@Beyza-0, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Niye burada sürekli umut tacirliği yapılıyor yok şu numaradan üstü kesin gidemez vs hayırdır konsoloslukta çalışıp mailleri siz mi atıyorsunuz gideriz veya gidemeyiz nasip kısmet ama belki mail gelecek insanın kaç ay öncesinden hevesini kırmak ne kadar doğru sizler kayıp bilicisi misiz de bizim haberimiz yok anlamadım!
sanırım beni etiketlemeyi unutmusunuz beyza hanım 
"umut taciri" dediğiniz kimse, olmayan bir şeyi oldurmuş gibi gösterip umut satana denir benim bildiğim.
halbu ki ben, umduğunuz hayale ulaşmanız için size yol gösteriyorum.
kalkıp, "bu cn ile kesin gidersiniz, evi arabayı satın faize koyun hatta macar salamına yatırın" dersem o zaman umut taciri olurum.
buraya geilp, umut depolamak istiyorsanız onu bulamazsınız baştan söyleyeyim.
gerçekleri duymak istemiyorsanız forumu okumak zorunda değilsiniz, kimseyi mecbur bırakmıyoruz.
ama insanlar gerçeklerden bahsederken çıkıp "umut tacirliği" yapıyorsunuz derseniz o zaman konuyu başka türlü değerlendirmemiz lazım.
kayıp bilicisi misiz de bizim haberimiz yok anlamadım!
evet sizin haberiniz yok.
bu konuda dünyadaki en donanımlı yerden bilgi almaya gelmiş durumdasınız ve insanlara bu şekilde ithamlarda bulunmanızı hoş karşılamamızı beklemeyin.
size hayal satacak, satarken de binlerce dolar paranızı alacak tonla danışman var. onlarla görüşüp gönül ferahlığı elde edebilirsiniz.
bu sayede daha mutlu, huzurlu ve umutlu olarak devam edebilirsiniz hayatınıza.
vizenizi alıp alamayacağınızı kimse bilemez elbette.
mülakat almış olmanız da vize alacağınız anlamına gelmez malum, bu işin ap'si var bir de.
iş o haddeye gelince dönüp dolaşıp yine bu platformdan destek almak isteseniz, işte o zaman umut tacirliği için zamanımız olup olmadına bakarız.
sürecinizde bol şans diliyorum, yolunuz açık olsun.