorulmuş ancak cevaplanmamış. Ankara Aralık ayı için kesin olarak mülakat vermeyecek mi? Bundan sonraki ilk mülakatlar Ocak ayına mı kaldı? Bu konuda kesin bir bilgi var mıdır yoksa forum üyeleri tahminlerini mi yazıyorlar?

• Arkadaşlar mülakat mailini aldığımı sevinçle bildiriyorum 😃

• @cemciftcioglu Tebrikler, umarım vizenizi alabilirsiniz.

• şu an biz de aynı sevinci yaşıyoruz mülakatta görüşmek üzere 🙂

• @TuttoSPORT 36 b multi. Vize ile alırsanız. Kabul edıyorlar ben batur ve daha oncekı yıllarda dv kazananların mülakat ve saglık muayenesi deneyimlerini forum da arama yerınden aratırsanız okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz bende dosyamı muscat a taşıdım bu arada. Herkesin hakkında hayırlısı

• @Gs1905 Evet. Aşağıdaki linkten detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

• Bende mülakat mailimi aldım 🙏🏽

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

95

50.6k
Users

4.8k
Topics

473.6k

| | | |