Merhabalar Lise diploması eksikliği için mulakat erteleme mi yoksa mulakata girip ap e kalmayı mı tercih etmeliyim sizce hangisi daha risksiz ve mulakat erteleme nasıl yapabilirm tesekkurler
-
@cemal1153 Comfirmation page te sol alttaki barkod ve case numarası asıl talihli ve aile bireyleri için aynı olsa da sağ alttaki barkod ve altındaki numara farklıdır..Dolayısıyla herbirey için farklı evrak işlemi görebilir, ben risk almam, üşenmem 3 kişilik aile için 2 tane daha çıktı alıveririm tabur muyum tümen miyim?..😂😂
-
@dehaningizemi çok teşekkür ederim sağolun
-
@gucarslan dur daha keşkeleri göreceksin 🙂 Geçen seneki konuşmaları incelerken çok denk geldim. ama şunu gördüm maşallah elinden geleni yapmışsın çok insanın hayatına dokunmuşsun. belki etmeyenler olmuştur onlar adına teşekkürler 🙂
-
@Alice-0
Merhabalar, 6 aylık geçerlilik süreniz sağlık raporunuzu aldığınız tarihten itibaren başlamaktadır. Eğer vize onayınızdan 1 ay önce sağlık raporunuzu aldıysanız buna göre hesap yapmanız gerekmektedir. Bu tarihi referans alarak ilerlediğinizde son hafta da giriş yapsanız herhangi bir hak kaybı yaşamazsınız, yine de o kadar geç bir zamana bırakmamanızı tavsiye ederim. Bunların dışında GC basım ücretini ödeme konusunda herhangi bir zaman sınırınız bulunmuyor, ilk girişinizi yaptıktan sonra bile ödeme yapabilirsiniz, ancak tavsiye edilen giriş yapmadan önce ödemenizdir. Bol şanslar. -
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
@Tunc-oz, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
@EzgiLera olmuyor ezgi hanım doğru yazıyorum Electronic Diversity Visa Confirmation Number yinede olmuyor yanlış diyor
DS260 formunda yazan, AA ile başlayan numara değil, çekiliş başvurusu yaptığınızda size verilen 2025 ile başlayan numarayı deniyorsunuz değil mi?
Ayrıca dediğiniz gibi 10 kez hatalı denediyseniz formunuzu kitlemiş olma ihtimaliniz yüksek. Doğrusuna emin olmadan daha fazla deneme yapmayın.
-
@misha90, içinde söyledi: Sayılarla DV2024
@deebee Şuan halihazır vize basılma hızına göre dünyada günde ortalama 400-500 vize basılsa, eylül sonuna kadar tam 55 bin vize denk gelecek gibi duruyor.
Aşağı yukarı evet, bu tabloda AoS yapan kişi sayısı görünmüyor, tam sayıyı bilmiyoruz geçmiş yılların rakamları 1.000 civarı olduğunu düşündürüyor, onu da eklemek lazım. Son günlerde mali dönem bitmeden AP’ye kalanların onaylarını da yetiştirmeye çalıştıkları için biraz hızlı gitmesi de normal.
-
Merhabalar Lise diploması eksikliği için mulakat erteleme mi yoksa mulakata girip ap e kalmayı mı tercih etmeliyim sizce hangisi daha risksiz ve mulakat erteleme nasıl yapabilirm tesekkurler
-
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
DV2025 hak kazananı olarak sizlere bir soru sormak istiyorum. 2025EU00014XXX sıralamasına sahip olarak dosya numaramla mülakatın ankaradan gelebileceğini düşünmemekteyim. Dosya taşıma işlemi için önerdiğiniz ülkeler nerelerdir ve bu taşıma talebini tam olarak hangi aşamada yapmamız daha doğru olur? Şimdiden teşekkürler.
-
@gucarslan eğer pasaport süreniz bitti ve yeni bir pasaport çıkarttıysanız da eski + yeni pasaport ile mülakata gidin. DS260 formunda hiçbir şey değiştirmenize gerek yok. mülakat sırasında yeni pasaportunuzu ibraz etmeniz yeterli olacaktır.
iki farklı yanıt var burada belirsiz tam açık değil pasaport ID kullanayım mı emin olamadım ?
-
Arkadaşlar herkese selamlar eşimin ds260 formunda geçmiş amerika vize bilgilerini girerken şöyle bir ibareyle karşılaşıyoruz “ Application error”
You have encountered an applicarion error” dünden beri aynı bilgisi olan cevaplayabilirse sevinirim. Problem giderilmezse geçmiş amerika vizelerini girmeden ilerlersek sorun olurmu ? Şimdiden teşekkürler -
@rasitcenngiz bunu kesinlikle tavsiye etmem, bence bu şekilde bir işlem yapmayın @LEYLA-GÜNEŞ
geçmiş yıllarda bu şekilde yapıp sorun yaşayan arkadaşlarımız oldu.
bir adresiniz yoksa Not Avaliable Yet yazın o şekilde submit edin formu.
mülakata kadar da bir adres bulamazsanız o zaman bir çaresine bakarız..
kısaca sanal adres işinden uzak durun ve internetten bu hizmeti sağlayan firmalara / kişilere güvenmeyin. -
@yusbet öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
burada önemli olan nasıl ilerlemek istediğiniz aslında.
F2 alırken DS260 submit etmiş olduğunuz görünecek zaten, bu da vize olasılığınız düşürür ama denenebilir.
yerinizde olsa o süreci devam ettirir, DS260 submit ederdim.
vize çıkarsa gidip aos yapar, olmazsa da ankara'da ya da başka bir konsoloslukta mülakat beklerdim.
bol şans. -
@brucewayne yani genel deneyimim yeter mi?
siz "Lütfen deneyimli olanlar destek olabilirse sevinirim" demişsiniz ya ondan dedim. -
@Ysfuncu farklı bir tarayıcıdan deneyin.
eğer halen çozülmüyorsa boş bırakın, mülakatta bilgi verirsiniz. -
@brucewayne tek yanıt var burada, belirli ve tam açık
-
@yusbet öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
bu sorunuzun cevabı bu başlığın ilk üç iletisinde. -
Merhabalar herkese. @gucarslan hocam bir soru sormak istiyorum. Viyana gibi çeşitli konsoloslukların önümüzdeki yıl Türkiye'den dosya taşıma işlemlerine sıcak bakmaması ihtimalinden endişeleniyoruz malum, bunun sebebi bir noktada bu konsoloslukların bulundukları ülkenin yerel vatandaşlarına hizmeti aksatmak istememesi anladığım kadarıyla. Örneğin Türkiye'den yığılma olsun istemezler çünkü öncelikle o ülkenin halkına hizmet için oradalar. Ankara'daki konsolosluğun ise İranlılar'a da (bizlerle yaklaşık aynı sayıda) mülakat/randevu ayırdığını okumuştum. Hal böyleyken biz yerliler yeterince hizmet alamıyoruz, yani muhtemelen Avrupa'daki bir konsolosluğun yapmayacağını Ankara yapıyor. Öncelikle bu konuyu doğru anlayıp anlamadığımı netleştirmenizi rica edeceğim. Şimdi asıl sorum şu: hepimiz birlikte Ankara'daki konsolosluğa ve Dept. of State'e bu tutumdan şikayetçi olduğumuzu, Mayıs ayında bile anca 5XXX sıralı başvurularla oyalandığımızı, ya İstanbul'daki konsolosluğun da aktif hale getirilmesi ya da İran'dan ve diğer ülkelerden başvuranların dosyalarının kabul edilmemesini (gayet Viyana'nın yapabileceği gibi) istesek en azından DV2025 için mülakat alma şansımız artmaz mı? 1 kişi yazsa umursamazlar ama 100-200 kişi bu durumu dile getirsek en azından Dept. of States tarafından bu durumun düzeltilmesi için bir adım atılabileceğini umut ediyorum. Daha önce böyle bir girişimde bulunuldu mu, neyi bekliyoruz veya ben mi yanlış düşünüyorum?
-
@metinbeci muhtemelen Turkce klavye kullaniyorsunuz, klavyenizin dilini Ingilizceye cevirip i harflerini kontrol edin.
-
@Oğulcan-Çağın göçmen vizeye başvuranların %99'u göçmen olmayan vize alamıyor.
denemek size kalmış. bol şans.. -
bunu biz seneler önce çok büyük bir oluşumla yaptık zaten, SaveDiversityVisa
hatta dünyanın en büyük medya organlarına ropörtajlar dahi verdik..
bu mail ile olacak bir şey değil.
suçluyu, suçluya şikayet edemezsiniz.. -
@gucarslan çok teşekkürler
-
@gucarslan F2 başvurusu ile DS-260 formunu aynı anda doldurmamız bizleri tamamiyle olumsuz etkilemez mi? Bu sebeple dosya tasıma durumu için hangi ülkeleri önerirsiniz ve hangi aşamada yapmamız daha doğru olur?
-
@gucarslan Bu konuya baktığımda yasakların kaldırıldığını anlıyorum, sizin çabanızın etkisiz olduğunu neden düşündünüz ki?
Ayrıca direkt POTUS'u ikna etmekle tek bir konsolosluk özelinde Dept. of States'i (veya Ankara'yı) ikna etmenin aynı zorlukta olmayacağı düşüncesindeyim... En azından 100-200 kişi e-mail olur, yazılı şekilde olur, tepkilerini dile getirse belki değerlendirirler. İsteğimiz sadece Türkiye'den olmayanların dosya taşımasını zorlaştırmaları, oturum izni olur vatandaşlık olur veya İstanbul konsolosluğunu da göçmen vizesi hizmetine açarlar. Bir umut. Deneyemez miyiz? -
@deebee merhaba hocam ben maalesef ki geç haberdar oldum green card olaylarından yani daha bir başvuru yapmadım. ama bir dahaki çekiliş için başvuru yapacağım ama o zamana kadar aklımda kalan bütün soruların cevaplarını alıyorum ve bir not defterine kaydediyorum ki başvuru yaptığımda ve yaptıktan sonra bir karışıklık yaşamayayım. yani bir dahaki çekiliş için sormuştum sorumu
-
@yusbet merhaba ds260 formunu doldurdunuz mu ?
-
Çıkan arkadaşlar fotoğraflarını nerede çektirdi acaba ve nasıl yaptılar detaylı bilgi verebilirler mi?
-
@deebee şöyle çözdüm farkettim aslında küçük harfdeymiş klavye siz küçükde yazsanız büyük gösteriyor o yüzden klavyeyi büyük harfe çevirip tekrar yazınca düzeldi.
Benzer Başlıklar
80
46.0k
Users
4.6k
Topics
454.1k